venus99 10.04.09, 18:36 to prawdziwy zaszczyt znaleźć się w tak znakomitym gronie.zważywszy na datę przesyłam Wszystkim serdeczności świateczne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: dzieki za zaproszenie 10.04.09, 18:40 venus99 napisał: > to prawdziwy zaszczyt znaleźć się w tak znakomitym gronie.zważywszy > na datę przesyłam Wszystkim serdeczności świateczne. To zaszczyt dla Dworu :))) Wpadaj, kiedy chcesz, drzwi zawsze otwarte1 :) www.care2.com/send/card/5774 :p Odpowiedz Link
gat45 Witaj Venus99 10.04.09, 18:42 i zaspokój, proszę, moją ciekawość (ale nie musisz) : Ty jesteś dziewczynka czy chłopczyk ? Znam Cie trochę z FK i jakoś nie mogłam nigdy rozstrzygnąć ? Odpowiedz Link
venus99 Re: Witaj Venus99 10.04.09, 21:12 między nami przyjaciółmi:płeć męska,wiek dojrzały. Odpowiedz Link
gat45 Re: Witaj Venus99 10.04.09, 22:14 venus99 napisał: > między nami przyjaciółmi:płeć męska,wiek dojrzały. Dziękuję. Ile razy widzę Twój nick, przypomina mi się rozmowa na wielkim placu sprzedaży może nie NUR FUR DEUTSCHE, ale przede wszystkim dla nich, gdzieś między Świebodzinem a granicą RP. Na placu grzyby, wyroby wikliniarskie oraz nasza niegdyś potęga eksportowa - ozdoby ogrodowe (odlewy syntetyczne). Po ile te studnie ? - zapytali klienci in spe. - Krasnale czy wenusy ? - chciał sprecyzować sprzedawca. No i zrozumiałam wtedy, że co pomalowane, to KRASNAL (nawet w formie bociana, żaby czy studzienki z cembrowiną właśnie), a co na biało - to WENUSY. Odpowiedz Link
venus99 Re: Witaj Venus99 11.04.09, 18:55 nie znałem takiego podziału.zabawne,chociaż jak przypominam sobie półpietro w Louwrze z posągiem mojej imienniczki to pierwsze wrażenie było:jaki biały! Odpowiedz Link
marouder.eu Dobry wieczor Venus:) 10.04.09, 22:31 Mam nadzieje, ze ci sie tu spodoba:) Odpowiedz Link
iza.bella.iza Re: dzieki za zaproszenie 10.04.09, 22:49 Też dziękuję:) Przy okazji też Wiewiórzastej za przesyłkę - uśmiałam się po pachy :D Odpowiedz Link
ave.duce Re: dzieki za zaproszenie 10.04.09, 22:53 iza.bella.iza napisała: > Też dziękuję:) Przy okazji też Wiewiórzastej za przesyłkę - uśmiałam się po pac > hy :D OżeszTY! To Wiewiorzastej "za przesyłkę"?! A jednoosobowemu zespołowi redakcyjnemu ziobro?! ;) :p Odpowiedz Link
iza.bella.iza Re: dzieki za zaproszenie 10.04.09, 23:10 ave.duce napisała: > iza.bella.iza napisała: > > > Też dziękuję:) Przy okazji też Wiewiórzastej za przesyłkę - uśmiałam się > po pac > > hy :D > > OżeszTY! > To Wiewiorzastej "za przesyłkę"?! > A jednoosobowemu zespołowi redakcyjnemu ziobro?! ;) > > :p Łomatkobosko! Pierwszy wpis i taaaaakaaaaaa wtopa:( Padam do nóżek i o wybaczenie się upraszam! Dzięki Ci, Pani Matko łaskawa!!! Odpowiedz Link
ave.duce Re: dzieki za zaproszenie 10.04.09, 23:20 Wstań, dziecię! ;) Wszak w jednym Klubie jeZdeśmy :))) :p Odpowiedz Link
iza.bella.iza Re: dzieki za zaproszenie 10.04.09, 23:27 Twoja łaskawość jest przeogromna:) Odpowiedz Link
who.is.who Re: dzieki za zaproszenie 11.04.09, 00:07 Należysz do grona "NW" Czytelnictwa i Oglądactwa? ;-) Odpowiedz Link
iza.bella.iza Re: dzieki za zaproszenie 11.04.09, 00:23 Zostałam zaszczycona numerem drugim:) Odpowiedz Link
who.is.who Re: dzieki za zaproszenie 11.04.09, 00:30 No to dużo archiwaliów - mogę dosłać, jeśli wola :-) Odpowiedz Link
iza.bella.iza Re: dzieki za zaproszenie 11.04.09, 19:28 Wysłałam, ale nie wiem czy dojdzie. Wczoraj miałam zwrot poczty, gdy komuś to wysyłałam. Odpowiedz Link
who.is.who Qui pro quo :-) 11.04.09, 23:54 Dziękuję, ale to miało być "na odwrót" :-) Pytałem, czy wysłać Ci numery archiwalne - do kompletu :-) Odpowiedz Link
witek.bis Re: dzieki za zaproszenie 11.04.09, 00:00 :) Bardzo dziękuję za zaproszenie i w pas się kłaniam! Zdrowych i wesołych świąt życzę. No i przepysznych kaczek lakierowanych, oczywiście. :))) Odpowiedz Link
gat45 O ! Będziemy razem język sznować ? 11.04.09, 00:03 witek.bis napisał: > :) > Bardzo dziękuję za zaproszenie i w pas się kłaniam! Zdrowych i wesołych świąt > życzę. No i przepysznych kaczek lakierowanych, oczywiście. :))) Bo jak się języka nie sznuje, to ... To już nie pamietam czym nas Homoś wczoraj straszył Odpowiedz Link
witek.bis Re: O ! Będziemy razem język sznować ? 11.04.09, 00:06 :) Z przyjemnością - bardzo lubię trochę posznować w dobrym i miłym towarzystwie. Odpowiedz Link
marouder.eu Re: O ! Będziemy razem język sznować ? 11.04.09, 00:34 A czy Homos zaproszon? Mimo, ze mnie nienawidzi za przeszle moje wobec niego postepki, chcialbym by tu bywal. Odpowiedz Link