arabinska1234 11.03.08, 20:07 moj synek ma plamki od 2-miesiecy na twarzy czerwone nie wiadono z kad robi sie to az takie suche smaroje emulium i to nie schodzi.i jescze dostal czypionki dzis i caly czas placze co moge mu podac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiak37 Re: plamki 11.03.08, 20:42 przepraszam ze pytam ale co to jest "czypionki"? Odpowiedz Link Zgłoś
arabinska1234 Re: plamki 11.03.08, 20:46 szczypionki przepraszam ze tak nie wyraznie ale to wszystko jest ze stresu bo sie martwie o mojego synka on jest dla mnie najwaniejszy na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia848 Re: plamki 11.03.08, 20:53 wydaje mi sie ze to może być uczulenie .Nasz synek też ma policzki czerwoe i takie chropowate ale on jest uczulony na białko mleka krowiego i musi dostawać sojowe mleczko .w jakim wieku jest maluszek możesz podać czopek Viburcol, lub coś przeciwbólowego.Nie wiem czy dobrze zrozumiałam pani wypowiedz"dostał szczypionki" znaczy ze była pani z nim na szczepieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
arabinska1234 Re: plamki 11.03.08, 20:57 tak bylam dzis naa szczypieniu zaczol czwarty miesiac.placze mi caly czas nie chce mi jesc po tej szczepionce niem wiem co mam robic martwie sie o niego. Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia848 Re: plamki 11.03.08, 22:27 Może zadzwon na pogotowie i powiedz o sie dzieje z małym, powinni ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj_danko Re: plamki 13.03.08, 23:26 Plamki mogą być związane z alergią pokarmową - jak jest karmiony? Jeżeli piersią, to warto spróbować wyeliminować ze swojej diety najczęściej alergizujące pokarmy. Co do płaczu, to niestety czasem występuje takie zachowanie u dziecka po szczepieniu. Możesz spróbować viburcol, czy paracetamol w czopku. Jeżeli nie będzie ustępował, pokaż malucha lekarzowi. Odpowiedz Link Zgłoś