Dodaj do ulubionych

pilne do pani doktor

06.12.12, 16:14
witam znów proszę o poradę pisałam już kilka razy.
od 3 dni syn skarży się na ból gardła ma kaszel mokry ma cały czas temp.37 od czerwca non stop nawet jak mu nic nie jest
dziś byłam u lekarza bo cała noc płakał że go zęby bolą był spuchnięty na szyi lekarz po osłuchaniu nic nie stwierdziła gardło ok uszy w miarę zęby zdrowe ale ma powiększone 2 węzły podrzuchwowe po lewej i prawej stronie.
ale nasiliło mu się to około 13 płaczę że go boli gardło temp.38 zasnął na godzinę i w czasie snu zaczął płakać że go boli i zaczął się dusić trwało to kilka sekund nie umiał oddechu złapać pierwszy raz coś takiego się stało ma trudności z połykaniem śliny, co robić?lekarz jutro po południou;(
Obserwuj wątek
    • ewa.misko-wasowska Re: pilne do pani doktor 07.12.12, 07:36
      Witam,
      trudno stwierdzić nie widząc dziecka, może do tego migdałki są porośnięte, oddychanie chłodnym powietrzem mogło by pomóc. Warto też odwiedzić stomatologa.
      Pozdrawiam serdecznie
      • mamusia881 Re: pilne do pani doktor 07.12.12, 15:08
        witam byliśmy u stomatologa i jest ok.
        w nocy błam z synem na dyżurze nocnym lekarz po zbadaniu stwierdził anginę przepisał antybiotyk sumammed forte. dziś rano sostaliśmy się do naszej pani doktor która stwierdziła że gardło jest troszkę czerwone jedynie węzły powiększone.
        i przepisała tantum verde i pulneo.
        antybiotyku kazała nie podawać i jak ja mam tu go leczyć/?
        migdałki ma do usunięcia na styczeń po bo przerośnięty i 2 podniebne do podcięcia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka