23.04.04, 14:59
Przejeżdzałam wczoraj kolo obsmiewanego juz tu kiedys samolotu - ni przypial ni wypial reklamujacego produkty firmy, ktorych nie uzywam w mojej kuchni - i
pomyslalam sobie, ze ktos powinien wokol tego samolotu zrobic porzadek.. tam jest pelno jakichs smieci - gruzu jakiegos, czy czegos podobnego....Jesli tak ma
wygladac reklama produktow spozywczych, to zaczynam byc o nich jeszcze gorszego zdania....
Obserwuj wątek
    • qwerty.tarnow Re: Roleski 23.04.04, 15:08
      Tym się chyba firma nie interesuje, bo samolot sprzedano na aukcji Wielkiej
      Orkiestry Świątecznej Pomocy i miał on zostać wywieziony do innego miasta.
      • 1gomez Re: Roleski 23.04.04, 15:31
        a ketchupy majonezy musztardy robi obrzydliwe .trzeba byc masochista zeby to
        jesc brrr...
        • lobuzek1 Re: Roleski 23.04.04, 16:47
          Zgadzam się z przedmówcą. Paskudztwa straszne produkuje. Jakim cudem
          wytwarzając takie dziadostwo nadal utrzymuje się na rynku?
          • qwerty.tarnow Re: Roleski 23.04.04, 16:51
            Może jesteście złymi smakoszami? ;-)
            • lubona Re: Roleski 23.04.04, 17:43
              Zgadzam się z Wami. Wyroby tej firmy omijam z daleka, fuj!
              • tradycja1 Re: Roleski 24.04.04, 07:28
                Tez nie kupuje nic od Roleskiego, ciezko to przelknac.
                Zawalony jest tym dosc rynek w Illinois, ktos jednak to kupuje.
                • emtar Re: Roleski 24.04.04, 08:46
                  Ale z Was patrioci lokalni!
                  Jedyna firma z Tarnowa, której logo rozróżniane jest na całym świecie / od
                  Tarnowa po Chicago/, a Wy wybrzydzacie.
                  Zamiast kupować i jeść / lub wyrzucać do śmieci/, Wy zgodnym chórem odwracacie
                  się od Firmy robiąc dodatkowo jej antyreklamę.
                  Polskie piekiełko.
                  Gość rozsławia Tarnów na cały świat, daje ludziom robotę , płaci miastu
                  podatki,wspiera sport i ubogich - ale to i tak dla Was za mało.
                  Bo zrobił wg Was jedną złą rzecz: wzbogacił się!
                  I tu Was boli!
                  Nieładnie.Oj nieładnie.
                  PS.A teraz za karę w tej chwili do sklepiku marsz!, kupić musztardę,a w domu
                  zjeść całość łyżeczką a resztę wylizać paluchem.
                  • lemuriza Re: Roleski 24.04.04, 09:47
                    E tam, ja nie mam nic do niego , niech się bogaci.
                    Tyle, że podobno ludzie, którzy tam pracują, są traktowani naparwdę bardzo źle.
                    Co do produktów, to też raczej omijam.
                    Ale przecież nie każdego stać na wyroby firmy Pudliszki czy Kotlin, które sa
                    owszem i lepsze, ale droższe.
                    A co do smieci, to ostatni przejeżdżałam na rowerze obok Dunajca i tam to
                    dopiero można znależć miejsca gdzie sa dzikie wysypiska śmieci.
                    Dlaczego ludzie robią takie rzeczy, naparwdę nie mogę zrozumieć.
                    Przyjeżdża po ciemku i wyrzuca tak sobie po prostu to co w domu "naprodukował",
                    a potem narzeka na jakość wody, na brud itd,itp.
                  • qwerty.tarnow Re: Roleski 24.04.04, 10:17
                    Ej, Mietku. A Ty tylko o jedzeniu. Jak nie gotowanie kaszy i makaronów, to
                    przejadanie się musztardą. A przecież to wszystko w nadmiarze okropnie
                    niezdrowe. I na serduszko szkodzi. I na krążenie. Miażdżyca, zatory i te
                    sprawy. Ketchup to najlepszy jest domowej roboty. Zamiast musztardy - chrzan
                    (też domowej produkcji). A nie jakieś tam niezdrowe chemikalia i dodatki z
                    wiele znaczącą nazwą E.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka