czan-dra 17.01.16, 18:33 Jednorurzec powalił mnie i wstać ze śmiechu nie mogę, dzięki wielkie za uratowanie dnia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scoutek Re: Podziękowanie. 18.01.16, 11:47 Dziękuję bardzo. Nie tylko za to, co wszyscy. AVE Ave! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Podziękowanie. 19.01.16, 14:11 dobrze, że nie zanika poczucie humoru w nas i w narodzie <- mam nadzieję, tyż. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Podziękowanie. 18.01.16, 13:28 No i czego tak dziękują, myślałam, aż mię tkło i pobiegłam na maupę. No i jeeeeeeest!!! To i ja dziękuję, ale nic nie gadam, bo nie będę oglądać byle jak, tylko wieczorem sobie wygodnie siędę i błogo w lekturę się zagłębię. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Podziękowanie. 18.01.16, 21:23 Jużżem po lekturze. No! długo się czekało, ale było na co. Jednorurzec faktycznie powala, ale całość mnie ucieszyła i wzmocniła, czego mi było trzeba nadzwyczajnie. I się wzruszyłam, że jest sowa :) Odpowiedz Link
man_sapiens Re: Podziękowanie. 18.01.16, 18:21 Zacznę lubić poniedziałki. Jednorurzec jest lepszy od naszych handbalów. Odpowiedz Link
magdolot Re: Podziękowanie. 19.01.16, 01:54 Brawo Avo ab ovo poniedziałkowo. Dzięksi pięksi mięsi aż wypęksi. Soczewica, koło, miele, młyn. Odpowiedz Link
ketepud Re: Podziękowanie. 19.01.16, 15:14 Niestety nie mam poczty, bo również bym dołączył do podziękowań. Odpowiedz Link
99venus Re: Podziękowanie. 21.01.16, 08:57 Nareszcie świeta tradycja,która została niegdyś nagle przerwana wróciła. Chwała autorce i wydawczyni za to znakomite dzieło. Jeszcze radość nie zginęła kiedy ave nas rozśmiesza. Ave-wielkie dzieki. Odpowiedz Link
smutas13 Re: Podziękowanie za podziękowania ;) 22.01.16, 18:58 Ave Bardzo dziękuję, ale siedzę cicho jako ta mysza pode miotłą, bo ni w ząb nie wiem co się mojemu komputrowi odmieniło. Przesylka doszła, ale nie mogę jej otworzyć. Mądrzejsi ludzie od informatyki muszą zajrzeć na tę moją pocztę. (chyba coś nabroiłam ;( ) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Podziękowanie za podziękowania ;) 22.01.16, 22:52 Spróbuj "nacisnąć" na ten napisek: NW87.pdf Powinno się pojawić takie Wciśnij ok i ... czekaj :) ps. a może to znak od losu, bo nie ma tam nic ciekawego? ;) Odpowiedz Link
smutas13 Re: Podziękowanie za podziękowania ;) 08.02.16, 13:03 Ave , na mojej poczcie inaczej muszę otwierać pocztę z załącznikami (wczoraj uświadomiono mi to - mnie laikowi, samoukowi informatycznemu ;)) Gazeta po ostatnich udoskonaleniach wszystko pozmieniała i ja zostałam z ręką w n...Ale już wiem o co chodzi ;) Wreszcie z radością i uśmiechem na gębusi, przeczytałam NW. Dzięki jeszcze raz :) Wrażenie zrobił na mnie BAZAR - oczywista oczywistość, że ludziom pokazują inna twarz, a robią odwrotnie. A kto im zabroni? Zastanawiałam się, jaką pieśń powinnam śpiewać podczas jazdy samochodem ;)? Łyk kultury, Szop Papracz, Koncert Życzeń - świetny. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Podziękowanie za podziękowania ;) 08.02.16, 18:10 :) Dzięki. Ja zdecydowanie wolę słuchać radia niż ... siebie ;) ps. oby z otwieraniem następnych "nNW" poszło lepiej! Odpowiedz Link
smutas13 Re: Podziękowanie za podziękowania ;) 09.02.16, 09:09 ave.duce napisała: ps. oby z otwieraniem następnych "nNW" poszło lepiej! :) Myślę, że już nie będzie problemu. Odpowiedz Link
czan-dra Re: Podziękowanie. 14.02.16, 18:36 ps. oby z otwieraniem następnych "nNW" poszło lepiej! Następnych? Czyżbym się doczekał tego? PS. Sorki za włażenie tu w brudnych buciorach, raz już zostałem poklepany po malo rozgarniętej blond główce i odesłany do kącika, więc trochę się stracham tu wchodzić. Odpowiedz Link
czan-dra Re: Podziękowanie. 16.02.16, 18:11 Tu się wyżalam, gryzie mnie to od jakiegoś czasu, a jako że to Wyżalnia, więc się wyżale, na ulubionym forum pewne panie wznieciły bunt w słusznej sprawie, no to i ja postanowiłem je poprzeć, i się wpisałem, a w zamian zostałem poklepany po blond główce i wysłany do kąta, z prośbą bym nie zaprzątał swojej niezbyt rozgarniętej głowy sprawami które mnie przewyższają, troszkę mi jest przykro, widać odstaję intelektualnie, szkoda, lubiłem tam być. Trochę lepiej mi się zrobiło, ale ......... Nie żebym się żalił, wypłakiwał, ale trochę cykor mnie łapię gdy mam coś na FzD napisać, a nuż znowu dadzą odczuć moją wrodzoną niższość intelektualną, fajnie napisałem żem głupszy, co nie? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Podziękowanie. 16.02.16, 18:31 Mogłeś śmiało to forum założyć tu w formie wątku. A już na pewno miejsce "wyżalni" jest tutaj. W dalszym ciągu nie mam pojęcia, o co chodzi z tym buntem. ps. bardzo, bardzo Ci współczuję z powodu ... sam wiesz. Odpowiedz Link