Dodaj do ulubionych

Fakomatozy

02.08.07, 14:47
Panie Doktorze,
Dostałam skierowanie z 2-letnim synkiem do poradni fakomatoz. Na razie
czekamy na tomografię głowy.

Proszę o odpowiedź, czy schorzenia z tej grupy to wyrok, czy "życie na beczce
prochu", czy można z tym normalnie żyć (mając rękę na pulsie)?
Czy są również łągodne formy i czy można zdiagnozować dokładnie rodzaj
choroby.

Będę wdzięczna za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • elfik31 Re: Fakomatozy 02.08.07, 21:33
      tu link do forum dla Ciebie: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=47202
      a jakie synek ma wskazania do odwiedzenia tej poradni?
    • anusia-12345 Re: Fakomatozy 13.02.14, 01:39
      hej dla tych co jadą pierwszy czy maja jechac drugi raz mam kilka rad pani dr skierowała moje dziecko przy pierwszej wizycie na badania wszystko wyszło ok to pomyślałam po co mam sie tłuc 300km jak wszystko ok póżniej poszłam do neurologa i pani neurolog powiedziała mi że powinam pojechać na wyznaczony termin ponieważ pani doktor sama powina zdecydować czy są potrzebne dalsze wizyty gdy są dobre wyniki
      • anusia-12345 Re: Fakomatozy 13.02.14, 08:54

hej dla tych co jadą pierwszy czy maja jechać drugi raz mam kilka rad pani dr s
        > kierowała moje 5 letnie dziecko przy pierwszej wizycie na badania wszystko wyszło ok to
        > pomyślałam po co mam się tłuc 300km jak wszystko ok później poszłam do neurolog
        > a i pani neurolog powiedziała mi że powinnam pojechać na wyznaczony termin pionie
        > waż pani doktor sama powinna zdecydować czy są potrzebne dalsze wizyty gdy są do
        > bre wynikia i jeszcze jedno przez to ze nie stawiłam sie na wizyte w wyznaczinym czasie i na wyznaczona date przy wyzycie na którą pojechałam musiałam płacić za wizyte to taka kara
      • anusia-12345 Re: Fakomatozy 13.02.14, 23:03
        przepraszam ale nie musiałam płacic za wizyte w bydgoszczy tylko chodziło mi o neurologa musiałam płacić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka