prawdziwy-moher Zle o Leninie Platformy nie wolno............ 08.04.10, 10:51 Kult jednostki.Trzeba bronic nawet wlasna piersia. Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Palikot o wpisie posłanki Muchy: Słowo "wara" t... 08.04.10, 10:53 niech ci kretyni najpierw na kolanach przeproszą za niszczenie polski, za obijanie się okradanie polaków itp, h** głupi się obraził, co za moron, żal Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Palikot o wpisie posłanki Muchy: Słowo "wara" 08.04.10, 10:58 4g63 napisał: > niech ci kretyni najpierw na kolanach przeproszą za niszczenie polski, za obija > nie się okradanie polaków itp, h** głupi się obraził, co za moron, żal ...2x duże "P" i 1x "ch"... Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy powinna mu wyslac swinski ryj 08.04.10, 10:53 zalosny blazen z Bilgoraja. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: powinna mu wyslac swinski ryj 08.04.10, 11:00 3miastowy napisał: > zalosny blazen z Bilgoraja. Niektórym błaznom do tej pory udaje się w historii Polski pozostawać...vide Stańczyk... Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: powinna mu wyslac swinski ryj 08.04.10, 12:15 3miastowy napisał: > zalosny blazen z Bilgoraja. > powinna mu wyslac swinski ryj **************** Może zrobiła galaretę na święta ... Odpowiedz Link Zgłoś
szymon1740s Palikot o wpisie posłanki Muchy: Słowo "wara" t... 08.04.10, 10:56 No cóż, my - postronni obserwatorowie sporu musimy pamiętać o tym, że jest to spór pomiędzy dwójką filozofów, humanistów o wysokim wykształceniu i kulturze osobistej, a w takich elitarnych kręgach używanie tak twardych słów, nie przystoi. ;) A poważnie to już po zdjęciu widać o co chodzi, Platforma zaczęła wymianę starej twarzy na nową - nie potrzebuje już takich pitbuli ze wschodu jak Palikot, tylko potrzebuje damy z aparycją. Myślę że chodzi wyłącznie o PR, ale taki lifting zrobił by dobrze polskiej polityce. Może wreszcie zamiast chamstwem, partie będą się starały przyciągnąć wyborców "ładnością" oczywiście to ciągle nie ideał, ale troszkę mimo wszystko polepszy atmosferę. Palikot jest jak Pałac Kultury i Nauki: symbolizuje pewną epokę w politycznym "designie", ale lepiej żeby już razem z nią odszedł do lamusa. Ewolucja Lepper - Palikot - Mucha jest procesem któremu należy jak najbardziej przyklasnąć. Lepiej mieć Muchy w polityce niż Leppera na torach a Palikota z małpką przed sejmem. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Palikot o wpisie posłanki Muchy: Słowo "wara" 08.04.10, 14:23 szymon1740s napisał: > No cóż, my - postronni obserwatorowie sporu musimy pamiętać o tym, że jest to > spór pomiędzy dwójką filozofów, humanistów o wysokim wykształceniu i kulturze > osobistej, a w takich elitarnych kręgach używanie tak twardych słów, nie > przystoi. ;) > A poważnie to już po zdjęciu widać o co chodzi, Platforma zaczęła wymianę > starej twarzy na nową - nie potrzebuje już takich pitbuli ze wschodu jak > Palikot, tylko potrzebuje damy z aparycją. Myślę że chodzi wyłącznie o PR, ale > taki lifting zrobił by dobrze polskiej polityce. Może wreszcie zamiast > chamstwem, partie będą się starały przyciągnąć wyborców "ładnością" oczywiście > to ciągle nie ideał, ale troszkę mimo wszystko polepszy atmosferę. > Palikot jest jak Pałac Kultury i Nauki: > symbolizuje pewną epokę w politycznym "designie", ale lepiej żeby już razem z > nią odszedł do lamusa. > Ewolucja Lepper - Palikot - Mucha jest procesem któremu należy jak najbardziej > przyklasnąć. Lepiej mieć Muchy w polityce niż Leppera na torach a Palikota z > małpką przed sejmem. Szymon,Mucha jest nijaka,nie wiem czy potrafi nawet dobrze ruszać dupa.Czuje zal do Palikota,że nie dał jej potrzymać tego plastykowego penisa,i tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz777777 Palikot o wpisie posłanki Muchy: Słowo "wara" t... 08.04.10, 10:59 Szanowni Panstwo, zauwazam, ze kazdy obywatel moze wykonywac zawod, w ktorym czuje sie najlepiej. Dobre samopoczucie moze stac sie gwarantem dobrego wykonywania zawodu. W przypadku polityka mamy do czynienia ze sluzba. Politykowi pozostajacemu w sluzbie narodowi nie przystoi wypowiadac slow dyskredytujacych wlasnie jego i w miejscu, w ktorym wlasnie sie znajduje. Forum poprawnego parlamentarzysty znajduje sie w parlamencie i z niejaka pewnoscia - nie "na blogu". Pozdrawiam Wielki Polski Racjonalista Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Palikot o wpisie posłanki Muchy: Słowo "wara" t... 08.04.10, 11:04 Wpis Muchy żenujący... Odpowiedz Link Zgłoś
jirzik Cóż to za chińszczyznam redaktorze jagor?? 08.04.10, 11:04 "Poseł PO dodał, że wierzy w zwycięstwo w wyborach na szefa regionu, choć dobrze wie, że nie ma co liczyć na poparcie Donald Tusk, bo tak naprawdę premier nie poprzez żadnego z szefów poszczególnych regionów." Gdzie się Pan nauczył płodzić takie zdania? Na skróconych kursach języka polskiego? Czy Pan w ogóle czytuje to, co Pan pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
kynes Szanowni Panowie redaktorzy z gimnazjum... 08.04.10, 11:10 ... albo z podstawówki. Wiem, że język polski należy do dość trudnych, złożonych, że czasem boli myślenie podczas odmiany rzeczowników, ale zamiast używania słownika w Wordzie może sami sprawdzicie niektóre teksty, bowiem automatyczna korekta wprowadza takie oto "smaczki" jak poniższy, przez co później Wasze, skądinąd błyskotliwe i pełne ekspresji teksty, czyta ogromna ilość osób: "(...) że nie ma co liczyć na poparcie Donald Tusk, bo tak naprawdę premier nie poprzez żadnego z szefów poszczególnych regionów. (...)" powinno być raczej "(...) że nie ma co liczyć na poparcie Donalda Tuska, bo tak naprawdę premier nie poprze żadnego z szefów poszczególnych regionów. (...)" prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry Mucha w smole 08.04.10, 11:10 Ta baba ma mentalnosc lekko lekko tepawego garkotluka Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Mucha w smole 08.04.10, 11:13 wybitniemadry napisała: > Ta baba ma mentalnosc lekko lekko tepawego garkotluka Ja z kolei myślę, że jest cwańsza niż się wydaje...Popatrz na jej CV, sporo osiągnęła jak na jej wiek... Odpowiedz Link Zgłoś
bacowa Re: Mucha w smole 08.04.10, 12:52 rzezywiście jesteś ,,wybitniemadry" do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Palikot o wpisie posłanki Muchy: Słowo "wara" t... 08.04.10, 11:13 Musi co, pan poseł "cóś" nam ostatnio wysubtelniał! Odpowiedz Link Zgłoś
david5555 w czyim interesie działa Palikot ?bo nie Platformy 08.04.10, 11:18 tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
excez Re: w czyim interesie działa Palikot ?bo nie Plat 08.04.10, 11:54 na początku moze i Palikot bawił, teraz tylko szkodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
psychiatranarodowy oto przykład etyki POlitycznej 08.04.10, 11:18 Etyka POlityczna POpaprańców to oksymoron. Najgorsze mechanizmy wzajemnego wykańczania się i podkładania świń typowe dla koteryjnych układzików, w których największe szanse na sukces mają mendy bez kręgosłupa. Zróbcie sobie parytet i będzie więcej k.urewek w polityce gotowych wbić nóż w plecy swojemy promotorowi w momencie, kiedy znalazło się dojście wyżej, ponad jego głową. Panie Paligłup: podziękuj pan sam sobie za wprowadzenie żmii do układu partyjnego - sam ją pan wykarmił i wychodował na swojej piersi a kiedy znalazła silniejszego promotora to pokazała panu gest kozakiewicza. Ucz się pan, panie paligłup, bo to bezcenna lekcja z filozofii natury ludzkiej a pan ponoć za filozofa się uważasz. Demokracja wenątrz tej kliki polega na tym, że jak taki paligłup czy inny podskoczy i podpadnie to mu zaraz wynajdą w regionie konkurenta, który z błogosławieństwem politbiura i aparatu partyjnego wygryzie swojego byłego szefa. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: psychiatranarodowy 08.04.10, 14:27 Swietnie to ujelas! Byl sobie taki Palikotek, ale on tez pojdzie pod mlotek. Tusk tez wygryzl wielu, ale na niego tez wielu sie czai i, predzej cxzy pozniej, przyjdzie jego kolej. Co sie odwlecze, to nie uciecze. Inaczej przeciez POpaprancy nie byliby soba! Wygryzanie sie i przepychanki to ich "specyjal". Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Palikot, Mucha, Gruszka, Lis - arystokratyczne ... 08.04.10, 11:19 nazwiska trzeba przyznać! Ale chamy nami rządzą. Nawet PSL się krzywi, że takie buraki wywindowaliśmy do rangi parlamentarzystów! No cóż, skoro miasta pękają w szwach od najazdu tego pańszczyźnianego ścierwa to i polityka musi! Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Palikot, Mucha, Gruszka, Lis - arystokratyczn 08.04.10, 11:32 pl2512 napisała: > nazwiska trzeba przyznać! Ale chamy nami rządzą. Nawet PSL się krzywi, że > takie buraki wywindowaliśmy do rangi parlamentarzystów! > No cóż, skoro miasta pękają w szwach od najazdu tego pańszczyźnianego ścierwa > to i polityka musi! A ty jak mniemam herbowy jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Re: Palikot, Mucha, Gruszka, Lis - arystokratyczn 08.04.10, 13:34 Jestem głupia cipo, chociaż dla ciebie to zapewne pojęcie zgoła z innej planety! Nie lubię jak tacy jak ty przenoszą mi chlew wiejski do mojego miasta i pracują jak woły,żyją jak świnie, a później jadą w Polskę podając się za Warszawiaków, Krakowian czy Poznaniaków! Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Palikot, Mucha, Gruszka, Lis - arystokratyczn 08.04.10, 15:20 pl2512 napisała: > Jestem głupia cipo, chociaż dla ciebie to zapewne pojęcie zgoła z innej planety > ! > Nie lubię jak tacy jak ty przenoszą mi chlew wiejski do mojego miasta i pracują > jak woły,żyją jak świnie, a później jadą w Polskę podając się za Warszawiaków, > Krakowian czy Poznaniaków! Ty głupi "herbowy" bucu...to ty posłuchaj; To , że twoją matkę dopadł "dziedzic" i spłodził ciebie w żaden sposób o twym zaściankowym "szlachectwie" nie świadczy...wystarczy przeczytać twój iście kulturalny i inaczej mądry post...prostaku...Po karkach twoich przodków wyśmiewani przez ciebie na koń wchodzili... Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 pl2512... 08.04.10, 15:29 P.S. Nie jestem "ona cipa'...Jestem facetem, a słowo "simera" po cypryjsku oznacza "dzisiaj"...Czyżby pogardzany przez ciebie plebs miał więcej wiedzy jak ty "szlachecki" bękarcie z "wielkiego" miasta...? Odpowiedz Link Zgłoś
tony.c POtusczeńcy mają dylemat, jak cham kąsał innych to 08.04.10, 11:19 cacy, jak jemu wara to be. I to we własnch szeregach Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Wara 08.04.10, 11:21 Raz w życiu użyłem tego słowa, bo mi było do rymu potrzebne. Nie mogłem nauczyć mojego partnera, że we Wspólnym Języku (wersji przez nas wówczas używanej), nie otwiera się z kartą bez-nadwyżkową 1 trefl (tzw. "trefl przygotowawczy" zwany też "słabe bez atu"), gdy się ma w ręku 4 kara. I ułożyłem dla niego wierszyk: Jak masz kara, Od otwarcia trefl - wara! (Oczywiście z taką kartą, tj 4 kara i 12-14 PC otwiera się 1 karo). Odpowiedz Link Zgłoś
hildegunst Kto mieczem wojuje, ten od POchwy ginie. :-P 08.04.10, 11:22 Tak ciężko trafić w muchę wibratorem? Odpowiedz Link Zgłoś
diver77 Schetyna poparłby diabła... 08.04.10, 11:23 Schetyna nie ma praktycznie żadnej charyzmy i boi się o swoją przyszłość polityczną... znalazł się w rządzie i na szczytach władzy bo uczestniczył w samych początkach PO ale wystarczy posłuchać go trochę w telewizji żeby zobaczyć że ten pan tłumów wielkich nie porwie za sobą... Może był i dobrym ministrem ale w polityce bez nadzwyczajnej charyzmy się bardzo daleko nie zajedzie... Mucha postawiła niestety na to że Schetyna będzie ważniejszy od Palikota i robi tutaj wyraźnie za jego szerpę... widocznie uważa że uroda rzecz ulotna i trzeba sobie wyrabiać zasługi na stare lata? A strzelanie sobie po nogach w ramach tej samej partii nie jest zbyt eleganckie... ale jeśli Donald na to pozwala to może ona wykonuje tylko misję gdzieś kiedyś ustaloną przez kogoś? Palikot popełnił ostatnio wiele błędów i dlatego ma wielu wrogów... jego image... samo go sobie zepsuł... bo jeśli ja mam takie odczucie to ma go również statystycznie wiele osób... a był taki okres że zapisałbym się do partii Palikota... Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Re: Schetyna poparłby diabła... 08.04.10, 12:21 Bzdura: jaka "charyzme" ma np. Balcerowicz, Mazowiecki, Buzek ? Odpowiedz Link Zgłoś
cree-is-me Re: Schetyna poparłby diabła... 08.04.10, 12:55 Nie mówiąc już o Braciach Mniejszych i ich przydupasach... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cashparov to ma być nius na pierwszą stronę? 08.04.10, 11:26 co jeden POpierdoleniec napisał o drugim na swoim blogu? dno dna. Odpowiedz Link Zgłoś
tony.c Czy chamcio jest taki delikatny? Może starczy won 08.04.10, 11:27 i obrażony ryj odejdzie z polityki? Odpowiedz Link Zgłoś
jogurt.bartex tony.c..Czy tobie, chamciu,wystarczy WON !? 08.04.10, 11:31 no to WON ! Odpowiedz Link Zgłoś
tony.c jogurt, ty bydle obrażasz Katyń i jego ofiary. Won 08.04.10, 12:10 gnoju do sowietów. Autor - jogurt.bartex "Każdy naród,każda nacja, ma na sumieniu zbrodnie, i nie ważne czy to Gruzin,Polak,Niemiec, czy Wietnamczyk..Historia mówi nam o tysiącach takich zbrodniach jak Katyń.." j Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Kult Tuska przybrał w PO rozmiary psychotyczne 08.04.10, 11:46 Ha ha i ci ludzie Lamentują na kult Kaczyńskiego w PiS? A reprezentują ten sam rodzaj antydemokratycznego, kitotwórczego chłamu. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Tuskomatołki jak usłyszą Tusk ,padaja na twarz-:) 08.04.10, 11:46 Ani Mucha ani Paligłup nie ŚMIĄ nawwt powiedzieć coś złego o NAJJAŚNIEJSZYM SŁONECZKU (Z PERU ) FUHRERZE NARODU TUSKOMATOŁOW HERR DONALDZIE DZIADKOWI WEHRMACHTOWICZU THUSK. A,że Mucha od Paligłupa głupsza...ale ładniejsza -:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ...III RP nie ma juz ORMO..... 08.04.10, 11:48 Ale zyj nam Platformo. Odpowiedz Link Zgłoś
markono Palikot o wpisie posłanki Muchy: Słowo "wara" t... 08.04.10, 11:56 biedny żuczek skamle, sieroto, powinna ci przynieść świński ryj. Odpowiedz Link Zgłoś