tradycja1 20.09.03, 23:01 Jakie prognozy dla Tarnowa na nadchodzacy tydzien,dwa...? No i w czym juz sie chodzi?Swetry?Kurtki?Cienkie plaszcze? Walizki czekaja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: IMGW Pogoda 20.09.03, 23:11 Co do prognoz to ja akurat nie wiem. Ale dziś to było wyjątkowo ciepło. Prawie jak w wakacje. :))) Tylko te chłodne noce i plagi muszek owocówek wpychających się popołudniami przez nagrzane okna do domu...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
okropna_gadula Re: IMGW Pogoda 20.09.03, 23:15 Początek tygodnia ma być ładny pod koniec ma troche padać i być chłodniej. Tak że chyba będziesz musiała zapłacić nadwagę bagażu bo przydadzą się rzeczy i letnie i jesienne:) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: IMGW Pogoda 21.09.03, 00:21 32 kg x2 powinno starczyc,zawsze moge jeszcze ubrac sie "na cebule"do samolotu. A czy ogrodki piwne na rynku jeszcze sa? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: IMGW Pogoda 21.09.03, 00:24 Wczoraj przechodziłem i były. A do tego jakieś patyki jako "Sztuka" (przez duże S) naprzeciw TCK. OCHYDA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: IMGW Pogoda 21.09.03, 00:27 A , wiem to jest juz chwile, bylam w maju juz to szpecilo. Byl ktos z Was w Indyjskiej knajpce w Krakusie?Jakie jest tam jedzonko? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: IMGW Pogoda 21.09.03, 00:29 Znaczy paskudne są te "rzeźby". A na temat wątpliwe wartości artystycznej ogródków wśród zabytkowego budownictwa (nie tylko w Tarnowie, ale i w innych miastach) nie będę się wypowiadał, bo jest na ten temat już wystarczająco dużo publikacji. Niestety - ta komercja wszędzie się wtyka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: IMGW Pogoda IP: *.szel-sat.com.pl 21.09.03, 01:16 Tradycjo! Jeżeli okaże się, że po Twoim przyjeździe wszystkie ogródki będą pozamykane, to ja przjadę do Tarnowa, przyjme tutejszy meldunek i zwyczaje, zarejestruję firme w Urzędzie, otworzę ogródek / nawet dozimowy/ na Rynku z jednym parasolem, jednym stolikiem i jednym krzesełkiem i jednym piwem - dla Ciebie!O! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: IMGW Pogoda 21.09.03, 01:32 yyyziobroyyy - ty to se możesz otworzyć ogródek, ale działkowy. Posadzisz se wtedy tam ten swój czosnek, chrzan (dam ci korzenie na rozsadę) i pieprz, żebyś tyle nie .... (cenzura). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: IMGW Pogoda IP: *.szel-sat.com.pl 21.09.03, 01:36 Oj Qwerty! Dałem Ci lekcję kulturnowatości i grzeczności względem Kobiet, a Ty o pieprzu mi tu chrzanisz. Ty z taka ogładą nigdy sie nie ożenisz. Dobrze Ci tak! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: IMGW Pogoda 21.09.03, 01:37 Jakby żona miała mieć twój charakter, to rzeczywiście lepiej się nie żenić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: IMGW Pogoda IP: *.szel-sat.com.pl 21.09.03, 01:41 Ale czyja żona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: IMGW Pogoda IP: *.szel-sat.com.pl 21.09.03, 01:58 No to z góry gratuluję / ale tak szczerze to niedowierzam.../. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: IMGW Pogoda IP: *.szel-sat.com.pl 21.09.03, 02:04 Góruję nad Tobą, bom żonaty... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: IMGW Pogoda 21.09.03, 02:07 Każdy kij ma dwa końce (a niektóre nawet trzy!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: IMGW Pogoda IP: *.szel-sat.com.pl 21.09.03, 02:13 Nie no! To muszę se zapisać! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: IMGW Pogoda 21.09.03, 02:15 Pisz wolno, wyraźnie i dużymi literami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: IMGW Pogoda IP: *.szel-sat.com.pl 21.09.03, 02:19 Oczywiście, dzięki, tak zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: IMGW Pogoda 21.09.03, 02:22 A potem przeczytaj to co zapisałeś, głośno, wyraźnie i drukowanymi literami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: IMGW Pogoda IP: *.szel-sat.com.pl 21.09.03, 02:40 A po co? Wydrukuję sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow już zwyczajowo - nowa linijka 21.09.03, 02:43 bo serwer już nie będzie zawijał odpowiedzi Obywatelu! Pamiętaj! Las dobrem narodu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: już zwyczajowo - nowa linijka IP: *.szel-sat.com.pl 21.09.03, 02:45 Wiem. Zapisałem na twardy Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: już zwyczajowo - nowa linijka 21.09.03, 02:48 A jak twardy sflaczeje, to co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś