karol-cia23 Re: myslalam ze mi popomoze 17.11.07, 21:13 ja tez na to liczylam ale po 5 dniach to ja juz stracilam nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: myslalam ze mi popomoze 17.11.07, 21:20 sprobujcie pytac na: dziecko24.pl/ lekarz pediatra odpowiada w ciagu godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: jest tu wogule jakis lekarz????? 17.11.07, 21:36 a nie może ktoś zachorować, wyjechać, nie mieć dostępu, mieć inny problem na głowie przeważnie jest i czasem odpowiada nawet b.późnym wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
aniqa1 no nie wiem... 17.11.07, 22:21 ja juz 6 dzien czekam na odpowiedz wiedz mysle ze az tak dluuuuugo nie choruje !!!! nie oszukujmy sie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szamalka Wogóle to zazwyczaj jest 18.11.07, 00:11 ale wiadomo, że jest też człowiekiem, czyli: ma inne zajęcia, prace, dom, rodzine. Jak widać pracuje też w CZD więc musi tam dojechać, prawda? Ten pan na większośc pytań odpowiada ale niemieszka w komputerze. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle76 Re: Jest a go nie ma :/ 18.11.07, 01:16 Tutaj lekarz rzadko odpowiada i to nie na wszystkie pytania, rozumiem że może nie mieć czasu ale skoro go nie ma to może czas poszukac lekarza który go ma?? Na www.dziecko.pl lekarz odpowiada w parę godzin. Czekanie na odpowiedź 7 dni to przegięcie, czesto pytanie jest nieaktualne Odpowiedz Link Zgłoś
magdamroziuk Re: Jest a go nie ma :/ 18.11.07, 08:33 Wiecie, dzieci nie leczy się na forum, nawet z tak dobrym pediatrą jak pan Danko. Lekarz na forum może udzielić jakiś wskazówek, porad, ale jak Wasze dzieci wymagają szybkiej porady, tzn że są chore, a z chorym dzieckiem idzie się do lekarza, albo wzywa na wizytę, a nie dyskutuje na forum. Ja też czasem długo czekałam na odpowiedź, ale nie przyszłoby mi do głowy szukać porad pilnych na forum. Od tego mam pediatrę w przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
aniqa1 czy pytanie jest pilne czy nie.... 18.11.07, 10:47 to i tak sie nie moge doczekaczeby ktos odpowiedzial!! ja rozumiem ze moze miec rodzine prace czy nawet zachoruje ale nie wierze ze nie ma czasu przez tydzien czy 2 zeby odpisac a z reszta na moj wczesniejszy post tez nie odpowiedzial Odpowiedz Link Zgłoś
aniqa1 magda8867 18.11.07, 11:14 ulzylo ci!???? nie jestes od poprawiania ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
szamalka Re: magda8867 18.11.07, 18:20 Czy to uwaga do mnie? Niemusiało mi ulżyć bo niemiałam żadnego ciśnienia. Tak, jak widzę dla mnie rażący błąd to go poprawiam, tak samo zareagowałabym gdyby ktoś napisał żółw w formie rzułf. Czy to źle? Czy od razu ktoś musi się obrażać albo nadąsać? Kobieto, ja też popełniam błędy i w moich postach znajdziesz ich wiele, w życiu by mi nieprzyszło do głowy czepiać się kogoś, że poprawił mój błąd lub zwrócił uwage. Wstyd by mi było, że robie błędy jak dziecko. Ale jak widać niekażdy dorosły potrafi się zachować jak dorosły. Sztuką jest nie krytykowanie ale umiejętne przyjmowanie krytyki. Jak księżniczke uraziłam to przepraszam ale nie było to świadome. Odpowiedz Link Zgłoś
szamalka Re: magda8867 18.11.07, 18:34 Zresztą ja też popełniłam błąd przy tym słowie i o co tu się burzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
j.filipkowska Re: magda8867 19.11.07, 11:57 Odsyłam do przeczytania regulaminu formu. Nie jest ono miejscem interwencji kryzysowej, więc z nagłym problemem do pediatry a nie komputera. Poza tym Pan Doktor nie odpwowiada na watki wielokrotnie poruszane (i wyjasniane) już na forum, na takie, z którymi inni rodzice sami sobie już swietnie poradzili i takie, które nie zna odpowiedzi. Wszystko jest w regulaminie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj_danko Re: jest tu wogule jakis lekarz????? 20.11.07, 22:42 sprobujcie pytac na: dziecko24.pl/ lekarz pediatra odpowiada w ciagu godziny. Ja odpowiadam wtedy kiedy mogę, a bywa że przez kilka dni absorbują mnie inne zajęcia niż forum. Staram się, odpowiadać co 2-3 dni, ale czasem mi to się nie udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamach118 Re: jest tu wogule jakis lekarz????? 25.11.07, 14:25 Kobiety co wy chcecie ten lekarz jest sam na forum a nas jest tysiące. Każdy ma inne pytania i oczekuje jakiejś sensownej odpowiedzi, a ten lekarz jest naprawdę ok., przestańcie się wściekać i cierpliwie czekajcie na odp., a jeżeli już nie możecie wytrzymać to na nogach zapychać do poradnii. Pozdrawiam wszystkie wściekłe matki i ojców także. Odpowiedz Link Zgłoś