07.06.05, 13:28

Obserwuj wątek
    • teklat Re: O! 07.06.05, 13:30
      Nie, żebym miała tu wywyższać się nad Tarnowem, ale trza się trochę chwalić.
      To kiedy robimy forumowe spotkanie w Krakowie?
      • teklat Re: O! 07.06.05, 13:37
        A linka nie posłałam, oczywiście.... łomatko... za bardzo jestem pochłonięta
        czyms innym :))
        miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,2751674.html?nltxx=1077762&nltdt=2005-06-07-04-06
        • caro333 Re: O! 07.06.05, 13:52
          OK! Jestem do takiego pomyslu entuzjastycznie nastawiony!!!Spotykamy się pod
          Adasiem tak ok.20.00,ruszamy w miasto i pierwszym porannym pociągiem wracamy do
          Tarnowa!Nie ustalamy wstępnie,ile klubów odwiedzimy...marzenie...:)))
          • teklat Re: O! 07.06.05, 14:02
            Masz na myśli kluby seniora oczywiście? :))
            • caro333 Re: O! 07.06.05, 14:06
              Oczywiście!:)W takich klubach też mogą być ładne kelnerki...:)
              • teklat Re: O! 07.06.05, 14:10
                To ja już nie pytam dalej o nic. I myślę, że do tego, by podziwiać kelnerki w
                nocnych klubach seniora, żaden forumowicz ani forumowiczka nie są Ci
                potrzebni. :)))
                • caro333 Re: O! 07.06.05, 16:19
                  Ależ wcale że nie, bo przecież trzeba z kimś wymieniać uwagi:)))))
                  Oczywiście - gafa!:((( Nie kontynuuję!:)) Właśnie po raz drugi wychynąłem z
                  wiru i teraz chyba już pójdę do domciu.Ciężki dzień miałem. Roboty nie tyle,że
                  dużo,ale ciężka.Brak prostych rozwiązań.:(Prawie,że pat w niektórych
                  sprawach.Pionowych przepływów informacyjno decyzyjnych brak,albo bardzo
                  utrudnione. Dziewiąty miesiąc...Lubonka i Tekla oraz Qwerty trochę
                  wiedzą...Qrde,że przez głupie ambicyjki można tak gmatwać!:(((
                  • teklat Re: O! 07.06.05, 17:02
                    Jeśli chodzi o dziewiąty miesiąc, to ja mam spokój. I czteromiesięczne wakacje
                    (miejmy nadzieję, że tylko takiej długości)
                    • qwerty.tarnow Re: O! 07.06.05, 17:14
                      Chciałem zauważyć, że dziewiąty miesiąc, to wrzesień... :-P
                      • lemuriza Re: O! 07.06.05, 17:54
                        Jestem za spotkaniem w Krakowie.
                        Własnie byłam dziś w Krakowie , i przed chwilą mówiłam do slava ze koneicznei
                        musimy sie wybrać.
                        Przy okazji, jak to zawsze kiedy jestem w Krakowie ( to już taka tradycja)
                        kupiłam książkę/ Tym razem to książka o której tu pisałam kiedyś "Mojry".
                        Dziewczyny, chłopaki .. poczytałam trochę w pociągu. Swietna książka, naprawdę.
                        W I części, którą czytam własnie ( bo skada się z III cz.) starsza pani
                        właścicielka kawiarni w Paryżu, Zydówka, która przezyła obóz w Płaszowie
                        opowiada o swoim życiu.
                        Polecam.Swietnie opowiedziane.
                        • teklat Re: O! 07.06.05, 19:31
                          To w czym problem właściwie? Czekamy na Tradycję?
        • qwerty.tarnow Iiiii... 07.06.05, 20:06
    • qwerty.tarnow Re: O! 07.06.05, 20:05
      O! O! O! O!
      O! O! O! O!
      O! O! O! O!
      O! O! O! O!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka