Dodaj do ulubionych

na co 'owa pani ' liczy?

28.05.17, 12:28
Nie udało się dziennikarce Jankowskiej przepchnąć publicznie kłamstwa, jakoby reporter Bojanowski jest - ( cyt. z pamięci) wybitnym uczniem p. Rydzyka i wspaniałym absolwentem tamtejszej szkoły.
Na co liczyła ta, zawsze w dziwnych momentach śmiejąca się, pani ?
- może uważała, że internet w tvn24 akurat zawiesił się i zbiesił? i że szybko, w trakcie programu, nie sprawdzą faktów - a jej kłamstwa nie sprostują ?
Oczywiście, po ca 7 minutach, jej kłamstwo zostało wywiedzione i wykazane.
Nawet się nie skonfundowała; reakcją tej osoby był tylko (jak zresztą zazwyczaj u tej pani- w w sytuacjach, gdy np. jej rozmówca/polemista ma ewidentną rację) dziwny chichot.
Obserwuj wątek
    • oby.watel Boki zrywać 28.05.17, 14:15
      Są w ojczyźnie rachunki krzywd hy hy hy hy hy hy hy. Nie udało się przepchnąć kłamstwa, jakoby ten pan nie był godny zaufania. Jego działalność pozytywnie ocenia aż 48% rodaków.
      • czan-dra Re: Boki zrywać 28.05.17, 17:44
        Oj tak, ma o pięć procent więcej niż Lech Kaczyński, zaiste olbrzymie to poparcie, Kwaśniewski odpowiednio 62% i 74%, a Komorowski około 70%.
        Mógłbyś sprawdzić jakie poparcie ma twój idol, a potem się błaźnić do woli.
        • oby.watel Zaiste hy hy hy hy 28.05.17, 18:16
          Jak się powiedziało 'a' trzeba też powiedzieć 'b' i wspomnieć, że taki Gierek czy Jaruzelski cieszył się poparciem na poziomie 99,99%. No i mieć odwagę powiedzieć wprost kim jest ten mój idol, a nie sugerować niczym Kaczyński, że wiem, ale nie powiem, bo to tajemnica państwowa. Ujawnienie jego tożsamości jest to o tyle istotne, że nie mogę zacząć się błaźnić dopóki nie sprawdzę jakie ma poparcie, a nie sprawdzę dopóki nie dowiem się kimże on ach kimże jest.
    • ave.duce Re: na co 'owa pani ' liczy? 28.05.17, 16:55
      Ojtam, ojtam - słyszała, że dzwonią...
      • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: na co 'owa pani ' liczy? 28.05.17, 17:34
        ave.duce napisała:
        Ojtam, ojtam - słyszała, że dzwonią...

idzie mi głównie o te jej ( Jankowskiej) dziwne reakcje.... nieadekwatne miny,sztuczny uśmiech "nie pri cziom" , nerwowe chichoty...zawsze , gdy brak najmniejszego powodu do takiej chichotliwej reakcji.
        Kłamstwa, informacje z brudnego palucha wyssane, już mnie nie dziwią.

PS. Miałam dziś czas obejrzeć srana i kawę_na_ławę i lożę prasową...
        Niesamowicie mnie wq*via, że już i dziennikarze/publicyści gadają synchronicznie - po 2,3,4 osoby na raz - identycznie jak politycy mieli i mają w zwyczaju od zawsze np. właśnie w K na Ł.

• oby.watel Re: na co 'owa pani ' liczy? 28.05.17, 18:17
          Mogę zapytać, czy reakcja prezydenta na słowa "Są w ojczyźnie rachunki krzywd..." była adekwatna?
        • ave.duce Re: na co 'owa pani ' liczy? 28.05.17, 22:24
          Wierzę na słowo, bo nie oglądam.
    • 99venus Re: na co 'owa pani ' liczy? 28.05.17, 16:57
      Zamiłowanie tyn24 do częstego zapraszania tej dziwnej kobiety jest niezrozumiałe.
    • behemot17-13 Re: na co 'owa pani ' liczy? 28.05.17, 17:48
      Lubię kiedy słoneczko jest na niebie a chmury i chmurki gdzieś tam, tylko jest jeden minus, mam uczulenie, promyki bywają nieznośne dla mojej skóry. Uziemiony w czterech ścianach obejrzałem i też odniosłem wrażenie, że niesprawdzone informacje łatwiej zapodać, niż z nich się wycofać.
      • smutas13 Re: na co 'owa pani ' liczy? 28.05.17, 19:12
        Dziwne reakcje tej pani, też mnie irytują.
        • ave.duce Re: na co 'owa pani ' liczy? 28.05.17, 22:25
          Może to wynik sprzecznych uczuć, które miotają Jankowską od jakiegoś czasu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka