Dodaj do ulubionych

Wargi sromowe u 3latki

24.11.18, 22:13
Witam. Moja corka ma zrosniete/sklejone wargi sromowe chyba. Na pewno nie wyglada tam jak powinna wygladac. Kurde caly czas mi to nie dawalo spokoju oczywiscie nigdy nie daje sobie podmyc tak jak powinna i pewnego razu w spiku jej tam zajrzalam a tam zero wejscia do pochwy nic... przerazilam sie,pojechalismy do lekarza prywatnie i zajrzal na sile oczywiscie i to samo stwierdzil ze jest nie tak. Ale przyznal sie ze sie nie zna ze mamy szukac urologa lub ginekologa dzieciecego. powiedzial ze to nie jest pilne ze mamy znalezc kogos dobrego,odpowiedniego ale ona od tej wizyty placze przy siusianiu. Mogla podlapac jakas infekcje czy po prostu jak tak mocno rozchylil nogi to moglo sie jej zaczac odklejac i zrobila jej sie ranka ktora szczypie przy siusianiu? Kiedys jak pokazywalam rodzinnej w kwietniu bo mi juz sie wydawalo ze cos nie tak to ona ze nie,ze jest wszystko w porzadku ze panikuje ze wszystko dobrze ma.
Obserwuj wątek
    • ewura24 Re: Wargi sromowe u 3latki 24.11.18, 22:20
      Oczywiscie juz trwaja poszukiwania lekarza. A teraz to juz wogole jak boli to w poniedzialek bede od razu dzwonic do poleconego urologa zeby nas jak najszybciej przyjal. Nie chcialabym isc do kolejnego pediatry zeby jej zagladal itp bo to teraz wedl mnie bezsensu skoro wiem ze jest nie tak. Oczywiscie rownolegle z urologiem sa poszukiwania ginekologa. Bo nie wiem ktory lekarz bardziej sie zna na takich problemach.
    • ewa.misko-wasowska Re: Wargi sromowe u 3latki 26.11.18, 11:16
      Dzień dobry,
      zarówno urolog, ginekolog jak i chirurg dziecięcy poradzi sobie z problemem. Póki co przy pieczeniu warto przemywać Rivanolem, żeby nieco odkazić,
      pozdrawiam serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka