Dodaj do ulubionych

POMOCY!!!!!!!!!

30.08.13, 17:03
Wiem, że piszę na nieodpowiednim forum, ale szukam człowieka, który nazywa się Józef Cempa i kiedyś mieszkał w Sopocie (25 lat temu). Ludzie pomóżcie!!! Błaaaagam. Zależy mi na znalezieniu tego człowieka! Pokażcie to ogłoszenie znajomym, może ktoś kojarzy taką osobę. PROSZĘ POMÓŻCIE!!!
Obserwuj wątek
    • verdana Re: POMOCY!!!!!!!!! 30.08.13, 17:23
      Wiesz, wystarczy wrzucić w googla i wypada nazwisko. Tylko trochę trudno szukać kogoś, kto może mieć od 30 do 100 lat.
      • mmoni Re: POMOCY!!!!!!!!! 30.08.13, 18:04
        Jak zauważyła Verdana, użyj Googla. Popytaj też po portalach społecznościowych ludzi o tym nazwisku - jeżeli ten sympatyczny pan, którego profil na FB wypada jako pierwszy rezultat w Googlu (sfotografowany z dwiema rybami i zamieszkały w Gdańsku) to nie ten, którego szukasz, to zawsze jest szansa, że to krewny. To nie jest bardzo popularne nazwisko (tylko 643 osoby w Polsce), więc w końcu dotrzesz jeżeli nie do niego, to do kogoś z rodziny.
    • malamyszka12 Re: POMOCY!!!!!!!!! 30.08.13, 19:30
      Sęk w tym, że przeczesałam już portale i nie znalazłam. Pytałam wszystkich o tym nazwisku, ale większość nie odpisuje na tego typu wiadomości. Dlatego piszę na forum - a nuż ktoś się znajdzie.
      • malamyszka12 Re: POMOCY!!!!!!!!! 30.08.13, 19:31
        A u tego Pana z rybami na zdjęciu byłam - to nie on...
      • easyblue Re: POMOCY!!!!!!!!! 30.08.13, 22:27
        Zależy o jaki kontakt Ci chodzi. Czasami mozna szukac pomocy w urzędach albo miejscach pracy szukanej osoby. Gdybyś napisała jaśniej, bylo by łatwiej coś doradzić.
    • easyblue Re: POMOCY!!!!!!!!! 30.08.13, 22:28
      Wrzuciłaś ogłoszenia na Facebook i NK?
    • malamyszka12 Re: POMOCY!!!!!!!!! 31.08.13, 00:05
      Na fejsie i nk ogłoszenia wrzuciłam. Ale nikt się nie odezwał. Wrzucam to już 3 miesiące...

Chodzi mi o jakikolwiek kontakt, tylko muszę wiedzieć, że to na 100% ten człowiek. Nie chcę zawracać głowy komuś, kogo to nie dotyczy.

Potrzebna mi wiedza, czy był 25 lat temu w Jastrzębiej Górze. Jeśli to ten Józef Cempa, to proszę o numer telefonu, adres, albo chociaż żebyś/cie przekazał/li mój numer telefonu.

Może a priv?? PROSZĘ POMÓŻCIE!!!
      • ada16 Re: POMOCY!!!!!!!!! 31.08.13, 07:48
        Zagubiony tatuś?
        ;)
      • easyblue Re: POMOCY!!!!!!!!! 31.08.13, 23:20
        MOżesz tak: prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/CEIDG.Public.UI/Search.aspx

Tak:
        www.moikrewni.pl/mapa/kompletny/cempa.html
        Szukaj po szkole (czy wykształcenie średnie w Jastrzębiej, czy też zawodowe lub studia - znajdziesz po absolwentach), zakładzie pracy, miejscu urodzenia. Po tym czym się zajmowal, co robił. Po krewnych - wszelkie wskazówki mogą okazać się przydatne. Masz już takie wiadomości?
        • easyblue Re: POMOCY!!!!!!!!! 31.08.13, 23:22
          Jeżeli będziesz wiedziała chociaż jego rocznik, możesz powrzucać ogłoszenia na poszczególne strony szkół na FB czy NK. Nawet, jak takiej osoby tam nie będzie, ktoś moze skojarzyć. Ale nie pisz tak rozpaczliwie, jak tu, staraj się spokojniej, bo inaczej mogą nie chcieć Ci pomóc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka