Dodaj do ulubionych

Skaza na platformie

• bajorki KWESTIA SMAKU 23.05.05, 11:54
      Chyba juz troche za duzo na temat tej "afery". Bez przesady. Chyba ktos stara
      sie za wszelka cene znalezc ofiare w PO - moze to wyscig szczurów o pool
      position przed wyborami? Szkoda Zyty bo chcialem na nia glosowac. A co do Ani i
      Pawla to znam ich osobiscie i nie wierze w ich zle intencje - porzadni,
      normalni i serdeczni ludzie. Nie chce zeby to zabrzmialo jak obrona Częstochowy
      bo nie mam w tym zadnego interesu. Po prostu szkoda ze sie tak ułożyło...
      • retrofood Re: KWESTIA SMAKU 23.05.05, 15:53
        bajorki napisała:

> Chyba juz troche za duzo ..

porzadni ludzie tez czasem popelniaja glupstwa, a za to trzeba w zyciu placic.
    • hubkulik Rodzina w partii 23.05.05, 11:54
      To mi wyglada na jakas fobie, psychoze.
      Przeciez to nie zawsze musi byc cos zlego jak ktos kompetentny z rodziny
      pracuje dla kogos bliskiego. To wrecz moze byc korzystne! Ale jak zazdrosnicy
      wrzeszcza, to politycy trzesa d... Taka juz ta demokracja. Nie wazne kto ma
      racje, wazne ze racje maja zawsze emocje wiekszosci.
      Przegiecie w druga strone moze byc rownie niedobre i moze sie w koncu odbic
      czkawka.
      Ale nie znam dokladnie calej sprawy.

Pozdrawiam Hubert
    • jacekkedzlodz Re: Skaza na platformie 23.05.05, 12:12
      To ciekawe jaka jest skala nepotyzmu i kumoterstwa, kolesiostwa i sitwy wsród
      posłów i w biurach poselskich. Przypadek Zyty, która promuje synalka nie jest
      odosobniony. W Łodzi miejscowa poseł zatrudniła na dyrektorkę biura dziewczykę
      noszacą to samo nazwisko co pani poseł. Gwarantuję, że nie ma tu zbieżności
      nazwisk. Małym usprawiedliwieniem jest to, że ta poseł jest z Ligi Polskich
      Rodzin. Uważam, że powinien być ustawowy zakaz zatrudniania w biurach
      poselskich lub senatoeskich dzieci i krewnych posłów lub senatorów
    • legrange Re: Skaza na platformie 23.05.05, 14:56
      Zyta przewidując bieg wypadków, kilanaście dni wcześniej, publicznie
      deklarowała, że Donald jest jej bliski jak BRAT. Zyta lubi rodzinę i tyle.
    • x-y-z Kogo kształci KUL? 23.05.05, 17:36
      Czyją to w końcu uczelnią jest KUL - naszą, czy amerykańskich czosnkowych?
    • pjpb Re: Skaza na platformie 27.05.05, 14:20
      mnie przekonaly czesciowo wyjasnienia pani gilowskiej [syn pobierac zaczac
      wynagrodzenia za ekspertyzy znacznie ponizej ceny rynkowej po dluzszym czasie,
      zatrudniajac dziewczyne nie miala ona jeszcze zadatkow na synowa]. czesciowo -
      od polityka wymaga sie jasnosci i przejrzystosci w zarzadzaniu powierzonymi
      pieniedzmi. proby oszczedzania poprzez wykorzystywanie znajomosci i powiazan
      rodzinnych sa tu zwyczajnie nie na miejscu - nawet jesli oszczednosci sa w ten
      sposob uzyskiwane znaczace. podobnie z miejscem syna na lubelskiej liscie. jest
      mozliwe ze pawel gilowski ciezko zapracowal na to. ale na polskiej scenie
      politycznej kumoterstwo i korupcja osiaga takie rozmiary, ze malo kto w to
      uwierzy. a za tego typu podejrzenia partia slono placi. tez sadze wiec ze pani
      gilowska postapila politycznie nierozwaznie - mimo ze wierze w prawdziwosc jej
      wyjasnien. organy statutowe po zareagowaly prawidlowo. bardzo mi natomiast
      przykro ze pani gilowska w reakcji zignorowala POLITYCZNY blad jaki popelnila,
      uniosla sie gniewem i opuscila po. przykro mi, bo dla mnie stanowilanajwieksze
      odrycie ostatniego parlamentu i byla wlasnie ta twarza ktora dla mnie dowodzila
      ze po jest partia najlepiej reprezentujaca moje poglady spoleczno-gospodarcze.
      przykro mi wreszcie, bo chociaz reakcja gremiow kierowniczych po na kryzys
      potwierdzila moja opinie o tej partii, stracila ona wiele gdy wraz z pania
      profesor gilowska odeszla jej wiedza, doswiadczenie i umiejetnosci unikalne w
      skali parlamentu. mimo, ze komentarze z obydwu stron w konflikcie sa malo
      optymistyczne, mam nadzieje ze przemysli ona geneze konfliktu i powroci do
      platformy. wierze tez ze ludzie platformy rozumiejac jej unikalnosc beda o to
      zabiegali - bo korzysc z tego bylaby dla wszystkich stron
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka