Dodaj do ulubionych

RYANAIR !!!! RYANAIR!!!! RYANAIR!!!!

IP: *.am.lodz.pl 19.08.05, 07:50
PROSZE O JAKIEKOLWIEK INFORMACJĘ!!!!!
Obserwuj wątek
    • olek-niemcy Re: RYANAIR !!!! RYANAIR!!!! RYANAIR!!!! 19.08.05, 08:37
      www.billigflugnet.de/ryanair.htm
      • Gość: Justyna Re: RYANAIR !!!! RYANAIR!!!! RYANAIR!!!! IP: *.netpark.pl / *.netpark.pl 19.08.05, 15:00
        www.ryanair.com a co dokladnie chcesz wiedziec? Jakakolwiek informacja -
        stewardessy maja niebieskie uniformy.
    • Gość: mlody Re: RYANAIR !!!! RYANAIR!!!! RYANAIR!!!! IP: *.server.ntli.net 20.08.05, 01:29
      a do tego te niebieskie wdzianka sa okropnie brzydkie co w polaczeniu z brakiem
      urody naszacych je (oczywiscie sa wyjatki) nie nastraja optymistycznie ;)
      • Gość: Justyna Re: RYANAIR !!!! RYANAIR!!!! RYANAIR!!!! IP: *.netpark.pl / *.netpark.pl 21.08.05, 17:21
        wdzianka sa koszmarne, nie zaprzeczam, a kolor tak malo twarzowy, ze Naomi
        Campbell tez by w tym wygladala brzydko :)
    • Gość: pit Re: RYANAIR !!!! RYANAIR!!!! RYANAIR!!!! IP: 195.144.130.* 21.08.05, 16:37
      i zaczeli do rzeszowa latac, alr nadal drogo w porownaniu ze skyeurope
      • Gość: mada Re: RYANAIR !!!! RYANAIR!!!! RYANAIR!!!! IP: 212.51.199.* 24.08.05, 09:02
        interesują mnie informację na temat kursu, co na nim jest, jaki jest egzamin i
        jakie warunki pracy oferują
      • Gość: Andrew Re: RYANAIR !!!! RYANAIR!!!! RYANAIR!!!! IP: *.gov.uk / 193.63.61.* 24.08.05, 13:41
        " nadal drogo w porownaniu ze skyeurope"

Niezly dowcip :).

• Gość: mlody Re: RYANAIR !!!! RYANAIR!!!! RYANAIR!!!! IP: *.server.ntli.net 24.08.05, 22:58
      aaaaaaaaaaaaaa to od razu tak trzeba bylo.... ale niestety nie wiem nic ten
      temat bo mnie nie chca, napisali ze 67 lat to za duzo jak na ich pracownika no
      ja nie wiem o co chodzi...... tak tak sky ma taniej oczywiscie, wlasciwie to
      nie ma po co nawet zagladac na strone www.rai.an;kon..cr ;))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka