sibeliuss 18.09.09, 23:45 Już nie ma dzikich wafli, które wyjmowałem z paczki... Cała sala je wafle z nami, z radości machając uszami. Parostatkiem w piękny rejs, gdy na pokładzie wafle ryżowe Kupiec można jeść. Znacie inne? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szympek88 Re: Piosenki o waflach 18.09.09, 23:48 1. Wafelkowe pole. 2. Mazurek wafelskiego. 3. Szła dzieweczka, po wafeleczka... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Piosenki o waflach 18.09.09, 23:52 Wlazł kotek na płotek po słupie Kampanię szeptaną wafli ryżowych Kupiec według projektu Osmólskiej na w du[p]ie. Streetcom myśli, że wafla przez forum GW wykreuje...ach co za naiwne to wafle i [.]uje. Odpowiedz Link
deela Re: Piosenki o waflach 18.09.09, 23:50 Chodź tu do mnie,wsadz mi wafla w spodnie, przy mnie bądź, aaa, przy mnie bądź. Chodź tu do mnie,wsadz mi wafla w spodnie, przy mnie bądź, aaa, przy mnie bądź. ooooooooooooooooooooooooo! Odpowiedz Link
nutka07 Re: Piosenki o waflach 19.09.09, 16:28 Nagle Wafla glos Uslyszalam stad On powiedzial mi Zmien swoj ton Na rozstaju drog Stoi Kupca woz Wybierzesz swa droge Odpowiedz Link
mor_lena Re: Piosenki o waflach 19.09.09, 23:21 Miałem dziesięć lat, gdym pierwszego wafla zjadł, w mej piwnicy był nasz klub. Kumpel paczkę zniósł, wafle wszystkim wsadził w dziób i nie mogłem w nocy spać. Odpowiedz Link
wilowka Re: Piosenki o waflach 20.09.09, 11:57 Widziałam wafla cień... Ładne wafle masz, komu je dasz... Wafle z oposa potargał wiatr nananana Odpowiedz Link