Dodaj do ulubionych

Psycholog Wrocław - pytanie do Pani ekspert

02.01.13, 07:37
Dzień dobry,
proszę o namiary na psychologa we Wrocławiu (konflikty małżonków, rozwód, praca nad własną samooceną). Będę wdzięczna za namiary.

Pozdrawiam i dziękuję,
moja_niespodzianka
Obserwuj wątek
    • kasiaborkowska Re: Psycholog Wrocław - pytanie do Pani ekspert 02.01.13, 10:58
      Witam serdecznie, zapraszam do swojego gabinetu na ul.Podwale 65, prowadzę terapię par, pracuję nad relacjami, poczuciem swojej wartości, proszę o kontakt.
      Katarzyna Borkowska kborkowska@e-psychoterapia.com
      www.e-psychoterapia.com
    • agnieszka_iwaszkiewicz Re: Psycholog Wrocław - pytanie do Pani ekspert 06.01.13, 18:15
      Polecam Justynę Kłosowską - Beldę 601 084 418 a także Alicję Szarapanowską 602 676 652.
      Agnieszka Iwaszkiewicz
      • moja_niespodzianka Re: Psycholog Wrocław - pytanie do Pani ekspert 06.01.13, 22:07
        Dziękuję bardzo i pozdrawiam.

Barbara
    • anit.a18 Re: Psycholog Wrocław - pytanie do Pani ekspert 26.03.13, 14:45
      Witam! Nadal poszukuje Pani psychologa we Wrocławiu? Proponuję kontakt z Panią Senderowską psycholog-ms.pl . Powodzenia!!!
    • jule.k Re: Psycholog Wrocław - pytanie do Pani ekspert 29.05.13, 13:47
      we Wrocławiu mogę polecić Panią Boryczko z poradni Alter Ego, bardzo dobra specjalistka
      • goplaneczka Re: Psycholog Wrocław - pytanie do Pani ekspert 24.01.14, 09:41
        ja także polecam poradnię alter ego na legnickiej - tam jest psychiatra, psycholog, seksulog. bardzo miła atmosfera i profesjonalne podejście do pacjentów
    • akuratpl Re: Psycholog Wrocław - pytanie do Pani ekspert 18.08.13, 00:32
      jeśli mogę jakoś pomóc to mogę polecić psycholog Anna Nadolna, jest ciepła i rozumiejąca tel.604130743
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka