ave.duce 09.06.16, 07:49 Czy ktoś, kto ma dostęp do cyfrowej, mógłby mi przysłać kopię wywiadu z Jakubem Kornhauserem, plizzz? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Wiwat, Scoutek!!! 09.06.16, 13:55 Wielkie dzięksy. ps. już sam początek zachęcający: tez nie lubię poezji Miłosza ;) Odpowiedz Link
scoutek Re: Wiwat, Scoutek!!! 09.06.16, 14:08 wygląda na przytomnego poetę i fajnego syna i powiedział coś czego o Agacie nie wiedziałam: że jest religijna jak matka Odpowiedz Link
ave.duce Słoniocy! Helpunku! 26.07.16, 17:54 Przestały mi się "zaznaczać" przeczytane/otworzone posty. Jak żyć?! Odpowiedz Link
tojajurek Re: Słoniocy! Helpunku! 26.07.16, 19:43 To misie zdarzało kilka razy - chyba zwykle po "wyczyszczeniu" historii. Potem samo wraca. Nie wiem jak. To jedna z tajemnic bytu chiba jezd. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Słoniocy! Helpunku! 27.07.16, 13:50 Pojawia się i znika, i znika, i znika, dostanę zaraz bzika, ach bzika, ach bzika! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Słoniocy! 20.01.18, 08:18 Czy ktoś mógłby się poświęcić, obejrzeć zalinkowany filmik i przepisać z napisów końcowych imię i nazwisko czytanego tekstu? Coś mi się wydaje, że niedouki plenią się niczym kaczyści: tutaj autorką jest Janina (!) Papuzińska... Odpowiedz Link
ave.duce poprawka !!! 20.01.18, 08:21 Oczywista, powinno być: imię i nazwisko autorki czytanego tekstu... Odpowiedz Link
magdolot Re: Słoniocy! 20.01.18, 12:55 Na stronce pisze Janina [?!] Papuzińska, na końcu filmu autorką bajeczki jest Janina Porazińska. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Słoniocy! 20.01.18, 15:30 Czyli - niestetyż - topsze widziałam... :( Mersi, Magdolotu! Odpowiedz Link
magdolot Re: Słoniocy! 21.01.18, 13:47 Asz sa topsze widziałaś, niestety. Fszak żyjemy we czasach, kiedy najlepiej być guchym, ślepym i na dodatek przygupim... A jak się akurat nie jest, to droga do szczęścia jest strrrrasznie wyboista. Chlip, śląp i śniek na połaci. Odpowiedz Link
ave.duce Mam dość 23.01.18, 22:34 mylenia faszyzmu z nazizmem i faszystów z nazistami (także tych z przedrostkiem "neo"). Odpowiedz Link
magdolot Re: Mam dość 24.01.18, 15:16 Przenieś się do Matrixa. Tam jest samo Neo, a myli się jeno płeć brato-sióstr Wachowskich, a to jess mały pikuś. :-) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Mam dość 24.01.18, 15:34 Uważasz, że muszę się przenieść? Mam wrażenie, że właśnie tkwię w matrixie. Odpowiedz Link
magdolot Re: Mam dość 25.01.18, 03:07 No, popa, posty dubluje! Może już się na poły przeniosłam i jednym kopytkiem tykwię tu, a drugim tam? Tym postem mówię: sprawdzam. Siup! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Mam dość 25.01.18, 08:10 A to w matrixie echo grało. Był na FH wątek kiedyś: Popsuty Matrix. Odpowiedz Link