kropkaa 29.06.09, 21:46 Serdeczne gratulacje!!! Niestety nie mogłam pogratulować na Www, ale tu też bywasz, więc może dotrze. Bardzo się cieszę! PS Verdana została profesorem zwyczajnym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicia031 Re: Verdano! 29.06.09, 22:03 Oooo, to w takim razie rowniez gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
ula-lo Re: Verdano! 29.06.09, 22:05 ho ho :- ) Ja, prosty doktor, bardzo, bardzo serdecznie gratuluję. Twoje mądre wypowiedzi na forum przywracają wiarę w ludzki rozsądek, a od dziś jeszcze moja prywatną wiarę w poziom polskiej profesury. ;) Prus ratio quam vis! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_iwaszkiewicz Re: Verdano! 29.06.09, 23:41 Przyłączam się do gratulacji. Brakowało mi ostatnio Pani wypowiedzi na forum. Czy ta nieobecność spowodowana była tym właśnie szczególnym faktem ? Pozdrawiam. Agnieszka Iwaszkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Gratuluję 30.06.09, 13:46 Głos rozsądku na puszczy profesorem belwederskim. Zaczynam wierzyć w przyszłość polskiej nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Gratuluję 01.07.09, 21:28 No, dzieki , wzruszyłam się. Na wreczenie 7 lipca do czcigodnego p.Prezydenta chyba pójdę w starych portkach. Probowałam kupic cos bardziej stosownego, ale dla osob 150 cm w kapeluszu ubrań się nie produkuje. Za wyjątkiem kostiumików z zabocikiem, tfu... Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Gratuluję 01.07.09, 21:37 "ale dla osob 150 cm "- a wiesz, Verdano, jak prezydent się ucieszy? Nie będzie musiał zadzierać głowy! Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Gratuluję 01.07.09, 22:43 Moja koleżanka kupuje w sklepach dziecięco-młodzieżowych. Dla nastolatek są już fajne spodnie, jakąś marynarkę można znaleźć, ceny bardzo przyzwoite. Dziś akurat weszłam do takiego jednego i się zdziwiłam, że mają do 164 cm. Cały cywilizowany świat ma kilka rozmiarówek, w tym pettite czy jak tam w danym języku brzmi, no ale nam jeszcze trochę brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Gratuluję 02.07.09, 00:09 Prawdopodobnie Twoja kolezanka jest młodziezowych rozmiarów zarówno wzdłuż, jak i w poprzek. Ja niestety, tylko wzdłuż. I w tym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Gratuluję 02.07.09, 00:25 Wiem, co to znaczy żyć z problemem;) Kupno butów to katorga. 99% producentów obuwia uznaje, że świat kończy się na 40, a większa część reszty uznała, ze skoro jest już tak "dobra", że uszyje 41, to przy okazji nas ukarze, że tyle skóry im zużywamy i robi nam buty typu kajak. Jak czasem oglądam "skrajne rozmiary" w firmie na R jak Ryłko, to się zastanawiam - czy oni nie widzą tych butów? Czy oni by coś podobnego sami założyli??? Dla mnie posiadanie szafy z kilkudziesięcioma czy chociaż kilkunastoma parami butów to czysta abstrakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Gratuluję 02.07.09, 15:44 Taaak. Butow 35-36 w fasonie dla dorosłych tez trzeba sobie posukać, jak się jie lubi adidasów do wytwornej sukni. Odpowiedz Link Zgłoś
marianka_marianka Re: Verdano! 02.07.09, 18:44 Dołączam do gratulacji! Od tego momentu zaczynam wierzyć, że wśród takich wysoko tytuowanych znajdują się również prawdziwie mądrzy życiowo ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_ep Re: Verdano! 02.07.09, 19:46 > Dołączam do gratulacji! > Od tego momentu zaczynam wierzyć, że wśród takich wysoko tytuowanych znajdują > się również prawdziwie mądrzy życiowo ludzie. Dopisuję się :) Jola Odpowiedz Link Zgłoś
bas-122 Re: Verdano! 29.07.09, 08:23 Tak sobie myszkuję po forum, a tu nagle czytam: "Verdana została profesorem zwyczajnym." No oczywiście, że i ja gratuluję! Może spóźnione te gratulacje, ale z serca. Odpowiedz Link Zgłoś