24.11.09, 09:05
Dzien dobry . Moj synek dwa tygodnie temu przeszedl operacje serduszka dodam ze odbyla sie ona w krazeniu pozaustrojowym wczoraj wyszllismy ze szpitala dzisiaaj rano obudzil sie z katarkiem czy jest on grozny dla niego ? czy cos sie moze stac?
Obserwuj wątek
    • carolina1985r Re: Katar 24.11.09, 09:22
      przepraszam cie ale po tak powaznej operacji , nie powinnaś takich pytan
      zadawać na forum , tylko obserwowac dziecko i ewentualnie zadzwonic do lekarza
      .Wiadomo katar jak katar, im mocniejjszy tym gorzej do dziecka jednemu leczy sie
      w 3 dni , drugiemu mozna leczyc tydziren i do tego dochodzi potem kaszel, ja bym
      zadzwonila do lekarza ,moze to blachostka ale nie dla dziecka co dopiero
      przeszlo operacje serca pozdrawiam serdecznie
    • imili86 Re: Katar 24.11.09, 09:57
      Napisalam tutaj bo akurat lekarz nasz nie odbieral mial dyzur w szpitalu ale juz jest po i podjedzie myslalam ze akurat Pani doktor bedzie ...nie jestem nieodpowiedzialna i wiem co musze robic :) nie chodzimy z nim do supermarketow ani w takie miejsca ale akurat tak bylo ze nie mogl odebrac i wolalam napisac tutaj zeby chociaz sie uspokoic ...ale juz jedzie do nas lekarz dzieki za odpowiedz
      • carolina1985r Re: Katar 24.11.09, 10:01
        ale ja w żadnym wypadku nie napisalam ze jestes nieodpowiedzialna;-)
        rozumie ze sie martwisz, tylko niektore mamy traktuja te forum tam jakby juz
        lekarz nire istnial ,a tu mysla ze dziecko wylecza ,a ze z serduszkiem nie ma
        zartów to tak napisalam bo sama mam brata co mial operacje serca, a chodz ma 19
        lat juz , to wiem co pisze ;-) pozdrawiam serdedcznie i zycze duzo zdrowka
        • imili86 Re: Katar 24.11.09, 10:51
          Nie nie ja nie traktuje forum w postaci ze mi wyleczy dziecko:)...Byl juz lekarz i na szczescie to tylko katarek zwykly jesli za tydzien nie przejdzie mam dzwonic :) ma wapno do tego euphorbium i wode morska no i narazie zero dworu zobaczymy za tydzien:)..Dla mnie po prostu napisanie postu bylo zwiazen z tym zeby sie troche uspokoic bo zaufanego pediatre mamy jednego :) i tylko jedmu ufamy...niestety prywatnie bo w przychodni u nas nie mozna liczyc na nikogo eh :/ ..Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka