edyta.g.25 26.07.07, 15:46 Mam takie pytanie- czy wierzycie w tego typu rzeczy, ze istnieja osoby ktore maja nadzwyczajny dar? Czy ktos z was odwiedzil taka pania czy pana? Z czystej ciekawosci pytam. Ja mam zdanie na ten temat- nie wierze:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniawdowa Re: Wróżka 26.07.07, 22:25 U wrózki byłam jakies dwa razy jeszcze jak był Paweł i jak to ona ładnie mi opisywała moja przyszłosc szkoda tylko ze niewiele z tego sie sprawdziło. Zawsze szłam z ciekawosci bo akurat kolezanka szła i mnie namawiała zebym poszla z nią.Ale nigdy specjalnie nie nastawiałam sie na to co mi mówiła mysle ze zycie tak sie toczy ze nie mozna przewidziec co sie wydarzy. Od wypadku nie byłam nigdy i juz nigdy nie pójde co ma byc to bedzie. Mysle ze nie wierze w takie rzeczy. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
inseg Re: Przestańcie :) 26.07.07, 22:40 Gdyby wróżki znały wszystkie odpowiedzi na przyszłość już dawno Totolotek by splajtował :) Odpowiedz Link Zgłoś
edyta.g.25 Re: Przestańcie :) 26.07.07, 23:00 hehe. No tak. Przyznam sie bylam dzisiaj( po raz drugi) i pani wrozka powiedziami ze powinnam grac w totka z poniedzialku na srode i wogole powiedzialami to samo co mojej jednej, drugiej kolezance i jeszcze kolezanki...kolezankom. Mialam ochote wyjsc juz po 10 minutach, ale patrze taka obskurna kamienica w sumie taka patologia jakbym wyszla i nie zaplacila to by mnie tam pewnie pobili. A kiedy powiedzialam pani wrozce zeby powiedziala mi co bylo- to ta mi na to ze trzeba za to zaplacic...wymieklam...Zaplacilam i powiedzialam co mysle o niej i o jej wrozbach...oszustka....ale ona nie wiedzilala zbytnio co ma powiedziec;) Odpowiedz Link Zgłoś
popcorn1 Re: Wróżka 07.08.07, 15:42 ja też nie wierzę,acz kolwiek lubię poczytać horoskopy tylko poto by poprawić sobie samopoczucie(na ogóół piszą dobre rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś