spaola76 01.01.12, 00:01 znów awantura, znów wyzwiska, popychanie i jeszcze niechcący w gębę dostałam, a na to wszystko dzieci patrza!!!! mam dość!! mam nadzieję że nowy rok doda mi siła abym z tym skończyła i odeszła od tego pana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skwargosia Re: nie mam już sił 01.01.12, 07:50 niechcący dostałaś? jesteś ofiarą przemocy!działaj!no chyba, że jesteś trollem.... Odpowiedz Link Zgłoś
saguaro70 Re: nie mam już sił 01.01.12, 10:34 Taaa. Kobiety czasem wpadną na szafę, zlecą ze schodów, albo jeszcze inna niespodzianka ich spotka. Co Ty robisz z takim człowiekiem. Złóż wniosek o rozwód, alimenty dla dzieci i siebie. Załóż niebieską kartę, i drugim razem zrób obdukcję. Chyba, że naprawdę jesteś trollem. Pozdrawiam cieplutko :):) Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: nie mam już sił 01.01.12, 20:50 O rany, spaola, tak mi przykro że widzę Cię na tym forum i w takim wątku:( Może napiszesz do mnie na priv? Jeśli tylko chciałabyś się wygadać to zapraszam. Ściskam, dużo siły kochana! Odpowiedz Link Zgłoś
forever_frozen Re: nie mam już sił 01.01.12, 20:54 Uciekaj jak najdalej! Życzę Ci dużo siły... Odpowiedz Link Zgłoś