Dodaj do ulubionych

Język miłości

26.09.19, 08:11
PAD cały zachwycony sobom i Trumpa osobom zwierzył się:
Trump jest rzeczywiście człowiekiem sympatycznym, ja go osobiście bardzo lubię, bo to jest taki człowiek ciepły.

Niby nic, aleee Karczewski Stanisław nie tak dawno rzucił dokładnie w tym samym stylu:
- Jeśli chodzi o ten ludzki [wymiar - red.], to panu mówię, że zależy absolutnie panu prezydentowi Łukaszence na interesie Białorusi, to widać. I widać to, że jest człowiekiem takim ciepłym.

Uczyli się na tych samych kursach?
Obserwuj wątek
    • trusiaa Re: Język miłości 26.09.19, 08:57
      Do kółka wzajemnej adoracji dołącza Zełeński: Nikt na mnie nie naciskał. ("Ja bardzo przepraszam, ale podejrzenia panów są całkowicie bezpodstawne. Ja niczym nie handluję. Ta pani przyszła do mnie w tym kożuchu i w nim wychodzi.")

?
      Ojciec Władimir
      Uczył dzieci swoje,
      A miał ich wszystkich
      Sto dwadzieścia troje:
      Hejże, dzieci, hejże ha!
      Hejże ha, hejże ha!
      Róbcie wszystko co i ja,
      Co i ja.
    • inna57 Re: Język miłości 26.09.19, 11:10
      Okazuje się że my obywatele słono płacimy za wynajem najdroższego mało zaawansowanego sprzętu biurowego oraz termometru w jednym.
      Kto choć trochę interesuje się "usą" ten doskonale wie co reprezentuje sobą wiewiór.
    • ave.duce Nic dziwnego, 26.09.19, 16:49
      że wzrasta temperatura i klimat się zmienia katastrofalnie.
    • trusiaa Re: Język miłości 20.10.19, 19:17
      Ojciec - dyrektor nieodrodnego syna.

https://i.wpimg.pl/623x440/e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/1fadfdc80c9967a848aed80ccdb2e8e541d9905e.jpg

• trusiaa Re: Język miłości 03.12.20, 06:45
      Kochać - jak to niełatwo powiedzieć. Zwłaszcza gdy się jest zawodowym homofobem.

Ledwie Szájerowi Józsefowi bosa nóżka się omskła, a tu bęc! litewski poseł - Gražulis Petras niechcący pochwalił się kolegą.

• trusiaa Re: Język miłości 04.12.20, 08:12
        https://d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/7a/39/5fc74c1958293_p.jpg?1606896665
    • trusiaa Re: Język miłości 11.12.20, 18:32
      Panie Zbynio, kocha pana. Ta Kempa.

https://i.iplsc.com/beata-kempa/0007DAAGJSB74YJS-C122-F4.jpg

Panie Ministrze Sprawiedliwości Zbigniew Ziobro

Dziękuję jako Polka i matka za obronę naszej Ojczyzny przed poniewierką, upokarzaniem i łajaniem przez Niemców, Holendrów, Francuzów i innych.Właśnie uroczyście oddaliśmy suwerenność pod rządy obcych państw - z uśmiechem, oprawą PR-ową i ku radości tych, którzy nigdy Polski nie mieli w sercu. Ale „Jeszcze Polska nie zginęła" dopóki są tacy jak Pan.

Widzimy już, że „przemysł pogardy” Pana dopadł i poniewiera. Zapewniamy, że razem z Panem będziemy wiernie stać na straży niepodległości Polski i zniesiemy każde upokorzenie.
      Dla naszej Ojczyzny i przyszłości dzieci - warto.
      • ave.duce Re: Język miłości 12.12.20, 20:57
        Pani Europosłanko Beata Kempa!

Dziękuję jako Polka i matka za obronę naszej Ojczyzny przed poniewierką, upokarzaniem i łajaniem przez Niemców, Holendrów, Francuzów i innych.Właśnie uroczyście oddaliśmy suwerenność pod rządy obcych państw - z uśmiechem, oprawą PR-ową i ku radości tych, którzy nigdy Polski nie mieli w sercu. Ale „Jeszcze Polska nie zginęła" dopóki są tacy jak Pani.

Widzimy już, że „przemysł pogardy” Panią dopadł i poniewiera. Zapewniamy, że razem z Panią będziemy wiernie stać na straży niepodległości Polski i zniesiemy każde upokorzenie.
        Dla naszej Ojczyzny i przyszłości dzieci - warto.

My, Ave.duce
    • trusiaa Re: Język miłości 09.01.21, 07:33
      Za Venusem na Kraju cytuję: Rzeczniczka MSZ Rosji, Maria Zacharowa skomentowała zamieszki w Waszyngtonie: „To wewnętrzna sprawa USA." Andrzej Duda identycznie. Czy to tylko przypadek?Zastanawiająca zgodność poglądów.

Przypadek? Nie sądzę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka