ave.duce 08.04.17, 08:28 Dzięki Ci, Pani Prezydent, za współpracę w ramach X. :) Dla wszystkich bywalców - z podziękowaniami - jeszcze raz: Właśnie Leci Kabarecik - Wszystko już było forum.gazeta.pl/forum/w,89075,160392192,160392192,Refleksja_malutka_taka.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inna57 Re: 8 lat minęło... 3.04 ... 08.04.17, 09:10 A ja chciałabym serdecznie Wam wszystkim, "kierownictwu" i stałym oraz przelotnym bywalcom, podziękować. To dzięki Wam mam gdzie posiedzieć sobie w kątku, poczytać dobre słowa i poczuć że nie jestem sama. Nawet jeśli się nie odzywam to zawsze jestem z Wami właśnie dzięki Wam. Tobie zaś Ave personalnie dziękuję za osobiste zaproszenie dzięki któremu trafiłam na progi naszego "Dworum". Pani Gat również dziękuję za to że zawsze szuka w innych wnętrza. Na odpowiedź Pani Gat pewnie się kiedyś zdobędę ale jeszcze nie teraz. Odpowiedz Link
gat45 Re: 8 lat minęło... 3.04 ... 08.04.17, 09:26 Odpowiesz, jeżeli zechcesz. I tylko wtedy. Podzieliłam się po prostu swoją niewiedzą. Przy okazji chcąc ostrzec, że mogę przez tę niewiedzę kogoś niechcący urazić. Odpowiedz Link
gat45 Re: 8 lat minęło... 3.04 ... 08.04.17, 09:23 Wszyscy wiemy, komu dziękować za to, że to forum w ogóle jest i że jest takie, jakie jest. Więc Ty się, o Ave, nie naśmiewaj z Gata ! Bo Gat skorzysta z fasadowych uprawnień prezydenckich i mianuje Cię Prezesem FzD. Nie, chyba jednak to takiej podłości nie byłabym zdolna. No to - nasze kawalerskie, kochani ! Odpowiedz Link
99venus Re: 8 lat minęło... 3.04 ... 08.04.17, 09:37 8 lat??Już?Jak ten czas leci. Kierownictwu i bywalcom wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link
scoutek Re: 8 lat minęło... 3.04 ... 08.04.17, 10:13 yesu, nawzajem... ale fajnie, że jesteście ... Odpowiedz Link
nickbezznaczenia Re: 8 lat minęło... 3.04 ... 08.04.17, 10:55 Serdeczne gratulacje, Ave :) Odpowiedz Link
czan-dra Re: 8 lat minęło... 3.04 ... 08.04.17, 15:28 Pozazdrościć, tyle lat, i taka sama świeżość jak na początku, z lekką nutką zazdrości, składam serdeczne podziękowania Xenofantowi i wszystkim tu bywającym, za dowcip, humor, i że bywając tu ma się poczucie, że nie jesteś na tym łez padole sam. Odpowiedz Link
trusiaa Re: 8 lat minęło... 3.04 ... 08.04.17, 19:48 Słońce wschodzi i zachodzi, drzewa kwitną, liście ronią, my strumień rzeczywistości kształtujemy naszą dłonią Jesteśmy cząstką w zespole, z niego płynie nasza siła (...) Niech nam gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie: Wiwat Xenofant! Wiwat Forumowicze ze Dworumowi! Odpowiedz Link
99venus Re: 8 lat minęło... 3.04 ... 08.04.17, 20:30 Ludzie kochani-wszystkim życzę takiej radości,beztroski i takiego bycia razem: www.youtube.com/watch?v=yvEIMrqZCjc Odpowiedz Link
magdolot Re: 8 lat minęło... 3.04 ... 08.04.17, 23:40 Wiwat niechżyjążyją nam! Właśnie odzyskałam net i polskie literki i możliwość palenia przy pisaniu, właśnie wysiadłam jak sasanek w sandałach i kiecce na straszny upał umajonej polarem z ęsiątego samolota i przytaskałam całę kontrabandę [muszle, kamyki, nasionka] do domu wciąż jeszcze schowanego do piwnicy, bo jak nas nie było to było malowanie. Tulipany zoczyłam w ogródku po ćmoku, fięc zasyłam lubileuszowo garstkę: i wywracam się do góry dnem, bo choć odzyskałam kilka godzin życia, prawie jak Filleas Fogg, u mnie jest już rano a jeszcze nie spałam. Buzi! Tolatolat tolatolat niechaj żyją nam! Odpowiedz Link
smutas13 Re: 8 lat minęło... 3.04 ... 09.04.17, 21:19 Gratuluję i się bardzo cieszę, że kiedyś ukradkiem tu wpadłam i zostałam :) Cmok, cmok Odpowiedz Link
ave.duce :) :( 11.04.17, 08:25 ... kwiecień-plecień ... radość i smutek Oby nigdy nie było "mało nas"... Odpowiedz Link
scoutek Re: :) :( 11.04.17, 18:26 Ave, radość, że jest FzD gdyby nie było nie poznałabym Damy i o ile moje życie byłoby uboższe... i cieszę się, że Was znam jeszcze raz: fajnie, że jesteście Odpowiedz Link