Dodaj do ulubionych

chory mały celiaka

13.01.15, 20:38
Witam, jestem mamą 5 letniego chłopca u którego stwierdzono celiakię, od dwóch miesięcy przechodzi ciągłe infekcje, bostonka zaraz potem jakaś infekcją z brzydkim kaszlem i dosłownie po niej ospa. Ostatnie strupki odpadły w okolicach świąt a po nowym roku synek znowu zagorączkował tak do 39,3 w zasadzie przez 2 doby utrzymywała się temp, potem spadła i mamy teraz mocne osłabienie, pojawiły się pleśniawki w buzi, (smaruję aphtinem) i mega duże poty w nocy, (muszę go przebierać w nową pidzamkę) W zasadzie to te poty mnie w tej chwili bardzo nurtuja i to osłabienie, czy to może być wyniekiem tej goraczki> dodam że od gorączki minęlo już 3 dni . oglądał go pediatra ale zanim wystąpily poty nocne. Poza gorączką odczuwał ból brzuszka ale raczej nie mocny, Czy powinnam zrobić morfologie czy może poczekac ? może to osłabienie po temp? nie mielismy jeszcze takiej sytuacji. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • lea228 Re: chory mały celiaka 14.01.15, 10:04
      zrób morfologie jak mozesz
    • lea228 Re: chory mały celiaka 14.01.15, 10:06
      mój syn wyszło mu uczulenie na gluten jest bardzo chorowity niestety;( nie wiem czy ma celiakie bo mam wyniki badań ale dopiero ma wizyte w kwietniu, a alergia wyszłana podstawie transformacji limfbl. na antygen mąki ( ma powiekszone wezły chłonne)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka