sinnliche-lippen
10.01.10, 20:51
W marcu bedziemy 6lat po slubie, mamy coreczke 4latka i za 3 tygodnie oczekuje synka:-) Jestesmy bardzo szczesliwa rodzinka i tez malzenstwem!
Chodzi i to, ze ja mieszkam juz 19lat za granica a maz teraz 8,poznalam go na urlopie w Polsce. Rok po naszym slubie pojechal sam na dwa tygodnie, do Polski do najlepszego przyjaciela,po tygodniu pobytu,juz do mnie nie pisal i nie dzwonil, jak wrocil, to odrazu bylo jasne ze cos jest nie tak, po nocach siedzial i pisal sms,puszczal sygnaly,ja jego komurki to nawet dotknac nie moglam,co przed tym nigdy tak nie bylo!Jakos to znioslam, bo wierzylam jak mowil ze to tylko koledzy z dawnych czasow! Jednak jak po dwoch miesiacach bralam pieniadze ze jego portfela to widzialam ze ma zdjecie "kolezanki"wsadzone, jak sie zapytalam co to ma znaczyc, to tylko mnie wyzwal, i powiedzial ze przesadzam, i po tym wzielam w nocy jego komorke i sprawdzilam to tam stoji, i bylam w szoku, pisali do siebie ze sie kochaja,tesknia,planowali kiedy on ma do Polski jechac!Nastepnego dnia, jak sie go zapytalam, to byl bardzo agresywny i mowil ze nic nie bylo, ze to tylko takie zarty, ale poszlam na 3 tygodnie do przyjaciolki mieszkac.Rozmawialam ze jego przyjacielem i powiedzial ze nic nie bylo, byli caly czas razem, no uwierzylam, porzebowalam tak z rok az mezowi zupelnie ufalam, ale dalismy rade, choc nie bylo mi latwo,maz sie tez zmienil,na posytywne, jak by dojrzal o 5lat.
Oczywiscie wiedzialam jak ta dziewczyna sie nazywa iwszystko, wczoraj napisala do mnie na nasza-klasa, ze juz dawno temu chciala sie przeprosic za wszystko co bylo z mezem, ze byla mloda i glupia i mnie podziwia ze mu wybaczylam.Ja w szoku wszystko sie przypomnialo, i zapytalam o szczegoly, byl caly program sex,sex,sex!!!!!
I co teraz mam to tak zostawic i zapytac meza co on na to teraz!!Jakos mnie to boli jak wiem co i jak bylo, a przyjaciel zeczywiscie nic nie wiedzial, bo powiedziala co i gdzie bylo,takze on sie nawet nie kapnal!!
pozdrawiam