swan_ganz hej funkcyjni z PiS-u .. nie śpijcie. Boty trzeba 20.08.07, 11:11 włączyć na sondzie bo wasz szef wyraźnie dostaje tam w doopę.. Nawet z Borówką przegrywa.... Przecież wiecie, że tak nie może przecież być - dawajcie te boty i podnieście mu statystykę Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Chyba jednak troche sie pozmienialo? 20.08.07, 12:00 Kaczor stracil popularnosc, a Geremek sie skompromitowal swa brukselska walka z lustracja. Jedynie Borowski niezmiennie. Stały komuch. Zas pomysly, aby warszawiacy wybierali na swego przedstawiciela w parlamencie gdanszczanina... Szkoda nawet komentowac. A moze jakiego pekinczyka? Ogolnie - zapowiada sie niezle wariactwo przedwyborcze. Prosimy o ciekawe haki! Jesli obyczajowe, to ze szczegolowym opisem i zdjeciami. Odpowiedz Link Zgłoś
szakal51 Mój pradziadek też był żołnierzem Wehrmachtu. 20.08.07, 19:14 Był tylko frontowym żołnierzem, nie był ludobójcą i nikt go nigdy o to nie oskarżył. Ale czy to znaczy że jestem nazistą? Wujka miałem w MO, wojsko tam odsłużył - to znaczy że jestem komunistą?? Takie czasy były. Jesteśmy w Unii Europejskiej, nie patrzmy na Niemców przez pryzmat "Czterech pancernych". Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Spróbuj zrobic kariere polityczną 20.08.07, 21:35 w partii przeciwnej do piss. On wtedy ci wytłumaczą kim jestes...... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Bitwa warszawska 20.08.07, 21:56 Lewacy i POpaprancy nie musza martwic sie o lewacka i wyksztalciuchowa W-we. Ona nalezy do nich. Przekonal sie o tym Marcinkiewicz. Nie maja jednak wiekszych szans na prowincji, moze poza kilkoma wiekszymi miastami. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok pampers zmieniony? 20.08.07, 22:14 szczeka wymyta kukidentem? No to sio! A wybory niech cie nie martwią, mój dziaduniczusiu i tak nie dożyjesz, niestetyż. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2235 Każdy kiedyś umrze 21.08.07, 08:50 Każdy kiedyś umrze, także ja i Pan, więc cieszyć się z perspektywy że jakiś wyborca nie dożyje do wyborów nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok dla mnie ma, 21.08.07, 14:31 ponieważ pan wet3 reprezentuje na tym forum klasę wyjątkowych szowinistów. A pytanie, czy zmienił pampersa jest skądinąd bardzo humanitarne. W koncu siedzenie w okupionym pampersie nie należy do przyjemności. Moim dzieciom się to nigdy nie podobało. Więc złośliwy staruszek może też tego nie lubić, co? Odpowiedz Link Zgłoś
lazy_sod Bitwa warszawska 20.08.07, 23:28 Okazuje się że jednak można wierzyć w polityków a przynajmniej w ich głupotę. Prawdopodobnie wygra Tusk pod z hasłami że Kaczyńscy są be i on zrobi z tym porządek pamiętajmy jednak że ten chłoptyś obiecał już milion nowych miejsc pracy także podchodziłbym do tego równie ostrożnie jak do trzech milionów mieszkań (lub stu milionów złotych (starych niestety)). Tym co odpadną w Warszawie koledzy zginąć nie dadzą i jakieś stanowisko przy korytku się znajdzie. p Miller do budy Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: lazy_sod 21.08.07, 15:41 A mnie sie wydaje, ze wygra ponownie Kaczynski i PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
lazy_sod Re: lazy_sod 23.08.07, 14:42 W Warszawie Kaczynscy nie maja najmniejszych szans ale im sie marzy jakies powazniejsze stanowisko niz jakis tam posel takze przegrana w wyborach nie ma dla nich zadnego znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś