ave.duce Z ostatniej chwili > Pani B. ... Pan P. 05.04.10, 14:16 Pani B. bada w00dę w czasie rekonesansu. Narwia płynie ... Pan P. kombinuje ... co by tu jeszcze ... :p Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Z ostatniej chwili > Pani B. ... Pan P. 07.04.10, 19:16 acha. /nie błąd, tylko moje "acha" jest przez miękkie "h" zawsze./ więc to TAKI wONtek. to się nie wiedziało fogle, jak za małego mawiał mój syneczek, a ja go nie poprawiałam, bo się mi podobało. to TAKIE tu buty. a ja tu nigdy nie właziłam. cudny wONtek ten. oraz zarówno ciekawy. Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Z ostatniej chwili > Pani B. ... Pan P. 08.04.10, 10:16 Piękna i udająca dostojną Pani B. Woda ją nęci, obroża dławi. Pan P. ma zadatki, niech się wprawia w kombinowaniu, bo sam fakt, że uszy już idealne, to jednak za mało dla przyszłego agenta. Głaski dla obojga :) Odpowiedz Link
ave.duce Z prawie ostatniej chwili > Pan P. z wizytą ... 18.07.11, 12:17 do/szkoleniową... Metoda nauki przez sen. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Z prawie ostatniej chwili > Pan P. z wizy 18.07.11, 12:56 a w czym szkolił się Pan P. u Pani B. ? a może u Cię ? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Z prawie ostatniej chwili > Pan P. z wizy 18.07.11, 14:11 olga_w_ogrodzie napisała: > a w czym szkolił się Pan P. u Pani B. ? Na agenta i pieska kurierskiego... Panią B. - niestety - musi ktoś zastąpić niebawem :( > a może u Cię ? Nie, ja się w to nie mieszam :) Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Z prawie ostatniej chwili > Pan P. z wizy 18.07.11, 14:52 ave.duce napisała: > Na agenta i pieska kurierskiego... > Panią B. - niestety - musi ktoś zastąpić niebawem :( a coś złego dzieje się, nie daj Bóg ? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Z prawie ostatniej chwili > Pan P. z wizy 18.07.11, 14:58 Starutka dość :( Odpowiedz Link
invalid.cursor Re: SOSNA 15.04.10, 21:13 Wypatrzyłam fajne rozgałęzienie. W sam raz, żeby noc w miarę bezpiecznie i wygodnie spędzić. Dobrej nocy :) i.c. Odpowiedz Link
ave.duce Straż nocna (ochotnicza) ;) 15.04.10, 21:28 forum.gazeta.pl/forum/w,89075,94823199,105540635,Re_SOSNA.html?wv.x=2 :p Odpowiedz Link
allspice Re: SOSNA Piękny Frodo z Radomska szuka domu 16.04.10, 14:42 Piękny pies Frodo z Radomska szuka domu. Jeśli ktoś może to niech pomoże... www.dogomania.pl/threads/182104-FRODO-wyrwany-ze-szpon%C3%B3w-bezdomno%C5%9Bc-DOM-LUB-SCHRON-RADOMSKO-POMOCY!!!!! Odpowiedz Link
tytanya Re: SOSNA 25.04.10, 20:01 Na specjalne życzenie Gospodyni:) Zięba "ryczała" jak opętana.:) Odpowiedz Link
tytanya Re: SOSNA 25.04.10, 20:06 Ale dlaczego tak głośno??? Zięba która dużo ryczy, mało 'mleka' daje. ;) Odpowiedz Link
cics Re: SOSNA 29.04.10, 14:06 Bzy już kwitną w Warszawie (i chyba nie tylko). Niby niewiele, ale w środku miasta oczy cieszy. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Co one szamią? Chleb z białym serem? 06.05.10, 12:16 ... aha: bryndza u mnie była :( Podchodziły na wyciągnięcie ręki :) :))))))))))))))przed Tobą nic się nie ukryje! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Co one szamią? Chleb z białym serem? 09.05.10, 12:35 Nic jak nic. Cynaderki by się nie musiały kryć fcale.fcale, ale BRYNDZA!!! Mniammm... :p Odpowiedz Link
invalid.cursor Re: SOSNA 09.05.10, 12:00 Sę siędę po igłami i odpocznę sobie-dobrej nocy w dzień :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: SOSNA 11.05.10, 16:39 Zamiast zwisu męskiego? ;) Bo jeśli zamiast Sąsiada, to masz przechlapane :) :p Odpowiedz Link
tytanya Re: SOSNA 11.05.10, 16:50 I sama powiedz, czy taki KTOŚ nadaje się na sosnę??? Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: SOSNA 13.05.10, 06:48 Czekamy na Twoją Przyjaciółkę w innych wątkach. Poproś ją, Faga! :-) Odpowiedz Link
ave.duce Re: SOSNA 07.03.11, 08:36 I o to chodzi > żyć z fasonem. Fasiu, polecam Twojej szczególnej uwadze towarzystwo Besta i Myszaczka. Za ich fason mogę ręczyć. "Psia dusza" To tylko pies, tak mówisz, tylko pies... A ja ci powiem Że pies to czasem więcej jest niż człowiek On nie ma duszy, mówisz... Popatrz jeszcze raz Psia dusza większa jest od psa My mamy dusze kieszonkowe Maleńka dusza, wielki czlowiek Psia dusza się nie mieści w psie I kiedy się uśmiechasz do niej Ona się huśta na ogonie A kiedy się pożegnać trzeba I psu czas iść do psiego nieba To niedaleko pies wyrusza Przecież przy tobie jest psie niebo Z tobą zostaje jego dusza. Barbara Borzymowska Odpowiedz Link
ave.duce ... THE LIVING TREE ... 14.05.10, 15:52 Let me choose my life Let me climb the living tree :p Odpowiedz Link
ave.duce Podpisać już nie łaska? ;) 23.05.10, 20:16 W tle ściana od klatki i balkonu? :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Podpisać już nie łaska? ;) Ptaszek! 25.05.10, 08:06 Imię, nazwisko, adresy, kontakty! :p Odpowiedz Link
tytanya Re: Podpisać już nie łaska? ;) Ptaszek! 25.05.10, 08:12 Nie przedstawił się. :P Odpowiedz Link
ave.duce Re: Podpisać już nie łaska? ;) Ptaszek! 25.05.10, 08:18 Kindersztuby niet, wot szto! ps. spadamy stąd, ok? b/o :p Odpowiedz Link
inna57 Wylazło "toto" spod ziemi w sobotę 01.06.10, 10:25 w sobotę, w ilościach masowych. Nazywa się ogrodnica niszczylistka. Dotąd podżerało mój trawnik, któremu zbytnio nie zaszkodziło bo mój trawnik może zniszczyć co najwyżej wybuch atomówki. Jak już coś mi wyrośnie to choćbym to olewała zupełnie to trwać będzie wbrew wszystkiemu. Ale rzecz nie o trawniku tylko o ogrodnicy. Generalnie to szkodnik. Jak już wylazło i na trawniku zrobiło się czarno-złoto to zaczęło się bzykanko. Law był taki że aż gorszący ale szczęśliwie przyleciało stadko zaprzyjaźnionych szpaczków i skończyło z tym burdelem. Szpaczki zrobiły klasyczne "burdello bum, bum" ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Wylazło "toto" spod ziemi w sobotę 01.06.10, 10:41 Włochatek z niego! ps. w ten sposób wiedzę o "łańcuchu pokarmowym" krzewisz Waćpani! :p Odpowiedz Link
inna57 Re: Wylazło "toto" spod ziemi w sobotę 01.06.10, 10:57 Dzięki wielkie Ave że podzieliłaś się ze mną wiedzą jak fotki do postów wklejać. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Wylazło "toto" spod ziemi w sobotę 01.06.10, 11:06 Uważam TEN TEMAT za uiszczony :) To była sama przyjemność szkolić taką zdolną gromadkę! :p Odpowiedz Link
tytanya Re: Podpis! :) 05.06.10, 22:21 Biedaczek ma się świetnie. Czego nie można powiedzieć o pewnym jeżyku. ;( Bidulek nie przeżył. ;( Odpowiedz Link
inna57 Przyleciał na śniadanko 06.06.10, 12:37 na świerku mały kulczyk życzę mu smacznego, bo świerk serbski w moim ogrodzie obrodził w szyszki jak rzadko. Właśnie się szyszki otworzyły to i nasionek bogactwo. Odpowiedz Link
inna57 Re: Pod => kic, kic, kic ;-) 07.06.10, 10:46 Urody wielkiej. To jakiś znajomek ? Odpowiedz Link
ave.duce Re: SOSNA > TYtanyo, mamy problem ;) 28.06.10, 12:48 Drozd, ale który?! > that is the question! :p Odpowiedz Link
gat45 Re: SOSNA > TYtanyo, mamy problem ;) 28.06.10, 12:59 Domowy autorytet od birdwatchingu potwierdza - śpiewak Odpowiedz Link
tytanya Re: SOSNA > TYtanyo, mamy problem ;) 28.06.10, 13:05 Pozdrawiam domowy Autorytet. :) Odpowiedz Link
gat45 Re: SOSNA > TYtanyo, mamy problem ;) 28.06.10, 13:22 On Cię też. I mówi, że z tym drozdem to jest pewien na 95 %. Na 100 % mógłby potwierdzić, gdyby mu zajrzał pod pachę :))) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Piękny... Piękna!!! 29.06.10, 09:21 Wreszcie jakaś kurka. Wiele ich skosiłaś? :p Odpowiedz Link
tytanya Re: Piękny... Piękna!!! 29.06.10, 09:25 Z kilogram? I jeden maślaczek się trafił:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Piękny... Piękna!!! 29.06.10, 09:56 I co? Z tym kilogramem. Może w ocet, w słoiczek i w słusznym kierunku SW? ps. maślutka Ci daruję ;) :p Odpowiedz Link
tytanya Re: Piękny... Piękna!!! 29.06.10, 09:59 Nie przejdzie. Pójdą dziś do sosu, ale co się odwlecze, to nir uciecze. :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Piękny... Piękna!!! 29.06.10, 13:17 Ha! Będzie czym popić, bo wygrałam tez zakład z Jolą.Izą1 (i nie tylko, ale to już insza inszość). To okropnie niezdrowe zestawienie podobno jest. Lepsze riby. :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Piękny... Piękna!!! 30.06.10, 08:57 Ani na sośnie, ani pod sosną riby nie rosną... :p Odpowiedz Link
tytanya Re: Piękny... Piękna!!! 30.06.10, 09:10 A rusałki? ave.duce napisała: Ani na sośnie, ani pod sosną riby nie rosną... Odpowiedz Link
invalid.cursor Re: Piękny... Piękna!!! 30.06.10, 09:43 ave.duce napisała: > A rusałki to nie riby! > > :p A syrenki absolutnie nie warszawskie?? Nie wiem co o nich myśleć. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Piękny... Piękna!!! 30.06.10, 09:57 Ja Ci radzę > myśl, co chcesz :) Temat syrenek&co. nadaje się na mątek. Debiutowałaś już na FzD? :p Odpowiedz Link
invalid.cursor Re: Piękny... Piękna!!! 30.06.10, 10:10 ave.duce napisała: > Ja Ci radzę > myśl, co chcesz :) > > Temat syrenek&co. nadaje się na mątek. Debiutowałaś już na FzD? > > :p Nieeee. Nie zakładam wątków-jestem leniem i pasożytem forumowym. To moje wstydliwe hobby i dlatego nie napisałam o tym w odpowiednim mątku. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Piękny... Piękna!!! 30.06.10, 10:17 Stąd ten nowy nick? ps. mam jeszcze 3 minuty, zgodnie z rozkładem. :p Odpowiedz Link
tytanya Re: Piękny... Piękna!!! 30.06.10, 09:50 No nie wiem, nie wiem.... Ona taka rusałkowata i wodna. ave.duce napisała: A rusałki to nie riby! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Piękny... Piękna!!! O rane! 30.06.10, 09:59 Mam nadzieję, że to nie NASZA Topcia? :p Odpowiedz Link
tytanya Re: Piękny... Piękna!!! O rane! 30.06.10, 10:12 Topcia... Topcia.... Nie znam. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Piękny... Piękna!!! O rane! 30.06.10, 10:18 Latawica.Topielica. Nie znasz? :p Odpowiedz Link
invalid.cursor Re: Piękny... Piękna!!! 30.06.10, 09:23 A chcesz mieć sosnową ribkę? domowych nie mam, bo dawno już je pożarłam. Proszę bardzo, oto Rekin Sosnowy :D Odpowiedz Link
ave.duce Re: Piękny... Piękna!!! WoW!!! ThnX! 30.06.10, 09:35 Jasne, że tak! Nawet nie wiedziałam o istnieniu takowego riba. :p Odpowiedz Link
invalid.cursor Re: Piękny... Piękna!!! WoW!!! ThnX! 30.06.10, 09:45 Tiaaa Wodzowa nie wiedziała :D A kosztowałaś może? Ja jeszcze nie, w każdym razie nie ludojada i żałuję. Należy mu się być skosztowanym przez człowieka, n'est pas? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Piękny... Piękna!!! WoW!!! ThnX! 30.06.10, 10:02 Słowo honoru, że nie wiedziałam. Nie jadłam nic z rekina. Nie jestem aż takim żarłAkiem. Pięknym za nadobne? No nie wiem. :p Odpowiedz Link
invalid.cursor Re: Piękny... Piękna!!! WoW!!! ThnX! 30.06.10, 10:08 Oko za oko, a co?! ;) Rekina kiedyś podobno jadłam, ale nie mam pewności, że w karcie prawdę napisano. Skąd niby mam wiedzieć skoro to smakowało jak ryba morska po prostu? Co do zęba za zęba to powiedzmy, że miałam chwilową chęć nawrócenia się ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Piękny... Piękna!!! WoW!!! ThnX! 30.06.10, 10:18 Jak bardzo "chwilową"? :p Odpowiedz Link
invalid.cursor Re: Piękny... Piękna!!! WoW!!! ThnX! 30.06.10, 11:23 ave.duce napisała: > Jak bardzo "chwilową"? > > :p Bardzo przelotną. Odpowiedz Link
trusiaa Rudy znad Białki 05.07.10, 10:59 Pies dochodzący :) Kochany, waleczny obrońca i spragniony pieszczot rudzielec. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Rudy znad Białki 05.07.10, 11:27 No tak, bo rude to wredne takie, że ... nie wiem ... ;) ps. więcej światła się nie da, plizzz? Jam sierota ciemna ze WSI :) :p Odpowiedz Link
trusiaa Re: Rudy znad Białki 05.07.10, 11:42 Chętnie bym dała, ale... nogam fotograficzna :( Dopadłam psiaka gdzieś pod stołem, bo nie cierpi robienia zdjęć ;) i nie patrzyłam już na ustawienia, tylko pstrykałam na oślep, zanim zwiał z wielką ulgą. Rude? Kto mówi, że rude?! :))) Może? Trochę? Ale żeby tak całkiem - to nie! ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Rudy znad Białki 05.07.10, 14:50 Coś kręcisz... Susełek całkiem przytomnie wyszedł. Pamiętam! :p Odpowiedz Link
trusiaa Re: Rudy znad Białki 05.07.10, 15:14 Ba! Susełek to była gwiazda urodzona - napinał się i nadymał, był czas na poprawki, makijaż :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Rudy znad Białki 05.07.10, 18:29 Rudego trzeba na kurs posłać, ot co! :) :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Rudy znad Białki 06.07.10, 11:41 Rudy zaniebieścił się u mnie od granatu do błękitu... :p Odpowiedz Link
tytanya Re: SOSNA 14.07.10, 22:02 Wybacz Ave. Bocian był, ale się schował! Świnia, nie bocian! Odpowiedz Link
tytanya Re: SOSNA 20.07.10, 19:45 Te były porządane. Tylko dlaczego bez czerwonych dziobów??? Te, porządniejsze, bo Czerwone. :))) A to prawdziwe, najprawdziwsze Domini Canes! Ciągnęły mnie do kościoła! Odpowiedz Link
inna57 Zima idzie ;) 01.08.10, 12:26 W tym roku wcześniej niż zwykle wróciła w moje drewutniowe progi Antosia (pewnie nie ona sama jeno potomstwo). Zwykle wracała spod lasu dopiero pod koniec sierpnia a tym razem już jest. Przenosi zawartość zawsze pełnego karmnika do swojej norki. Porządkuje zapasy jakby zimą miało być nie wiadomo jak źle. U mnie będzie miała jak w puchu, słoninką będzie się dzieliła solidarnie z sikorkami i państwem "kosostwem". Witaj Tosiu ;) Odpowiedz Link
inna57 Re: Zima idzie ;) 01.08.10, 16:44 Tosia już jest za to wcześniej wyprowadził się Karolek No chyba że go sąsiad w obawie o dwa rasowe gołębie przepłoszył. Ale Karolek zawsze znika przed zimą. Czyżby do ciepłych krajów ? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Zima idzie ;) 01.08.10, 16:52 Do mnie wprowadzała się swego czasu łasica o imieniu Osica ;) Gdzieś już o tym pisałam > kiedy wyniosła całe ocieplenie dachu nad swoim apartamentem i nad moim kawałkiem też (wiosną wyprowadzała się wynosząc partiami "watę" do moszczenia daczy w plenerze), nie wprowadza się na zimę. Nie dziwię się jej > nieocieplany apartament to nie to samo, co cieplutki. :p Odpowiedz Link
tytanya Re: SOSNA 22.08.10, 16:41 Trzymajcie! Nie będę wiśnia i się z Wami podzielę. ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: SOSNA 22.08.10, 18:49 DziękujeMY "Rolnikowi Tytanyi"! Dorzucamy c00lturno > i sosnowe deski do imprezki. Odpowiedz Link