Dodaj do ulubionych

Sikanie załamka

26.07.11, 17:29
Kajtuś pieluchy nie ma od listopada. W nocy może od pół roku. Czasem się zsika w nocy ale rzadko - wkładam pod prześcieradło takie podkłady. Nieraz obudzi się, gdy zapytam się czy chce siusiu to mówi, że tak i ładnie zrobi. Czyli w nocy kontroluje. A w dzień jest masakra. Może sami go rozregulowaliśmy tym wysadzaniem???? I tymi pytaniami czy mu się chce???? Teraz już z tydzień nie poruszamy tego tematu. Potrafi utrzymać 2-3 godziny. Czasem zleje się po całości, a nieraz jak widzę plamkę na gaciach to biorę za rączkę i wysadzam. Przytulam go, pocałuję. Wcześniej tłumaczyłam, teraz nic nie gadam. Ale żadna metoda nie pomaga. System nagród tez nie. On wie, że robi źle, bo niestety przy nim rozmawialiśmy z mężem i mamą i jest smutny jak się zsika. Kopy tez nie woła. Ale widzę, że czuje jak zaczyna robić, bo specyficzny wyraz twarzy, łapie się za tyłek, a jak widzi, że podchodzę do niego, to woła NIC, NIC, NIC i ucieka. Mama zaczyna mi gadać, że może coś ze zwieraczami nie tak. A mi się wydaje, że on po prostu nie woła i tyle.
Nie wiem co mam robić, przedszkole od września......sadsadsad
Obserwuj wątek
    • klemensik2 Re: Sikanie załamka 26.07.11, 17:29
      NAJWAŻNIEJSZE - 28.08 SKOŃCZY 3 LATA.
    • kasiaalbrecht Re: Sikanie załamka 28.07.11, 21:25
      wytrwałość i nadal system nagród i nie zwracanie ciągłe uwagi na ten problem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka