Dodaj do ulubionych

MODERACJA CZATA!!!

09.10.09, 23:07
Dlaczego nowi stażem mają moderację czata,który był załózony długo długo przed
ich pojawieniem sie??? Na forum moderatorów wybieraliśmy wspólnie

Dlaczego zablokowałeś mnie na czacie a nie Wiolę?Dla wyjaśnienia dla innych
forumowiczów weszłam na czat i wymieniłam kilka zdań z Wiolawarszawa a
Grzesiek wyrzucił mnie z czatu jakim prawem?To już nie mozemy mieć swojego
zdania na czacie bo zostaniemy wyrzuceni,forumowicze uwajcie co piszecie bo
isiogrze Was wyrzuci z czatu i zablokuje bo nie spodoba mu się Wasza wypowiedż!!!
Obserwuj wątek
    • isiogrze Re: MODERACJA CZATA!!! 09.10.09, 23:14
      Wyprosiłem was obie na 5 minut... zebyście ochłonęły.. to nie jest miejsce na
      obelgi wzajemne.. zachowajmy szacunek dla naszych tragedii..
      • isiogrze Re: MODERACJA CZATA!!! 10.10.09, 00:02
        ...a ponieważ temat jest na TOPIE to parę cytatów z regulaminu POLCZAT:

"Warunki korzystania z serwisu POLCHAT.pl

1. Na POLCHAT.pl panuje Polityka Prywatności, którą szerzej opisaliśmy tutaj.
        2. W serwisie należy przestrzegać zasad Netykiety, którą zamieściliśmy w
        artykułach i która jest dostępna do wglądu dla wszystkich użytkowników.
        3. Każdy użytkownik POLCHAT.pl musi przestrzegać niniejszego regulaminu. Jeśli
        się z nim nie zgadza - jest proszony o niekorzystanie z serwisu. W przypadku gdy
        jakiś punkt tego regulaminu jest niejasny, prosimy o pozostawienie informacji za
        pomocą formularza.
        4. W serwisie POLCHAT.pl należy przestrzegać obowiązującego prawa
        Rzeczypospolitej Polskiej - tyczy się to zarówno pokoi, jak i całej komunikacji
        odbywającej się poprzez serwis (m.in wiadomości prywatne, forum, blogi).
        5. Serwer Operatorzy (SOP-y) nie będą ingerować w zawartość lub problemy
        personalne w pokojach prywatnych, chyba że łamane jest prawo, którego
        użytkownicy zobowiązali się przestrzegać. Lista SOP-ów znajduje się tutaj.
        6. Jeżeli w pokoju przebywa bot o prawach operatora, posiadacz bota zobowiązany
        jest do powiększenia listy osób nietykalnych o grono SOP-ów.
        7. Każdy operator pokoju głównego w serwisie POLCHAT.pl zobowiązuje się do
        przestrzegania zasad Netykiety i obowiązującego prawa Rzeczypospolitej Polskiej
        oraz niewpuszczania do pokoju nicków, które przekraczają granice dobrego smaku,
        a w szczególności godzą w dobre imię bądź naruszają prawa jednostki, rasy,
        narodu, wyznania, mniejszości narodowej, seksualnej etc. Operatorzy pokoi biorą
        na siebie również obowiązek przestrzegania oraz dopilnowania przestrzegania
        Netykiety w swoich pokojach."

Netykieta: wyrywki..
        "Netykieta czatowicza

Ludzie w różnym wieku odwiedzają polchat głównie po to, aby porozmawiać. Często
        są to dyskusje większej grupy ludzi, prowadzone na "ogólnym". Tak jak w gronie
        znajomych, czy miejscu publiczym, obowiązują tu pewne zasady, których nie należy
        łamać. Jeśli masz problem z czatem - zapoznaj się z pomocą. To często
        oszczędność czasu - Twojego lub innych osób.

Pamiętaj zatem:

Cierpliwość.
        Powinieneś nie być nachalnym wobec admina - jego zadaniem jest pomagać innym
        oraz usuwać z czata osoby nie przestrzegające norm, jednak pamiętaj, że admin to
        też człowiek. Często kilka(naście) osób jednocześnie potrzebuje pomocy - wtedy
        poczekaj cierpliwie na swoją kolej,

Uprzejmość.
        Nie przeszkadzać w czatowaniu innym - Jeśli nie interesuje Cię dyskusja
        prowadzona na "ogólnym", rozpocznij swoją. Jest tam wystarczająco dużo miejsca.
        Nie musisz zwracać na siebie uwagi niestosownym zachowaniem, ponieważ to nigdy
        nie odniesie pozytywnego skutku. Za aktywną i ciekawą postawę na "ogólnym",
        jeśli się postarasz, zostaniesz wynagrodzony przez administratora kolorem BLUE,
        który jest wyróżnieniem zobowiązującym Cię do dalszego wzorowego zachowania,

Szacunek.
        Innych czatowiczów traktować tak, jak Ty chciałbyś być traktowany - szanuj ich,
        a oni będą szanować Ciebie. Nie zapominaj, że po drugiej stronie kabla siedzi
        taki sam człowiek jak Ty,

CapsLock
        Nie pisz dużymi literami bo ludzie mogą pomyśleć, że wrzeszczysz
        • isiogrze Re: MODERACJA CZATA!!! 10.10.09, 00:04
          ...aaa zapomniałem... jeżeli mój wybór wzbudza kontrowersje.. to proszę o
          usunięcie mnie z listy opów..Mam dość problemów w życiu prywatnym...

Pozdrawiam piątkowo...
          Grzesiek
    • ppieprz Re: MODERACJA CZATA!!! 10.10.09, 20:53
      Czy to z tego powodu nie ma dzisiaj nikogo na chacie?
      Super po prostu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka