Gość: ecia94 IP: *.e-wro.net.pl 12.05.07, 15:36 Witam! Wyjeżdżam w lipcu na kolonię do Jastrzębiej Góry (nad morze)!Chciałabym wiedzieć jaka bedzie pogoda od 12 lipca do 25 lipca.Czekam na odpowiedzi:) Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abstrakt2003 hmmm... 12.05.07, 19:50 będzie lało.... opady ciągłe.... wiatr umiarkowany.... zachmurzenie pełne.... maksymalnie 15 stopni celcjusza.... PS Miłych wakacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Pogoda ...na lipiec IP: *.cn.net.pl 08.06.07, 20:48 bedzie cholernie lało chyba bedzie padał snieg wiec wez kurtke zimowa trzymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
marjasmj Re: Pogoda ...na lipiec 21.06.07, 19:30 Gość portalu: ecia94 napisał(a): > Witam! > Wyjeżdżam w lipcu na kolonię do Jastrzębiej Góry (nad morze)!Chciałabym > wiedzieć jaka bedzie pogoda od 12 lipca do 25 lipca.Czekam na odpowiedzi:) > Z góry dziękuję! Nie przejmuj się tymi złośliwymi odpowiedziami. Sam postaraj się wejść na stronę; polish.wunderground.com/modelmaps/maps.asp?model=GFS&domain=EU i za jakiś czas zobaczysz co Cię ceka w tym okresie. To fajnie, że podchodzisz do sprawy profesjonalnie. Jeśli zainteresuje Cię temat pogody, to na tym fotum znajdziesz parę interesujących stron. Życzę Ci rozwijania własnych zainteresowań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: Pogoda ...na lipiec IP: 82.139.30.* 24.06.07, 16:58 ja tez wyjerzdzam nad morze lecz do ustki, od 7 co 22 lipca. slyszalam ze do 10 lipca ma byc brzydka pogoda, lecz reszta wakacji na być ładna :) pozdrawian :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Pogoda ...na lipiec IP: 212.2.99.* 27.06.07, 15:45 sam chce wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Pogoda ...na lipiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 12:40 siema mnie interesuje pogoda od 22 lipca do 1sierpnia i najlepszym sposobem żeby mieć super słońce i z 28stopni uznałem modlitwe Odpowiedz Link Zgłoś
pauola Re: Pogoda ...na lipiec 29.06.07, 11:44 Witam, gdzie można sprawdzic pogode na koniec lipca? Dlugoterminowe prognozy pokazuja tylko z tygodniowym wyprzedzenie... pozdrawiam paulina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QAGA Re: Pogoda ...na lipiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 09:34 www.twojapogoda.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek.łan Re: Pogoda ...na lipiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 06:00 A to Ci posmarkaniec - wciska kit, którym można sobie ......... Wg jego propozycji niech nikt w lipcu nie wyjeżdża na urlop bo cały miesiąc będzie lało. Wg mnie będzie to normalny, polski lipiec. ["W czasie deszczu dzieci się nudzą"]- może wzrośnie przyrost naturalny. Chłopy, do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Pogoda ...na lipiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 09:31 chciałabym dowiedzieć się jaka jest prognoza pogody na lipiec od16.07 do 30.07 Odpowiedz Link Zgłoś
marjasmj Re: Pogoda ...na lipiec 06.07.07, 23:15 Gdzie wyjeżdżasz, w góry czy nad morz, a może do grecji ?? Nic za darmo; "Chciałabym", a boję się. Jak poprosisz to Ci prześlę linki stron, z których sama sobie odpowiesz na to pytanie. Ja już wielokrotnie podawałem adres tych stron i nie będę się za każdym razem powtarzał. Jak chcesz poważnie napisz do mnie jutro na Onet.pl bo wyjeżdżam w niedzielę na urlop do Ktynicy górskiej bo tam pogoda będzie dużo lepsza niż nad morzem. Odpowiedz Link Zgłoś