birdies 18.12.07, 10:39 Witam.Mam pytanie dotycczące wózków spacerowych.Od kiedy można przenieśc dziecko do takiego wózka(nie chodzi mi o typowe parasolki tylko o lekkie spacerówki).Z góry dziękuje za odpowiedź.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamcia46 Re: od kiedy spacerowka 18.12.07, 11:38 witam ja przesiadłam się na spacerówke jak synek miał 8 miesięcy. Wtedy siedział już stabilnie, więc nie martwiłam się o kręgosłup. Widziałam nawet dużo młodsze dzieci jeżdzące w spacerówkach, bo one są rozkładane. Jeśli chodzi o typowe parasolki to napewno dużo póżniej gdyż w tym wózku plecy nie są dobrze usztywnione. Odpowiedz Link Zgłoś
mamcia46 Re: od kiedy spacerowka 18.12.07, 11:39 dodam tylko że nie polecam przejścia na spacerówkę zimową porą, ponieważ dużo gorzej prowadzi się taki wózek po śniegu. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek-2007 Re: od kiedy spacerowka 18.12.07, 12:16 Ja mam duży wózek adbor ring max i za jakiś czas będę musiała małego wozić bez gondili bo nie badzie sie mieścił więc uważam że przechodzę na spacerówkę.Plus że rozkłada się całkiem na płasko a minus że tak szybko bo będzie jeszcze zima.Na razie ma 68 cm i się mieści ale w gondoli,z całym tym asortymentem spiworek kombinezon ale jakoś sobie poradzimy i zimą. Odpowiedz Link Zgłoś
birdies Re: od kiedy spacerowka 18.12.07, 12:53 Dzieki za odpowiedż.Moja córcia ma siedem miesięcy,a wózek musze wymienić teraz (i mam tylko nadzieję,że nie bedzie dużych śniegów). Czy mógłby jeszcz ktoś polecić niedrogi i dobry model wózka.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle76 Re: od kiedy spacerowka 18.12.07, 20:26 polecam chicco ct 04, jest świetny, ma duże koła które sprawdza sie nawet na śniegu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karol-cia23 Re: od kiedy spacerowka 18.12.07, 21:19 my mamy design baby travel i jestem zadowolona,dalam za niego 270,00 wiec nieduzo Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: od kiedy spacerowka 18.12.07, 22:00 ale takie posty to zasmiecanie forum eksperckiego dotyczacego zdrowia malego dziecka gdyz zadane pytanie nie ma nic wspolnego ze zdrowiem..Znajdz stosowne forum np.niemowle i tam zadaj to pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś