Dodaj do ulubionych

co robić?

15.01.09, 06:58
Moja półtoraroczna córka od soboty jest przeziębiona ma katar i kaszelek mokry. Lekarz ją zobaczył i powiedział że nic złego się nie dzieje. Gorączki nie ma i nie było. Ok, ale mała od poniedziałku traciła apetyt. Rozumiem że nie nie chce się jeść i jakoś nie robiłam z tego problemu bo coś tam jadła i dużo piła. Wczoraj (środa) i przedwczoraj (wtorek) już odmówiła śniadania i obiadu - była jedna wielka histeria i to samo z piciem. We wtorek zjadła: pół drożdżówki, danonek i owocki(ze słoiczka) a piła 250ml soczku, 160 mleka z miodem i na wieczór 240ml mleka z kleikiem. Natomiast już wczoraj tylko danonek, owocki i niecały soczek 240ml i 160 ml mleka. Wieczorem przed spaniem odmówiła mleka i poszła spać. Martwi mnie to bo moja córka nie jest niejadkiem a raczej je wszystko i to może cały czas a teraz co się dzieję??? Wczoraj w jej kupce po raz pierwszy widziałam śluz, co to takiego?? co robić? Mój mąż mówi że panikuje a ja naprawdę się martwie.
Obserwuj wątek
    • kasiaalbrecht Re: co robić? 15.01.09, 13:19
      często przy infekcji dzieci tracą apetyt. Śluz w stolcu jak nie ma tam krwi nie
      powinien budzić emocji czasem tak jest przy infekcjach i podczas mniejszego
      apetytu. A jeśli stan córki się nie poprawia to radzę wybrać się powtórnie do
      lekarza a dla porządku zrobić badanie ogólne moczu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka