Dodaj do ulubionych

Mały Dziennik - następca Frądzi

18.01.17, 15:15
"Mały Dziennik na kontrze", cokolwiek by to miało znaczyć - nowe, cudowne dziecię państwa Terlikostwa. Naczelną jest Małgorzata. Cały portal jej - jeeeejku. Pisze to samo co na Frądzi, nic się nie zmieniło.
Przy pomocy tytułów wyrzuca mężowi swemu:

Hejt na matki i rodziny lekiem na własne kompleksy
To "straszne słowo": dziecko
A Ty? Czy już ZAADOPTOWAŁEŚ choinkę?
"Tania siła robocza" ma swoją godność

Obserwuj wątek
    • scoutek Re: Mały Dziennik - następca Frądzi 18.01.17, 16:23
      zajrzałam
      strasznie dużo wykrzykników i błąd ort
      w języku polskim pisze się wideo a nie video
      (tak samo wkurza mnie xero, sex, max itd.)
    • trusiaa Re: Mały Dziennik - następca Frądzi 05.03.17, 10:18
      Ale się Terlikowska uruchomiła. Nie wypadało jej pójść na manifę, z żalu więc tekst wysmarowała, aż się zasapała :)

Ładne kffiatki - w oryginalnej pisowni:
      manify czyli zloty psedo-kobiet, terrorystek, i ... chorych ludzi z nienawiści

wszystko owiane nową koncepcją feminizmu - czyli więcej "Pieprzenia" i więcej "USUWANIA".

totalne psychiczne wypatrzenie
      • scoutek Re: Mały Dziennik - następca Frądzi 05.03.17, 16:09
        i strasznie dużo WYKRZYKNIKÓW
        nie do zniesienia
        • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Mały Dziennik - następca Frądzi 06.03.17, 13:15
          scoutek napisała:
          i strasznie dużo WYKRZYKNIKÓW
          nie do zniesienia
          ---
          pamiętam, ze niejaki rozdziawiony, rozbawiony, czy jak mu tam na kszcie;) dali, też miał taką manierę; masa wykrzykników, emotikonów, itp. Koleżanka, dr psych. mówi, ze to symptom jakiegoś zaburzenia emocjonalnego jest. Oczywiście wywodziła to obszernie, ale nie chce mi się relacjonować. Zresztą kogo to obchodzi.
      • ave.duce Re: Mały Dziennik - następca Frądzi 05.03.17, 21:59
        "Kobiety idące w MANIFACH to zwykłe terrorystki"

Kobiety nie chodzące na MANIFY to niezwykłe terrorystki... terlikowskie.
      • yoma Re: Mały Dziennik - następca Frądzi 19.03.17, 17:29
        Totalne psychiczne co?? :)
        • trusiaa Re: Mały Dziennik - następca Frądzi 20.03.17, 07:44
          Wypatrzenie psychiczne przecież :)
          Sama zgłupiałam i sprawdzić musiałam, czy może jakiś nowy termin powstał nieznany mi dotąd.
          Ale nieeee. AnalfabetyZ to - o zwykłe wypaczenie chodziło.
          • yoma Re: Mały Dziennik - następca Frądzi 20.03.17, 12:09
            Jeśli taki Terlikowski gapi się na baby i dostaje za to wałkiem po łbie od Terlikowskiej, to powstaje u niego uraz zwany wypatrzeniem psychicznym :)
            • ave.duce Re: Mały Dziennik - następca Frądzi 20.03.17, 15:44
              A nie: "wytłuczeniem psychicznym"?
              • scoutek Re: Mały Dziennik - następca Frądzi 20.03.17, 16:07
                to by musiała walić po psyche, a to u niego niemożliwe, bo on pozbawiony psychiki, wyłącznie uniesienie religijne
                • trusiaa Re: Mały Dziennik - następca Frądzi 20.03.17, 16:20
                  Do uniesienia to on musiałby być mistyk. A nie jest.
                  U niego to jedynie wzmożenie żądz (czy religijnych?).
                  • ave.duce Re: Mały Dziennik - następca Frądzi 20.03.17, 16:33
                    Wałek Terlikowskiej to pas transmisyjny!
                    • yoma Re: Mały Dziennik - następca Frądzi 20.03.17, 17:07
                      A po pasie transmisyjnym przenoszą się projekcje i wszystko jasne.

Psychiatria nie może przyjąć terminu "wypatrzenie religijne", bo obecny paradygmat nie pozwala nauce badać zjawisk, nazwijmy to, transcendentalnych. Musi być wypatrzenie psychiczne.

Albo jeśli się dajmy na to zakocham i wypatruję za obiektem oczy, to też mam wypatrzenie psychiczne :D
                  • scoutek Re: Mały Dziennik - następca Frądzi 21.03.17, 17:22
                    samowzbudnik
                    myśli, że wierzy i tak się tym nakręca że odlatuje
                    no
    • trusiaa Oj maluśki maluśki 08.03.17, 11:32
      Siedzi facet w kiecce i z poczeby serca dzieli się mądrością swą:
      "Kobiece kobiety, jak ja to mówię w przenośni „300% baby” nie są nigdy feministkami”. Kapłan bardzo rozsądnie o feminizmie i kobiecości.
      Kneblewski. Hm.

• trusiaa Fszcząsające śfiadectwo 14.03.17, 12:37
      "Miauam bardzo cięszkou walizkeu" - Feminizm zniszczył moją kobiecość.
    • trusiaa Skoro "terapeuta" namaszczony przez Terlika 19.03.17, 08:14
      tak twierdził...

Do homoseksualizmu prowadzi trauma z okresu dzieciństwa, często wzmocniona przez dominującą matkę i wycofanego czy nieobecnego w życiu dziecka ojca.

• ave.duce Re: Skoro "terapeuta" namaszczony przez Terlika 19.03.17, 16:14
        Wypisz, wymaluj K. Jarosław!
    • trusiaa Dziewczynki, chłopcy, spódniczki 22.03.17, 14:14
      Tak się Terlikowska zgorszyła, że aż ciekawość bierze, jak własne dzieciątka niebożątka ubiera? W habiciki? Synków też? A spodenki gdzie?!

Kilty są takie niemęskie, prawda, Terlikosko?

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/60/74/e0/6074e0b35b9ba5d8ee273e6985a226ec.jpg
      • ave.duce Re: Dziewczynki, chłopcy, spódniczki 23.03.17, 07:38
        Pożyczę sobie ;)
    • trusiaa Fejsbunio miażdży Terlika!!! 05.04.17, 20:30
      Nie za mało wykrzykników?

Się nadpapież oburzył. I zagrzmiał. Dwukrotnie.
      Kto śmie nazywać Terlikowskiego ekstremistą? Jak tak można!

Bardzo proszę o zacytowanie moich antykobiecych czy ksenofobicznych poglądów, bo ja ich nie znam.
      • ave.duce Re: Fejsbunio miażdży Terlika!!! 05.04.17, 22:34
        trusiaa napisała:

> Nie za mało wykrzykników?
        >
        No!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        >
        > Bardzo proszę o zacytowanie moich antykobiecych czy ksenofobicznych poglądów,
        > bo ja ich nie znam.

Bidulek. nie zna swoich poglądów :(
        • trusiaa Re: Fejsbunio miażdży Terlika!!! 06.04.17, 21:15
          A jeśli opętały go moce czartowskie i to Zuy himself przemawia ustyma niczego nieświadomego Terlika? To przecież łatwo można wyleczyć egzorcyzmami.
          • ave.duce Re: Fejsbunio miażdży Terlika!!! 08.04.17, 07:59
            Terliku, Terliku,co tam niesiesz w koszyku
            Terliku, Terliku, co w koszyku masz?
            Mam jajeczek po parze
            chodźcie to wam pokażę, hej, pokażę...[/i]

"Zwykłe" egzorcyzmy nie pomogą :(
    • trusiaa Ktoś wątpił, że jest wiecznie żywy? 09.05.17, 12:14
      Proszsz:

https://lh3.googleusercontent.com/proxy/EFwB0Rh4QOgK8TvKJT4XPkyJiwbukKXqiBqQvGXGoT1dHQ9w0k_v-B7njmrGLFdSAEQOgLL3M9PGSFk8Sy7HsrcDrRY0doER62ILeIaRnEdssJYffN6s0C3ZsxcSWbnFi7XyjylSnzuBVc1ryaz7=w1200-h630-p-k-no-nuhttps://memy.pl/show/medium/uploads/Post/116032/14841436377278.jpg

Dziennik Maluśki z satysfakcją donosi.
      • ave.duce Re: Ktoś wątpił, że jest wiecznie żywy? 09.05.17, 18:48
        Hm, Jadwiga była Najsłodszą Mateńką tego po prawej... Coś tu się nie zgadza. Jeden bosy, a ten drugi buty nosi, o takie:
        ocdn.eu/pulscms-transforms/1/B4yktkpTURBXy82OTBjMzBhNTg3ZGI3MGQ3NWIzM2FhZTUwYmU5MjNjNy5qcGeSlQLNA8AAwsOVAgDNA8DCww
        No ale trzeba przyznać: obaj przekręceni.
    • trusiaa Kolorujesz? Porzuć to bezeceństwo, bezbożniku! 25.06.17, 10:45
      Oto nowe zagrożenie duchowe! Antystresowe ... kolorowanki!
      (...) zamiast poświęcać czas na kolorowanie antychrześcijańskich wzorów, skoncentrujemy się na modlitwie (...) My chrześcijanie, musimy być szczególnie wyczuleni na to, by nie pozwolić, by zaczyn New Age zakwasił przaśny chleb naszej wiary.

• trusiaa Re: Mały Dziennik - następca Frądzi 02.04.18, 11:56
      Ups.
      Minął roczek i Dziennik Maluśki został sierotką.

Małgorzata i Tomasz Terlikowscy zakończyli współpracę z MałyDziennik.pl
      Polska Grupa Mediowa (kiedyś Net Media Broker) informuje również, że Państwo Terlikowscy nigdy nie byli właścicielami portalu malydziennik.pl, jedynie współzałożycielami i redaktorami naczelnymi. Ich zadanie było jasno określone i dotyczyło prowadzenia serwisu malydziennik.pl. Informacja, która pojawiła się na portalu wirtualnemedia.pl jakoby Terlikowscy byli „właścicielami” MałegoDziennika.pl jest nieprawdziwa.

• trusiaa Państwo Terlikostwo jednak się nie poddaje 02.04.18, 12:14
        Oto, cyt. Tomasz Terlikowski wydało ostatnio biografię Wenantego Katarzyńca, franciszkanina i przyjaciela św. Maksymiliana Kolbego. W książce publicysta zamieścił świadectwo aktorki, Dominiki Figurskiej.

"Gdy aktorka przyjechała z mężem do Kalwarii Pacławskiej, by pomodlić się przed wizerunkiem Matki Bożej, natknęła się na Tomasza Terlikowskiego. Ten wyjaśnił jej, jak wielką skuteczność ma wstawiennictwo Wenantego. Figurska pomodliła się więc przed grobem zakonnika. Prosiła przede wszystkim o większy, rodzinny samochód, na który z mężem oszczędzali od dłuższego czasu. W kilka tygodni później, dzięki życzliwości innych ludzi oraz cudownym zdarzeniom, nowy van stał przed domem Figurskich" - Portal niezależna.pl
        • magdolot Re: Państwo Terlikostwo jednak się nie poddaje 02.04.18, 14:47
          Kurrrrna, już wiem kto jest winien zaszmelcowaniu naszego kraju [38 milionowy naród w 28 milionach rzęchów] i temu całemu smogu!
          Śfianty Wenanty na spółę z Terlikoszczakiem.
        • ave.duce Re: Państwo Terlikostwo jednak się nie poddaje 02.04.18, 16:33
          A nie można to było całą trójcą poprosić św. Wenantego o zwrot św. Wraku?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka