scoutek 22.03.17, 09:37 Dzisiaj, wraz z życzeniami najszczerszymi zdrowia i świętego spokoju Dla ułatwienia dodam: dla Pani, która głaszcze i koty i psy i nas wszystkich, a na kształtnych piersiach nosi tony złota, brylantów i bukwiczego jeszcze :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trusiaa Re: dla pewnej Pani 22.03.17, 10:21 Dla Pani z najlepszymi życzeniami Uśmiechy są dla Niej, zabawa i taniec Piosenka z radia popłynie: Pet Photo Fun "Bunny" Birthday To You Song Odpowiedz Link
gat45 Re: dla pewnej Pani 22.03.17, 13:36 A Gat przyniósł baloniki ! To na samym dole to Gat z bukietem pod pachą. Zaraz lądujemy ! Odpowiedz Link
ave.duce Re: dla pewnej Pani 22.03.17, 17:52 A Ave: W środku to, co się tej Pani śni :) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: dla pewnej Pani 22.03.17, 17:57 Jeżeli to ta PANI, co na tych kształtnych piersiach ma też dodatkowo pewien medal - Odpowiedz Link
ewa9717 Re: dla pewnej Pani 22.03.17, 19:20 Ojej, Damie Pelagia? ;) Przyjm, piękna nieznajoma! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: dla pewnej Pani 22.03.17, 20:08 może np. urodziny a nie imieniny ? Odpowiedz Link
inna57 Re: dla pewnej Pani 23.03.17, 10:18 Spóźnione ale szczere. Wszystkiego wymarzonego i zdrówka cały kontenerowiec. Odpowiedz Link
ta Re: dla pewnej Pani 23.03.17, 12:50 Taczkę dobrych życzeń i myśli serdecznych dla PANI toczę. Tu ---->. [ ] wklejam serducho ( inaczej nie potrafię, ale chyba takie też się liczy) Odpowiedz Link
damakier1 Re: dla pewnej Pani 23.03.17, 13:11 Dziękuję bardzo wzruszona i uradowana Waszymi życzeniami. Nie mogłam podziękować wczoraj albowiem z właściwą damom ekscentrycznością urodziny spędzałam w szpitalu skąd właśnie przed chwilą wróciłam. /Nie, nie - nic strasznego. Planowy zabieg./ Odpowiedz Link
scoutek Re: dla pewnej Pani 23.03.17, 15:31 Damo Kochana, gdzie spędzasz to już Twój ;) problem. Niektórzy lubią w parku inni w szpitalu a jeszcze inni na forum. Nie mogliśmy Ci towarzyszyć tam to byliśmy tu. I zawsze będziemy czekać na Ciebie z kwiatami ciastem i szampanem. Twoi Wielbiciele Odpowiedz Link