Dodaj do ulubionych

IMGW Pogoda

20.09.03, 23:01
Jakie prognozy dla Tarnowa na nadchodzacy tydzien,dwa...?
No i w czym juz sie chodzi?Swetry?Kurtki?Cienkie plaszcze?
Walizki czekaja.
Obserwuj wątek
    • qwerty.tarnow Re: IMGW Pogoda 20.09.03, 23:11
      Co do prognoz to ja akurat nie wiem. Ale dziś to było wyjątkowo ciepło.
      Prawie jak w wakacje. :)))
      Tylko te chłodne noce i plagi muszek owocówek wpychających się popołudniami
      przez nagrzane okna do domu...:(((
    • okropna_gadula Re: IMGW Pogoda 20.09.03, 23:15
      Początek tygodnia ma być ładny pod koniec ma troche padać i być chłodniej.
      Tak że chyba będziesz musiała zapłacić nadwagę bagażu bo przydadzą się rzeczy
      i letnie i jesienne:)
      • tradycja1 Re: IMGW Pogoda 21.09.03, 00:21
        32 kg x2 powinno starczyc,zawsze moge jeszcze ubrac sie "na cebule"do samolotu.
        A czy ogrodki piwne na rynku jeszcze sa?
        • qwerty.tarnow Re: IMGW Pogoda 21.09.03, 00:24
          Wczoraj przechodziłem i były. A do tego jakieś patyki jako "Sztuka" (przez
          duże S) naprzeciw TCK. OCHYDA!!!
          • tradycja1 Re: IMGW Pogoda 21.09.03, 00:27
            A , wiem to jest juz chwile, bylam w maju juz to szpecilo.
            Byl ktos z Was w Indyjskiej knajpce w Krakusie?Jakie jest tam jedzonko?
          • qwerty.tarnow Re: IMGW Pogoda 21.09.03, 00:29
            Znaczy paskudne są te "rzeźby". A na temat wątpliwe wartości artystycznej
            ogródków wśród zabytkowego budownictwa (nie tylko w Tarnowie, ale i w innych
            miastach) nie będę się wypowiadał, bo jest na ten temat już wystarczająco dużo
            publikacji. Niestety - ta komercja wszędzie się wtyka...
            • Gość: mietek Re: IMGW Pogoda IP: *.szel-sat.com.pl 21.09.03, 01:16
              Tradycjo!
              Jeżeli okaże się, że po Twoim przyjeździe wszystkie ogródki będą pozamykane, to
              ja przjadę do Tarnowa, przyjme tutejszy meldunek i zwyczaje, zarejestruję firme
              w Urzędzie, otworzę ogródek / nawet dozimowy/ na Rynku z jednym parasolem,
              jednym stolikiem i jednym krzesełkiem i jednym piwem - dla Ciebie!O!
              • qwerty.tarnow Re: IMGW Pogoda 21.09.03, 01:32
                yyyziobroyyy - ty to se możesz otworzyć ogródek, ale działkowy. Posadzisz se
                wtedy tam ten swój czosnek, chrzan (dam ci korzenie na rozsadę) i pieprz,
                żebyś tyle nie .... (cenzura).
                • Gość: mietek Re: IMGW Pogoda IP: *.szel-sat.com.pl 21.09.03, 01:36
                  Oj Qwerty!
                  Dałem Ci lekcję kulturnowatości i grzeczności względem Kobiet, a Ty o pieprzu
                  mi tu chrzanisz.
                  Ty z taka ogładą nigdy sie nie ożenisz.
                  Dobrze Ci tak!
                  • qwerty.tarnow Re: IMGW Pogoda 21.09.03, 01:37
                    Jakby żona miała mieć twój charakter, to rzeczywiście lepiej się nie żenić.
                    • Gość: mietek Re: IMGW Pogoda IP: *.szel-sat.com.pl 21.09.03, 01:41
                      Ale czyja żona?
                      • qwerty.tarnow Re: IMGW Pogoda 21.09.03, 01:46
                        moja, ewentualna, przyszła
                        • Gość: mietek Re: IMGW Pogoda IP: *.szel-sat.com.pl 21.09.03, 01:58
                          No to z góry gratuluję / ale tak szczerze to niedowierzam.../.
                          • qwerty.tarnow Re: IMGW Pogoda 21.09.03, 02:02
                            A na jakiej górze jesteś?
                            • Gość: mietek Re: IMGW Pogoda IP: *.szel-sat.com.pl 21.09.03, 02:04
                              Góruję nad Tobą, bom żonaty...
                              • qwerty.tarnow Re: IMGW Pogoda 21.09.03, 02:07
                                Każdy kij ma dwa końce (a niektóre nawet trzy!).
                                • Gość: mietek Re: IMGW Pogoda IP: *.szel-sat.com.pl 21.09.03, 02:13
                                  Nie no!
                                  To muszę se zapisać!
                                  • qwerty.tarnow Re: IMGW Pogoda 21.09.03, 02:15
                                    Pisz wolno, wyraźnie i dużymi literami.
                                    • Gość: mietek Re: IMGW Pogoda IP: *.szel-sat.com.pl 21.09.03, 02:19
                                      Oczywiście, dzięki, tak zrobię.
                                      • qwerty.tarnow Re: IMGW Pogoda 21.09.03, 02:22
                                        A potem przeczytaj to co zapisałeś, głośno, wyraźnie i drukowanymi literami.
                                        • Gość: mietek Re: IMGW Pogoda IP: *.szel-sat.com.pl 21.09.03, 02:40
                                          A po co?
                                          Wydrukuję sobie.
    • qwerty.tarnow już zwyczajowo - nowa linijka 21.09.03, 02:43
      bo serwer już nie będzie zawijał odpowiedzi

Obywatelu! Pamiętaj! Las dobrem narodu!
      • Gość: mietek Re: już zwyczajowo - nowa linijka IP: *.szel-sat.com.pl 21.09.03, 02:45
        Wiem.
        Zapisałem na twardy
        • qwerty.tarnow Re: już zwyczajowo - nowa linijka 21.09.03, 02:48
          A jak twardy sflaczeje, to co wtedy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka