dagusia_29 02.05.08, 20:49 Czy czasem nie wydaje się wam że naszej mamie uchodzi więcej niż teściowej?? Czy nie jest tak że kiedy coś mówi teściowa to się wtrąca a u naszej mamy inaczej to odbieramy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maira10 Re: Matka a teściowa 09.05.08, 15:31 Masz całkowita rację. Tesciowa obojetnie co powie to zaraza uważamy, że się wtraca a rad mamy bardzo często słuchamy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dagusia_29 Re: Matka a teściowa 09.05.08, 15:56 Tak kiedyś myślałam że często teściowa mnie wnerwia tym że jest!!!!!!!!! Choć nie powiem że nie wnerwiają mnie radu u mojej mamy to, zawsze mi się wydaje że teściowa to złośliwa i ogólnie widzi same złe rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kociak.b Re: Matka a teściowa 21.05.08, 08:19 Zgadzam się całkowicie. Mamie wiele się wybaczy, teściowej raczej już nie Odpowiedz Link Zgłoś
aserath Re: Matka a teściowa 03.06.08, 12:54 coś w tym jest, że jest się bardziej pobłażliwym dla własnej mamy... Z drugiej strony - własną matkę znamy dużo dłużej i zwykle wiemy co "miala na mysli", a słowa teściowej często źle interpretujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
chajro Re: Matka a teściowa 27.07.08, 08:42 Spójrzcie na swoją matkę czasami tak jakby była nie matką a tesciowa i poobserwujcie jak się zachowuje w stosunku do waszego męża.Przypuszczam, że włos wam się czasem zjeży. Nikt nie jest idealny, chociaż bywają chlubne wyjątki. Odpowiedz Link Zgłoś