Gość: mada IP: *.am.lodz.pl 19.08.05, 07:50 PROSZE O JAKIEKOLWIEK INFORMACJĘ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olek-niemcy Re: RYANAIR !!!! RYANAIR!!!! RYANAIR!!!! 19.08.05, 08:37 www.billigflugnet.de/ryanair.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: RYANAIR !!!! RYANAIR!!!! RYANAIR!!!! IP: *.netpark.pl / *.netpark.pl 19.08.05, 15:00 www.ryanair.com a co dokladnie chcesz wiedziec? Jakakolwiek informacja - stewardessy maja niebieskie uniformy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: RYANAIR !!!! RYANAIR!!!! RYANAIR!!!! IP: *.server.ntli.net 20.08.05, 01:29 a do tego te niebieskie wdzianka sa okropnie brzydkie co w polaczeniu z brakiem urody naszacych je (oczywiscie sa wyjatki) nie nastraja optymistycznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: RYANAIR !!!! RYANAIR!!!! RYANAIR!!!! IP: *.netpark.pl / *.netpark.pl 21.08.05, 17:21 wdzianka sa koszmarne, nie zaprzeczam, a kolor tak malo twarzowy, ze Naomi Campbell tez by w tym wygladala brzydko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: RYANAIR !!!! RYANAIR!!!! RYANAIR!!!! IP: 195.144.130.* 21.08.05, 16:37 i zaczeli do rzeszowa latac, alr nadal drogo w porownaniu ze skyeurope Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: RYANAIR !!!! RYANAIR!!!! RYANAIR!!!! IP: 212.51.199.* 24.08.05, 09:02 interesują mnie informację na temat kursu, co na nim jest, jaki jest egzamin i jakie warunki pracy oferują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: RYANAIR !!!! RYANAIR!!!! RYANAIR!!!! IP: *.gov.uk / 193.63.61.* 24.08.05, 13:41 " nadal drogo w porownaniu ze skyeurope" Niezly dowcip :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: RYANAIR !!!! RYANAIR!!!! RYANAIR!!!! IP: *.server.ntli.net 24.08.05, 22:58 aaaaaaaaaaaaaa to od razu tak trzeba bylo.... ale niestety nie wiem nic ten temat bo mnie nie chca, napisali ze 67 lat to za duzo jak na ich pracownika no ja nie wiem o co chodzi...... tak tak sky ma taniej oczywiscie, wlasciwie to nie ma po co nawet zagladac na strone www.rai.an;kon..cr ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś