pantera01 01.12.08, 01:17 Barack Obama-nielegalny imigrant zostal wybrany na prezydenta USA! Ubaw po pachy!Tylko zal mi tych glupkow ktorzy glosowali na tego "zmienca". Jak im powiedzial "Zmiana to ja". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bugmenot2008_2 Centrysta Obama 01.12.08, 16:38 Nie masz zadnego poziomu, glupku. Jestes na dodatek rasistá i mam nadzieje ze szlak cie trafi. Reprezentujesz PiS-owski smietnik Polski. Na szczéscie nie wszyscy tak mysla. Odpowiedz Link Zgłoś
pantera01 Re: Centrysta Obama 02.12.08, 02:53 Po pierwsze naucz sie poprawnie pisac "inteligencie". Po drugie pokaz mi w ktorym miejscu mojego postu pise cos o rasowym pochodzeniu tego spryciuszka? I co, matolku, nawet czytac nie umiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Centrysta Obama 01.12.08, 16:41 Nie masz zadnego poziomu, glupku. Jestes na dodatek rasistá i mam nadzieje ze szlak cie trafi. Reprezentujesz PiS-owski smietnik Polski. Na szczéscie nie wszyscy tak mysla. Niestety nasz prezydent jest tak glupi i uparty ze od Obamy niczego sie juz nie nauczy. A szkoda: pragmatyzm na zwyczaj owocuje, i to nie tylko dla jednej czesci spoleczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
jerryjak Re: Centrysta Obama 01.12.08, 17:32 A ty jestes glupszy niz ustawa przewiduje - pojecia ani zielonego ani niebieskiego nie masz o polityce amerykanskiej ani tym bardziej o Obamie,po co sie wyglupiac,ublizac ludziom i nawet bez zadnego powodu,jak glupi Niesiolowski,MUSISZ ublizyc Prezydentowi RP. Niestety jest dosc duza liczba takich MADRALI na tym forum - a moze (chociaz watpie) i w kraju - dlatego NIC dobrze w Polsce nie moze sie udac.I na razie sie NIE UDA! Odpowiedz Link Zgłoś
ahkdwcfyxm Re: Centrysta Obama 01.12.08, 22:29 LOL naprawde śmieszne tutaj rozmowy...a własciwie żalosne. Czemu miałbym się niby nie znać na amerykańskiej polityce? Żyje w Ameryce od 24 lat, mam obywatelstwo i jestem członkiem demokratów. Mówię rzeczowo, że polityków takiej jakości w Europie bardzo mało, skoro często w Polsce bywam i widze. A równanie Kaczyńskiego z Obamą politycy z PiSu szerzyli, ludzie to jest tylko śmieszne. W każdym razie czapka z głowy przed Obamą że potrafi docenić intelekt i umiętności Hillary Clinton zamiast robienia polityki jednostronnej. Widać że zależy mu posunońć coś. Mam nadzieje, że następna odpowiedż już będzie na jakimś poziomie, a nie typu "Obama - nielegalny imigrant". Odpowiedz Link Zgłoś
pantera01 Re: Centrysta Obama 02.12.08, 03:58 Mozesz zyc w Ameryce nawet i 100 lat, rozumu od tego nie przybedzie, podobnie jak od czyszczenia klopow w tejze Ameryce. Co do Obamy to sobie poczytaj np. dzisiejsze wydanie Chicago Tribune. Odpowiedz Link Zgłoś