agin80 23.04.08, 07:36 Moja 20-sto miecieczna córeczka robi kupki raz na 3-4 dni czy mam sie czy martwic. Nie ma problemu z wypróznianiem tylko dlaczego tak rzadko i czy to normale. A może jej jakos pomóc aby było wypróżnianie regularne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: brak kupki 23.04.08, 10:29 jak stolec jest normalny i dziecko nie boli brzuch, to znaczy, że wszystko okej. Co wy ludzie macie z tą fiksacją na punkcie codziennej kupy? Odpowiedz Link Zgłoś
upalnydzien Re: brak kupki 23.04.08, 10:47 nie martw sie jak robi sama nie pomagasz jej żadnymi środkami czopkami czy syropami to dobrze.Grund że robi sama i nie boli jej brzuszek.Moja jest młodsza ale też czasem robi żadziej lekarka powiedziała że do 4 dni spokojnie jesli sama robi.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elmer1982 Re: brak kupki 23.04.08, 10:52 Z tego co mi lekarze mówili to dziecko się wypróżnia wtęczas kiedy nazbiera się tyle by organizm mógł z siebie coś wyrzucic, a jeżeli nie ma przy tym zaparć , boleści cz też rozwolniemia to wszystko w porządku.Dziecko ma taki system wypróżniania.Podobno podawanie dziecku jakiś naturalnych kwasów pomaga w wypróżnianiu np:ogórk kiszony Odpowiedz Link Zgłoś