Dodaj do ulubionych

cofnac czas...

24.10.10, 21:54
jestem przed 30 maz po .znamy sie 9 lat.idealna para.dogadywalismy sie,kochalismy,bylismy tacy szczesliwi.dziecko planowane.jednak mojego meza rola ojca szybko przerosla.wolal grac . Uderzyl mnie,wywalilam go z domu,pozniej wrocil bo przeciez ja go tak kochalam...po kilku tygodniach od tego zajscia odkrylam ze mnie zdradza!!!wtedy cos we moie peklo.do tej pory tylko ja sie staralam.ale od tamtego dnia byl koniec!jestesmy nadal ze soba.zmienil sie: zajmuje sie dzieckiem,stara sie,pomaga mi,w lozku jest bosko.ale go nie kocham,chyba go lubie,ale dziala na mnie jak plachta na byka.''nosi'' mnie na rekach ale zaczelam sie lapac na tym ze jak z nim jestem mysle o tym co oni robili,jak itd.nie ufam mu.gdyby nie dziecko juy bym z nim nie byla.jak mam zapomniec i go traktowac tak jak kiedys??
Obserwuj wątek
    • demonsbaby terapia 24.10.10, 22:04
      dla par. Nie będzie może uzdrowieniem, ale poprawi sposób wyrażania swoich myśli, rozumienie reakcji... gdyby jednak byłaby nieskuteczna, należy przemyśleć rozstanie.
    • mojamalanadzieja Re: cofnac czas... 24.10.10, 22:34
      Nigdy nie będzie tak jak kiedyś...

Zazwyczaj albo się "zapomina" ale nie wybacza - więc udaje się że jest ok ale serce krwawi, więc jest się nieszczęśliwą osobą która gra by zachować pozory.

Albo się nie zapomina ale się wybacza - i to jest chyba zdrowsza sytuacja.

Bo na ogół gdy zdradzona kobieta szybko zapomni i wybaczy, to szybko będzie miała powtórkę z rozrywki, ponieważ pan będzie sie czuł totalnie bezkarny.

Powiem tak, nie unikaj tematu, porozmawiajcie szczerze, i to on powinien zrobić wszystko byś mu zaufala, wybaczyła, byś czuła się komfortowo, bo to on zdradził.

Tylko tu mnie ta przemoc niepokoi.
    • blue_romka Re: cofnac czas... 25.10.10, 10:08
      Dopóki nie "przerobisz" w sobie jego zdrady, będziesz się tak miotać. Musisz albo mu wybaczyć i nie wracać do tego już nigdy, albo się z nim rozstać. Jeśli nie umiesz sobie poradzić sama, udaj się do psychologa.
    • tully.makker Nie wierze 25.10.10, 14:56
      Bzykasz sie beztrosko z panem, ktory wkladal w jakies nie wiedomo jakie miejsca? Przebadal sie w kierunku HIV i chorob przenoszonych droga plciowa? Naprawde nie szkoda ci zycia i zdrowia?
    • quelquechose Re: cofnac czas... 25.10.10, 16:00
      Ciekawe, ze latwiej ci bylo wybarzyc przemoc niz zdrade...
    • efi-efi Re: cofnac czas... 25.10.10, 21:55
      Jak może być w łóżku bosko po zdradzie?
      • landrynka00 Re: cofnac czas... 26.10.10, 08:38
        jak mnie uderzyl tak bardzo go kochalam , tlumaczylam sobie,ze to sytuacja tak na niego wplynela.a co do lozka coz .lubie sex ale martwi mnie to ze wyl wtedy uczucia .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka