qwerty.tarnow 21.10.04, 10:56 Tekla znów zgadła (dzięki wskazówce Łobuzka). Ale to jeszcze nie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teklat Re: Jedną kartę odkrywam 21.10.04, 11:03 HA!!!!!!!! Ja tak od wczoraj podejrzewałam. Ale chciałam innym dać szansę..... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Jedną kartę odkrywam 21.10.04, 11:06 Podejrzenia to nie jest dobry dowód. Trzeba mieć pewność. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Jedną kartę odkrywam 21.10.04, 11:19 Nie przeczytałam tego wątku i wpisałam się do poprzedniego, a tu widzę zagadka rozwiązana. Mam w szkole tzw. okienko i co widzicie? Oczywiście jestem tu. W domu ostatnio nie mogę odpędzić sie od poprawiania i w zasadzie tylko czytam, żeby być w miarę zaznajomioną z wątkami. Teraz ma luzik i szaleje. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Jedną kartę odkrywam 21.10.04, 11:24 Miło nam. Witamy w przerwie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Jedną kartę odkrywam 21.10.04, 13:36 Od wczoraj podejrzewała golfa???:))/-/dr Watson Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Jedną kartę odkrywam 21.10.04, 16:35 caro333 napisał: > Od wczoraj podejrzewała golfa???:)) A ja długo nie podejrzewałem - to była decyzja chwili! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Jedną kartę odkrywam 21.10.04, 16:47 No, najżmudniejsza część (rejestracja) już załatwiona. Kolejka ładna była. Ci co po 1 w nocy przyszli już się chyba nie załapali. Ale potem sprawnie i szybko. Szczególnie w Urzędzie Skarbowym - zuepłnie bez problemów. I po co tu narzekać na organy podatkowe? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś