Dodaj do ulubionych

Droga Forumowiczko, Drogi Forumowiczu >

22.07.09, 11:05
Ciekawi Twoje zdanie na temat łatwości przypinania etykietek innym ludziom. Unikasz tego jak ognia, czy wręcz przeciwnie >
łatwo Ci to przychodzi, Droga Forumowiczko lub Drogi Forumowiczu?

Tak sobie coś tam, coś tam napiszesz (co Ci ślina na język przyniesie...) i jest ok? Udało się komuś dowalić? A że to nieprawda? Kto się przejmuje takimi drobiazgami! Wrzask się podnosi wtedy, kiedy to Ciebie spotka. O, tak! Wtedy jest to wredny atak! Typowe: punkt widzenia zależy, etc.

ps. Gat45 & Marouderze.eu > jeśli uznacie, że ten wątek "burzy spokój" > proszę o usunięcie. Bez żadnych żalów i darcia szat z mojej strony, serio.serio.

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • jak09 Re: Droga Forumowiczko, Drogi Forumowiczu > 22.07.09, 12:28
      forum.gazeta.pl/forum/w,89075,97822657,97841921,Re_Co_o_tym_myslicie_Tylko_ad_rem_plizzz_.html
      ave.duce napisała:

> Ciekawi Twoje zdanie na temat łatwości przypinania etykietek innym ludziom. Uni
      > kasz tego jak ognia, czy wręcz przeciwnie >
      > łatwo Ci to przychodzi, Droga Forumowiczko lub Drogi Forumowiczu?
      >
      > Tak sobie coś tam, coś tam napiszesz (co Ci ślina na język przyniesie...) i jes
      > t ok? Udało się komuś dowalić? A że to nieprawda? Kto się przejmuje takimi drob
      > iazgami! Wrzask się podnosi wtedy, kiedy to Ciebie spotka. O, tak! Wtedy jest t
      > o wredny atak!
    • wanda43 Re: Droga Forumowiczko, Drogi Forumowiczu > 22.07.09, 12:42
      Pisze, bo mam taki kaprys. Łatek staram sie nie przylepiac, ale ... jest kilka
      nikow, po ktorych z gory wiadomo, czego sie spodziewac i te staram sie omijac z
      daleka. A tak ogolnie, to jak w zyciu, tak i na forum - nie lubie chamstwa,
      goralskiej muzyki, glupich fiutow /cip tez/, nowobogackich ch-ów - żagielkow, co
      to w zaleznosci od kierunku wiatru zawsze sa za.
      • u-kikoo Re: Droga Forumowiczko, Drogi Forumowiczu > 22.07.09, 12:47
        forum.gazeta.pl/forum/w,396,98133762,98133762,Zapijaczeni_powinni_byc_na_Osla_wyrzuceni_.html
        • zapijaczony_ryj_1123456789_123 A w wieś to mogą wchodzić? 22.07.09, 15:58
          u-kikoo napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/w,396,98133762,98133762,Zapijaczeni_powinni_byc_na_Osla_wyrzuceni_.html

forum.gazeta.pl/forum/w,28,93437415,0,Zaobserwowano_pierwsze_synptomy_wejscia_PiSu.html
          • ave.duce Re: A w wieś to mogą wchodzić? 22.07.09, 17:58
            W miastach, a nawet za granicą, się trzymają mocno:

"Podczas pobytu w hotelu, parlamentarzyści upili się i 25 listopada 2008 roku w późnych godzinach wieczornych, bez zgody ze strony naszych klientów, bezprawnie zaczęli prowadzić dwa samochody w sposób niedozwolony [...] i ze względu na swój stan spowodowali poważne szkody, szacowane na 10'140 euro plus VAT" - napisała kancelaria prawna działająca w imieniu hotelu w liście, który został wysłany do MSZ i Kancelarii Sejmu.

www.efakt.pl/m/Repozytorium.Podglad.aspx/-650/-550/faktonline/1228455543117.jpg
            :p
      • lackzadek Re: Droga Forumowiczko, Drogi Forumowiczu > 22.07.09, 15:30
        wanda43 napisała:

> Pisze, bo mam taki kaprys. Łatek staram sie nie przylepiac, ale ... jest kilka
        > nikow, po ktorych z gory wiadomo, czego sie spodziewac i te staram sie omijac z
        > daleka. A tak ogolnie, to jak w zyciu, tak i na forum - nie lubie chamstwa,
        > goralskiej muzyki, glupich fiutow /cip tez/, nowobogackich ch-ów - żagielkow, c
        > o
        > to w zaleznosci od kierunku wiatru zawsze sa za.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • mariefurie Re: Droga Forumowiczko, Drogi Forumowiczu > 22.07.09, 15:24
      Łatki najładniej wyglądają na krowach holenderskich, a etykietki na ciuchach w
      sklepie.

ps. znowu nawojowaliście cy co?
      (retoryczne)
    • homeryckie.gadanie Re: Droga Forumowiczko, Drogi Forumowiczu > 22.07.09, 20:35
      Łatki precz. ;)
      • ave.duce Re: Droga Forumowiczko, Drogi Forumowiczu > 22.07.09, 20:53
        homeryckie.gadanie napisała:

> Łatki precz. ;)

Co poniektórym mylą się "łatki" z uprawnionymi, bo opartymi na postach, /ocenami ;)

• homeryckie.gadanie Re: Droga Forumowiczko, Drogi Forumowiczu > 22.07.09, 20:57
          A jak tak, to tak. ;)
          ave.duce napisała:

Co poniektórym mylą się "łatki" z uprawnionymi, bo opartymi na
          postach, /ocenami
          > i ;)
          • ave.duce Re: Droga Forumowiczko, Drogi Forumowiczu > 22.07.09, 21:08

> A jak tak, to tak. ;)

;)))

Dostałam dzisiaj od Allspice >

Połam język https://imgx.wizaz.pl/forum/images/old_icons/3admin.gif
            Spadł bąk na strąk, a strąk na pąk. Pękł pąk, pękł strąk, a bąk się zląkł.

• homeryckie.gadanie Re: Droga Forumowiczko, Drogi Forumowiczu > 22.07.09, 21:12
              Dobre!
              Znałam kiedyś pewnego Bąka.:(
              • ave.duce Re: Droga Forumowiczko, Drogi Forumowiczu > 22.07.09, 21:16
                Bąka? W sĘsie? ;)

• mariefurie Re: Droga Forumowiczko, Drogi Forumowiczu > 22.07.09, 23:03

> Łatki precz. ;)

Całość się liczy :)
    • marouder.eu Re: Droga Forumowiczko, Drogi Forumowiczu > 22.07.09, 21:57
      Oczywiscie, ze nosze w sobie grzech przypinania latek. Przypinam je bardzo
      chetnie osobnikom, ktorych z racji ich charakterow nie znosze:)
      • ave.duce Re: Droga Forumowiczko, Drogi Forumowiczu > 22.07.09, 22:05
        marouder.eu napisał:

> Oczywiscie, ze nosze w sobie grzech przypinania latek. Przypinam je bardzo
        > chetnie osobnikom, ktorych z racji ich charakterow nie znosze:)

Ale czy te łatki odpowiadają charakterom łatkowanych? Zanim przypniesz >
        poznajesz charakter ewentualnego delikwenta? ;)

• marouder.eu Re: Droga Forumowiczko, Drogi Forumowiczu > 22.07.09, 22:08
          Zazwyczaj tak, co nie znaczy, ze moje latki sa zawsze sprawiedliwe. Czesto sa
          tym, czego delikwent sie obawia najbardziej:)
          • ave.duce Re: Droga Forumowiczko, Drogi Forumowiczu > 22.07.09, 22:19
            Gdybyś był ZAWSZE sprawiedliwy, byłbyś Bogiem, a o to Cię, mimo wszystko, nie
            podejrzewam ;)))
            Jeśli uderzać > choć czasami warto się dwa razy zastanowić > to celnie! Inaczej
            > traci się czas i energię.

• marouder.eu Re: Droga Forumowiczko, Drogi Forumowiczu > 22.07.09, 22:25
            A prywatnie...po co sie klocilas z mysza?
            Mysza nie cierpi zarowno Ciebie jak i mnie:) I zapewne juz tak zostanie, choc
            kilkakroc namawialem ja do zmiany optyki wobec nas i puszczenia w niepamiec urazow.
            • ave.duce Re: Droga Forumowiczko, Drogi Forumowiczu > 22.07.09, 22:38
              Kłóciłam? Ja się nie kłóciłam. Jeśli naprawdę chcesz wiedzieć > napiszę Ci. Przez prawie dwa lata milczałam n/t. Ale, jak widać, to nie zdało egzaminu. ICH mitomańskie łgarstwa i inwektywy spływają po mnie jak po kaczce ;))) To najbardziej wpienia > brak reakcji ;)

Nie namawiaj w moim imieniu, ok? Dla mnie ona jest dead.

ps. na pewno tu przyjdą. Pod zmienionymi tchórzliwie nickami. Jak jak09.

• marouder.eu Re: Droga Forumowiczko, Drogi Forumowiczu > 22.07.09, 22:52
                Och, wiem, ze przyjda z pewnoscia. Tylko nie chcialbym, by forum przeksztalcilo
                sie w tania jatke..do tego bede staral sie nie dopuscic:)
                • ave.duce Re: Droga Forumowiczko, Drogi Forumowiczu > 22.07.09, 22:59
                  marouder.eu napisał:

> Och, wiem, ze przyjda z pewnoscia. Tylko nie chcialbym, by forum przeksztalcilo
                  > sie w tania jatke..do tego bede staral sie nie dopuscic:)

Co do forum > cel mamy wspólny i jak do tej pory > z sukcesem.
                  Nieraz lepiej zostawić jakiś post i olać go.

ps. poczta ;)

• tojajurek Eeeeeeeeeeee tam 22.07.09, 23:36
      Gdyby tak wszystkim liczyć łatki, to całe forum z przyległościami wyglądałoby
      jak gacie chłopa pańszczyźnianego po powodzi z gradobiciem.
      Ja tam nawet lubię, jak ktoś mi dowali - byle dowcipnie i z błyskiem, bez
      prymitywnego chamstwa. Wtedy można cosik odpysknąć, uszczypnąć, albo i nałgać, a
      wtedy zaraz robi się ciekawiej i weselej. Nawet mnie martwi, że od dawna nikt
      mnie nie zajechał z bokowca, bo to wygląda jakby człek wyszedł z obiegu i
      nijakiego zainteresowania już nie wzbudzał.
      Jak ta babina co ją w lesie napotkany leśniczy pytał, czy się nie boi że ją ktoś
      na odludziu zgwałci, a ona na to, że jakby pan leśniczy był łaskaw, to by już
      dalej nie szła.
      Aliści bez walenia w ryj, bo nie każdy sadysta ma szczęście trafić na masochistę.
      • ave.duce Re: Eeeeeeeeeeee tam 18.08.09, 21:49
        ToTyJurku dzie teraz się podziewasz? Czyżby ktoś "walnął w ryj"?
        Oby to tylko kanikuła była przyczyną, tudzież, np., grziby ;)

• tojajurek Re: Eeeeeeeeeeee tam 18.08.09, 23:24
          Jako żywo - bywałem na podwarszawskiej hacjendzie, a tam nie ma wewogle nijakich
          internetów, jeno telewizór satelytarny, a w nim same powtórki, kuźwa,
          wszystkiego. Do domu wpadałem sporadycznie.
          A jutro bladym świtem zaiwaniamy z Kiciusiem kurcgalopkiem na Mazury. Ale pewnie
          długo nie pobędziemy - tyle ino, żeby zatęsknić za wygodami własnej chałupy.
          To się nazywa wolność, o którą walczyli nasi praojcowie, a którą wreszcie
          przyniósł nam ZUS.
          • ave.duce Szerokiej drogi zatem! :) 19.08.09, 08:45
            W które rejony Mazur, jeśli wolno wiedzieć? :)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka