lubona 25.06.04, 20:00 że przestało lać. Nawet sie trochę rozjaśniło. Jednak słyszałam w telewizorze, że w górach padał desz ze śniegiem. Jutro też maja być deszcze.EEEEEEEEE tam, ja tak nie chce. Kto ma znajomości tam na górze, może coś załatwi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atob Re: Donoszę... 25.06.04, 20:35 A padalo?:) Ps troszke zlosliwy dzis jestem :) Ale to wynika wylacznie z serdecznosci jak darze Tarnow i jego mieszkanki :) mieszkancow tez . awcrty Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez Re: Donoszę... 25.06.04, 20:43 dziekujemy za serdecznosci a sloneczko sie przetarlo i zachodzi wlasnie malinowo Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Donoszę... 25.06.04, 21:32 Lało i to porządnie. Jednak ja nie jestem z Tarnowa, a okolic.:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Donoszę... 25.06.04, 21:49 lubona napisała: > słyszałam w telewizorze, że w górach padał desz ze śniegiem. W górach może padać. Byle u nas było ładnie. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Donoszę... 04.07.04, 02:13 Ponoć tego lata upałów ma nie być......tak mówią. A co tam..... grunt byśmy optymizm zachowali. Z Jasła pozdrawia cierpiąca na bezsenność Okowita. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Donoszę... 04.07.04, 09:40 hmmm... przydałby się choć jeden upalny weekend, zeby gdzieś nad wodą się trochę powylegiwać. Nie wiem co bym zrobiła bez mojego rowerka, bo teraz jak tylko nie pada, to po prostu gdzieś wyruszam, bez względu na temperaturę. To była udana inwestycjia:), przynajmniej nie siedzę w domu i nie psioczę:)na pogodę, bo pewnie by tak było, gdyby nie mój rower. pozdrawiam wszystkich i mimo wszytsko życzę udanych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez Re: Donoszę... 04.07.04, 12:32 donosicielstwo to brzydka cecha :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Donoszę... 04.07.04, 14:14 U mnie tez brzydko i pada deszcz szkoda bo mamy dlugi weekend swieta niepodleglosci i nawet przy takiej pogodzie ognie sztuczne nie maja uroku. Odpowiedz Link Zgłoś