Dodaj do ulubionych

A jednak jest! :)))

08.09.10, 00:03
Hurra, mamy 8-my września!

Udało mi się przywitać ten dzień jeszcze nocną porą.

To witam DZIEŃDOBRONOCNIE ...a od rana miłego dnia smile))))
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 05:31
      Właśnie chciałam to samo ogłosić, a Ty, Karen , mnie uprzedziłaś wink
      Ale dlaczego ten dzień jest taki ważny, to nie wiem.

W przedpracnym pospiechu i porannym chaosie jestem...no i baaaaaardzo niewiele spałam, jak się zapewne domyślacie.

Miłego dnia, drodzy :-
      • hardy1 Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 06:26
        Oooo...już? big_grin Witajcie Karen i AL oraz WKN smile

Jak to - dlaczego ten dzień jest taki ważny? Ważny bo 8 września jest TYLKO JEDEN w roku big_grin
        • zuza_anna Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 07:03
          Dzień dobry AL, Karen, Hardy i WKN. smile Nie wiem, czy Karen ma to samo myśli, co ja smile Dziś, obchodzony jest Dzień Marzyciela. " Złota Rybka " Dzień dla tych wszystkich, którzy nie przestali marzyć... jak JA i TY i mają życzenia niespełnione smile

Twórca DNIA MARZYCIELA Sławomir Rybka, napisał wiersz: Marzenie

Coś co porusza nasze serca...
          Coś co rozjaśnia nasze wnętrza...
          Coś co pozwala kroczyć mimo przeciwności...
          Coś co buduje się z cegieł cierpliwości...
          Coś co dojrzewa w naszych sercach...
          Coś co rozkwita w naszych wnętrzach...
          Coś co wyrasta z ziarna uczciwości...
          Coś co wznosi się na gruncie ufności...
          Coś co otwiera bramy twórczości...
          Coś co rozpala wulkan aktywności...
          Coś co wypełnia nas radością...
          Coś co promieniuje miłością...
          Coś co podsycać może ogień...
          Coś czego źródłem jest iskra...
          Coś czego nie warto odkładać na jutro...
          Coś czego źródłem jest dzisiaj !

MM, niech Wam się spełnią wszystkie marzenia. Pięknego dnia wszystkim życzę smile
          • hardy1 Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 07:36
            Cześć Zuzko smile Oooo...jaki fajny dzień big_grin

Na razie MM, trzeba na chlebek z omastą zarobić ...wink
            • 1zorro-bis Hurra! Nowe drzewko! 08.09.10, 07:39
              witam wszystkich! Pogoda...niestety u mnie "do bani"...Dbig_grinbig_grin:
              • zuza_anna Re: Hurra! Nowe drzewko! 08.09.10, 08:06
                Hej Zorro! Zorka marzenie się spełniło, marzył o nowym wątku i ma wink
                Hardy, może w końcu komuś uda się wygrać w toto lotka, i marzenie o Rejsie, spełni się smile
          • k.karen Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 10:01
            A mnie właśnie spełniło się jedno marzenie...
            choć to za dużo powiedziane "marzenie". Raczej dostałam odpowiedź
            na jedno z nurtujących mnie od dawna pytań...nooo, szukałam długo
            takiego "wspólnego mianownika" - można by rzec - dosłownie
            bo dotyczy tego co "pod kreską" wink

Ale póki co to idę zająć się ważnymi przyziemnymi sprawami
            bo daleko mi do...".Marzycielki" wink więc cytując "klasyka forumowego"
            mówię tylko - "papatki"!

i pędzę realizować kolejny, dobrze zaplanowany dzień smile

Ps Zuziu .... pięknegoooo dniaaaa....
        • k.karen Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 08:22
          Al... Hardy ma rację - wyjątkowy i ważny bo tylko JEDEN big_grin

Zuziu, nic nie wiedziałam, że dzisiaj jest "dzień marzyciela" smile
          Ale ja to chyba bardziej wolę planować choć przyznaję, że czasami
          też marzę smile

Nooo widzisz Zorro - masz to swoje nowe drzewko smile

A teraz już o właściwej porze:

DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO...i niech ten dzień będzie wyjątkowo DOBRY smile
          • hardy1 Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 18:51
            Dobrowieczornie zaglądam wreszcie na Podwórko smile Jest ktoś? Marzenia się spełniły? big_grin
            Jak czytam - na razie Karen jakieś marzenie się spełniło...smile
            • 1zorro-bis Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 19:07
              jestem, jestem! A "maska" gdzies zniknela?
              • al-szamanka Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 19:51
                Ach, jakże się cieszę, że istnieje Dzień Marzyciela. Jeżeli w tym dniu ludzie szczególnie marzą, to ileż pozytywnej energii się uwalnia, być może zapobiegła ona czemuś, może tylko jednemu wypadkowi drogowemu, może zmniejszyła gorączkę u jakiegoś chorego....a może to właśnie ona pozwoliła mi dzisiaj przeżyć moment, który wycisnął mi łzy z oczu. Jeżeli tak się stało, to już należy być wdzięcznym za ten dzień. Ja jestem smile
                • hardy1 Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 20:52
                  O, jesteście big_grin Zasiedziałem się trochę u mego Szefa...ostatnio mnie zbyt często gania wink Ale to jutro...kto chce to przeczyta suspicious

Marzenia, marzenia - może tak wreszcie Rejs, co AL? Albo coś na podobieństwo? A Ty Zorro? O czym marzysz, jeżeli to nie tajemnica? wink
                  • hardy1 Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 20:54
                    PS.No właśnie...Maska gdzieś się ukrywa z boku Podwórka...trzeba będzie Ją wygnać z zarośli...hej hej! Gdzie jesteś, Masko? Nie baw się w chowanego! big_grin
                    • zuza_anna Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 21:11
                      Marzenia nie są karane, to sobie marzę...jak się spełnią, to dobrze, jak nie, trudno... smile

Rod Stewart - When I Need You

Dobrej nocy. Dobranoc smile
                      • al-szamanka Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 21:29
                        Dobre podejście do sprawy, Zuzanko i świetny przykład ze spaniem, też iść muszę, bo to przecież prawie już się słaniam. Po 12-stu godzinach w pracy bardzo mi się to należny...

Heeeej...
                        • k.karen Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 22:07
                          Dobranoc AL smile
                      • hardy1 Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 21:31
                        Dobrej nocy Zuzko...wymarz we śnie...może się spełni smile
                    • m.maska Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 21:38
                      skoro juz tak glosno krzyczycie - to jestem... dziewczyny ida spac, a Wy tu tyle huku robicie - marzyc trzeba w ciszy i spokoju smile...sie zakopalam troche w pieknych wspomnieniach... smile

DOBRY WIECZÓR PODWÓRKO
                      • k.karen Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 22:06
                        O, cześć Maseczko smile Jutro dokończę oglądanie zdjęć w Twojej galerii.
                        Te z Bawarii są cudne, nie jestem znawczynią ale te fotki wyjątkowo bardzo
                        mi się podobają. Tak, jak to dobrze że możemy wspominać smile)))
                        • hardy1 Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 22:12
                          Dobranoc AL Kiedy wreszcie normalnie będziesz pracowała a nie jak w drapieżnym kapitaliźmie., hę? smile
                          No, wreszcie Maska dała głos" big_grin Wspomnienia wspomnieniami ale nie zapominaj o współczesności smile My jesteśmy żywi! big_grin
            • k.karen Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 22:02
              To nie było marzenie, Hardy a raczej oczekiwanie na rozwiązanie
              pewnej zagadki. Moja cierpliwość się opłacała. Ha! Naprawdę ten dzień
              a zwłaszcza poranek był dla mnie niezwykle...owocny smile))
              Ale mniejsza o to, przed chwilą wróciłam po zaległych imieninach i wieczór
              też zapowiada się miło. Nie wiem jak u Was ale u mnie jest bardzo ciepło smile

Dobry wieczór, Podwórko smile
              • hardy1 Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 22:14
                Jeżeli się opłaciło rozwiązanie zagadki to chyba dobrze, Karen? smile Do tego byłaś na imieninach, ciepło u Ciebie...miły wieczór big_grin
                • k.karen Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 22:23
                  Dla mnie - bardzo dobrze! smile))
                  Wieczór jest naprawdę piękny, czuję lato... a nie mówiłam,
                  że jeszcze będzie ciepło? smile
                  • hardy1 Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 23:26
                    Brawo, Karen! Jak się cieszysz to bardzo dobrze big_grin Trzeba chwytać to co życie daje...i cieszyć sie ze wszystkiego co daje powód do radości smile smutne chwile same przychodzą...więc nie marnujmy chwil radości smile
              • m.maska Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 22:28
                Karen, ale zapomnialas o dacie w tytulowym watku... watek Podworka potrzebuje daty - jak go potem odnalezc wsrod wielu innych? wink
                Fotki - piekne, zwlaszcza te z wnetrz - nie mojego autorstwa... gdzie mi tam do takich fotek. Dobrze, ze nie odbierali aparatow przed wejsciem, na kamerze nagralam przewodniczke(tylko glos i zalapal sie kawalek podlogi wink) - tak bylo na Malcie...no chyba ze ktos mial aparat w guziku wink
                • k.karen Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 22:31
                  No tak, wiedziałam, że coś sknocę...buuuu...data! wink

Te fotki z wnętrz są świetne ale ja mówię o tych Twoich, te z panoramą
                  góry, jezioro...ta mewa ( rybitwa czy jak to się nazywa) jest super! smile
                  • m.maska Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 22:37
                    Wyglada jak mewa... ale to spory kawalek od morza - a mewy fruwaja nad jeziorami? nie znam sie na tym... dzisiaj ksiezyc w nowiu a u mnie niebo przypomina cos w rodzaju zorzy polarnej - wiem ze kilka lat temu wiatry sprawily, ze zorza polarna byla widoczna az w polnocnych Wloszech - czy to mozliwe? czy tak sobie zmyslam? zna ktos odpowiedz?
                    • k.karen Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 22:49
                      Rybitwa chyba może być ale nie jestem pewna a co do zorzy
                      to pierwsze słyszę żeby to zjawisko było widoczne w tak odległych
                      od północy terenach. Może to tylko taka poświata? No nie wiem,
                      dzisiaj jestem po imieninach mojej przyjaciółki i przyznam się, że w bardzo dobrym
                      humorze...nooo, myśleć mi się nie chce big_grin big_grin big_grin

I jak zaraz nie pójdę lulu to coś narozrabiam big_grin

Lepiej już powiem DOBRANOC KOCHANI kiss
                      • hardy1 Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 23:34
                        Też powiem - dobranoc, moi Mili smile
                    • hardy1 Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 23:39
                      Muszę wreszcie znaleźć trochę czasu i zaglądnąć do Twojej nowej galerii, Masko smile "Trochę" bo wiem że to nie na krótkie 5 minut big_grin
                      • m.maska Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 23:49
                        To nie galeria, tylko albumik z wycieczki na jezioro Chiem smile
                        • m.maska Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 23:50
                          Tez padam na nos... wiec ktokolwiek zajrzy niech dobrze śpi i pięknie śni smile

Dobranoc Podwórko
                          • al-szamanka Re: A jednak jest! :))) 09.09.10, 06:20
                            A ja się z nosa nieco podniosłam....i od razu do pracy ulatujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Dobrego dnia, mili smile
                            • 1zorro-bis Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 07:34
                              brzmi to troche jak "Good Morning Vietnam" ale muzyki mi brak....Chociaz, zaraz cos poszukam!
                              • 1zorro-bis Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 07:37
                                THE BEATLES- HERE COMES THE SUN

Prosze bardzo....
                              • hardy1 Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 07:37
                                Cześć z rańca AL, Zorro i Wszyscy smile

No i co z tą muzyką, Zorro?
                                • k.karen Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 07:53
                                  Dzieńdoberek Wszystkim którzy są, byli i będą smile

To proszę, jest link HERE COMES THE SUN smile

www.youtube.com/watch?v=CffNTvoa3CU&feature=relate
                                  I słonecznego dnia...a u mnie padalejeeeeeee ...buuu ale jest ciepło smile

• 1zorro-bis Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 08:18
                                    www.youtube.com/watch?v=t0LDr2T12RE&feature=related
                                    prosze. Tutaj nastepny skopiowany link. ale dlaczego to sie potem nie otwiera, tega za cholere nie kapuje....big_grinbig_grinbig_grin
                                    • 1zorro-bis Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 08:19
                                      WOW! Otwiera sie! Eureka!!!
                                      • zuza_anna Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 09:05
                                        https://thesims.com.pl/forum/images/smiles/super_brawo.gif Zorro!

Dzień dobry AL, Karen, Hardy, Zorro i WKN. Pogoda do bani! Spokojnego i miłego dnia.

Edyta Gepert
                                        • k.karen Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 10:07
                                          O tak! Pogoda do bani...a ja i tak od wczorajszego rana mam świetny humor!
                                          big_grin big_grin big_grin

...nie pamiętam dobrze, czy to Tobie Zuzoanno podoba się kalanchoe?

o, takie piękneee:

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/67/Kalanchoe.blossfeldiana.jpg
                                          • zuza_anna Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 10:34
                                            Dobrze, że chociaż Ty Karen, masz humor, bo mi nie dopisuje. Nawet wybrałam się na spacer w deszczu, bez parasola sad Pospacerowałam i wróciłam mokra. Wizytę do lekarza, odwołałam...nic mi się nie chce. Ale jak znam siebie, do wieczora mi przejdzie.
                                            Kalanchoe, podoba mi się. Piękny, dzięki, ale to nie o mnie chodzi smile

Słucham Alizee, nawet fajnie śpiewa La Isla Bonita
                                            • k.karen Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 10:49
                                              Żartowałam, wiem że nie o Ciebie chodzi ale to fajnie że Ci się podoba smile

Hej, uszy do góry! Nie jest tak strasznie jak mogło by się wydawać a w końcu
                                              zawsze możesz pomarzyć albo poczytać Sławomira Rybę czy jak mu tam wink
                                              • 1zorro-bis Cos "inkszego".... 09.09.10, 11:07
                                                www.youtube.com/watch?v=ylKmC4EiFWE
                                                • 1zorro-bis Re: Cos "inkszego".... 09.09.10, 11:07
                                                  i znowu cholerstwo nie jest aktywne....
                                                  • k.karen Re: Cos "inkszego".... 09.09.10, 11:15
                                                    Zorrku, jak kopiujesz to ten link "podświetla" się na niebiesko?
                                                    Może coś źle robisz z kopiowaniem?
                                                  • k.karen Re: Cos "inkszego".... 09.09.10, 11:25
                                                    no nie, bez sensu, musi być na niebiesko inaczej nic byś nie skopiował...
                                                    hmmm...a czy kopiujesz linki z paska http (u góry )?
                                                  • k.karen Re: Cos "inkszego".... 09.09.10, 11:41
                                                    he he he..ale piękne zdjęcie znalazłam na TVN big_grin big_grin big_grin
                                                    skojarzyło mi się z "wyprowadzić sztandar" big_grin

https://m.onet.pl/_m/da4c50151ea2842f070ee2cb1f3b671e,14,1.jpg
                                                  • hardy1 Re: Cos "inkszego".... 09.09.10, 13:12
                                                    k.karen napisała:
                                                    > he he he..ale piękne zdjęcie znalazłam na TVN big_grin big_grin big_grin
                                                    > skojarzyło mi się z "wyprowadzić sztandar" big_grin

PS.Uzupełnię napis, który "wycięty" jest - "Polska PiS jest najważniejsza"...big_grin

Jarkacz: "Wynocha! Wynoście sie ze sceny! No, szybciej bo pogonię!" big_grin
                                                  • k.karen Re: Cos "inkszego".... 09.09.10, 14:09

hardy1 napisał:
                                                    > Jarkacz: "Wynocha! Wynoście sie ze sceny! No, szybciej bo pogonię!" big_grin

Elunia i Joasia jako chór: "Ze spuszczoną głową powoli, idą poddanki z pisowej niewoli"

W tle słychać:" oj dana dana, zostawta dziouchy tego jarka szatana!"

big_grin big_grin big_grin
                                                  • hardy1 Re: Cos "inkszego".... 09.09.10, 14:31
                                                    k.karen napisała:
                                                    > W tle słychać:" oj dana dana, zostawta dziouchy tego jarka szatana!"

Chór: "bo świat realny jest poznawalny...lecz nie dla Jarka szatana! Oj dana..." big_grin
                                                  • k.karen Re: Cos "inkszego".... 09.09.10, 14:48
                                                    Nie wiem jakie są najnowsze informacje, czy Joasia "trzepnęła" już legitymacją?
                                                    Czego jej życzę...smile
                                                  • hardy1 Re: Cos "inkszego".... 09.09.10, 15:32
                                                    Joasia "nie trzepnęła". Wierzy w Jarusia jak w Boga Ojca. On jej po łapkach a ona jego łapy uważa że całować jest niegodna...

Usłyszałem zacytowany jeden z paragrafów Statutu PiS. Wystarczy dla potwierdzenia tego co pisałem - że ta partia jest partią typu wodzowskiego, niedemokratyczną. Cytuję z głowy: "O zawieszeniu lub odwieszeniu członka partii decyduje prezes partii".
                                                    Jednoosobowo, żadne tam kolegialne władze...

Mówiąc szczerze...nie płaczę nad losem Jakubiakowej, Migalskiego, prawdopodobnie i Kluzik-Rostkowskiej oraz Poncyliusza. To nie są "oszołomy". Świadomie się przyłączyli licząc na profity u Jarkacza. Profity uzyskali.
                                                  • hardy1 Re: Cos "inkszego".... 09.09.10, 15:36
                                                    Właściwie Karen powinniśmy o "trzepaniu".,począwszy od obrazka, pisać na oddzielnym tematycznym wątku smile Codziennego wątku Podwórka nie brudźmy niejakim Jarusiem&conortes...szkoda na takiego kogoś...big_grin
                                                  • k.karen Re: Cos "inkszego".... 09.09.10, 15:57
                                                    Eeeetam...to nie jest temat ani na tu ani na osobny wątek.
                                                    Lepiej go skończyć smile
                                                  • hardy1 Re: Cos "inkszego".... 09.09.10, 16:54
                                                    big_grin Właśnie. Mało kto jest wart oddzielnego wątku...prezesik JotKa na pewno nie. Szkoda wolnego czasu big_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: Cos "inkszego".... 09.09.10, 11:53
                                                    jak kopiuje to caly link jest niebieski. Potem naciskam klawisz prawy "kopiuj", potem wlaczam strone gdzie chce go umiescic, naciskam klawisz "przenies" i ...raz wychodzi na niebiesko i jest aktywny a raz na czarno i nie jest aktywny. To kabaret chyba?
                                                  • k.karen Re: Cos "inkszego".... 09.09.10, 12:10
                                                    Zorrek! A po co "przenieś"? Weź go po prostu "wklej"...hmmm...no ja się nie znam ale tak właśnie robię z linkami ( zdjęcia wklejam inaczej, przez IMG)

( kiedy chcesz "kopiuj" to powinno pokazać się małe okienko:
                                                    Cofnij
                                                    Wytnij
                                                    Kopiuj
                                                    Wklej
                                                    Usuń
                                                    Zaznacz wszystko
                                                  • m.maska Zorro.... udusze Cie 10.09.10, 00:01
                                                    Instrukcje masz, a teraz obrazkowo, jak dla dzieci:
                                                    1. Wjezdzasz mysza na adres(na gorze)
                                                    2. klikasz na ten adres prawym klawiszem myszy, pokazuje Ci sie cos takiego:

https://i51.tinypic.com/okv21d.jpg

3. klikasz lewym klawiszem myszy na to KOPIEREN(w ten sposob mysz zapamietuje to co chcesz skopiowac)
                                                    4. idziesz na okno dialogowe, tzn. tu gdzie kazdy z Nas pisze
                                                    5. klikasz znowu prawym klawiszem, pokazuje Ci sie cos takiego:

http://i52.tinypic.com/2mwtnv5.jpg

6. klikasz lewym klawiszem na EINFÜGEN... link musi siedziec...
                                                  • 1zorro-bis Re: Zorro.... udusze Cie 10.09.10, 07:44
                                                    www.youtube.com/watch?v=EJi6maTueSc

tak zrobilem. Raz wychodzi, raz nie....
                                                  • m.maska Re: Zorro.... udusze Cie 10.09.10, 12:09
                                                    a jednak cos musi byc nie tak... smile wkleilam Twoj link na gore i bylo OK...

c.d. instrukcji big_grin
                                                    7. tu gdzie pisze, na dole jest WYSLIJ - zanim klepniesz wysllij, zrob PODGLAD - wtedy zobaczysz czy link jest aktywny tzn. niebieski, jesli jest aktywny - kliknij WYSLIJ, jesli nie to EDYTUJ i mozesz znowu poprawic...

Zorro, Zorro - przyznaj sie, ze Ci sie juz nie chce uczyc... smile
                                                  • 1zorro-bis Re: Zorro.... udusze Cie 10.09.10, 17:16

no i skopiowalem, wprowadzilem i.....?
                                                  • 1zorro-bis Re: Zorro.... udusze Cie 10.09.10, 17:23
                                                    no i mam w prawym klawiszu myszki funkcje "kopieren". Klikam prawym paluszkiem zrobiony link lewym najpierw na niebiesko. Teraz klikam znowu prawym.....pojawia sie "einfügen"
                                                    i...co wychodzi? G.... wychodzi!
                                                  • m.maska Re: Zorro.... udusze Cie 10.09.10, 17:32
                                                    Zorro... jak Ty to robisz? moze Nam zdradzisz... w punktach... bo to bardzo podobnie bylo, ze Tobie sie watek nie otwieral a wszystkim sie otwieraly - to co Ty nam tutaj demonstrujesz, to naprawde wielka sztuka...https://i55.tinypic.com/f2vjbb.gif
                                                  • m.maska Re: Zorro.... udusze Cie 10.09.10, 17:51
                                                    No dobra, to moze tak... jak juz masz pod mysza skopiowane to tutaj gdzie piszesz kliknij lewym klawiszem na URL....
                                                    potem prawym na linii, gdzie jest http:
                                                    i lewym na EINFÜGEN
                                                    na koniec OK

https://i53.tinypic.com/1t4yex.jpg

ale mimo wszystko czuje, ze sie wyglupiasz... a to juz w tym wieku nie wypada wink dorosle dzieci masz... co sobie pomysla ? shock
                                                  • 1zorro-bis Re: Zorro.... udusze Cie 10.09.10, 18:19
                                                    to teraz mi moze uwierzysz ze nie moglem wejsc "pod szpilke"?
                                                  • 1zorro-bis Re: Zorro.... udusze Cie 10.09.10, 18:23
                                                    prosze. Nie wyglupiam sie. Zrobilem tak jak powiedzialas

.pl.youtube.com/watch?v=BXrfhJr5L5k
                                                  • m.maska Re: Zorro.... udusze Cie 10.09.10, 18:40
                                                    Teraz to juz posunales... ten link to juz jest nawet niepelny - podpadles, cos kombinujesz i nie wierze, ze nie mogles wejsc pod szpilke wink cos tu krecisz i udajesz... a moze Ty markujesz linka, a nie klikasz prawym zeby sie rozniebieszczyl caly? wtedy latwo zgubic jakas jedna litere i nie wychodzi jak trzeba... to jest po prostu niemozliwe - nie udawaj, zes taki komputerowy laik.
                                                  • 1zorro-bis Re: Zorro.... udusze Cie 10.09.10, 18:49
                                                    www.youtube.com/watch?v=zFLMVDYDaac&feature=related

przeciez nie moge na nic innego kliknac! Pisze "enfügen" to klikam i....masz. Co wychodzi.
                                                  • 1zorro-bis Re: Zorro.... udusze Cie 10.09.10, 18:51
                                                    i teraz jeszcze raz...

pl.youtube.com/watch?v=BXrfhJr5L5k
                                                  • m.maska Re: Zorro.... udusze Cie 10.09.10, 19:33
                                                    a ja klikam i mam

• 1zorro-bis Re: Zorro.... udusze Cie 11.09.10, 07:43
                                                    a ja to samo kopiuje, przenosze i.....

wot , niespodziewajka!
                                                  • 1zorro-bis Dzien dobry, "Podworeczko"! 11.09.10, 07:47

i pogoda, ciut, ciut lepsza....
                                                  • 1zorro-bis Re: Dzien dobry, "Podworeczko"! 11.09.10, 07:50
                                                    a to na "dzien dobry"...

www.youtube.com/watch?v=CmVvgo1wxh4

milego dnia!
                                                  • m.maska Re: Zorro.... udusze Cie 10.09.10, 19:36
                                                    a ten drugi, to tak

www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=BXrfhJr5L5k
                                                    JAJA SOBIE ROBISZ
                                                  • 1zorro-bis Re: Zorro.... udusze Cie 11.09.10, 07:44
                                                    absolutnie nie!

www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=BXrfhJr5L5k

prosze....
                                                  • 1zorro-bis Re: Cos "inkszego".... 10.09.10, 07:37
                                                    ja mam myszke niemiecka....Moze franca jest zlosliwa?
                                                  • hardy1 Re: Cos "inkszego".... 10.09.10, 07:50
                                                    ...a Maska na jakiej myszce Tobie Zorro podała przykład kopiowania i wstawiania linka? Też na niemieckiej, jak widać na wstawionych fotkach...
                                                  • 1zorro-bis Re: Cos "inkszego".... 10.09.10, 08:07
                                                    ale moja raz kopiuje raz nie. To taka myszka Steinbach widocznie....big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • k.karen Re: Cos "inkszego".... 10.09.10, 10:19
                                                    Ha! Zorro, dzięki temu że masz problemy z aktywnymi linkami
                                                    to ja nauczyłam się czegoś nowego!

No, to spróbuj jeszcze w ten sposób:

Skopiuj link
                                                    W oknie, gdzie gdzie piszesz swój post, kliknij niebieski prostokącik URL,
                                                    wyskoczy okienko - wklej tam skopiowany link ( sprawdź czy "http nie jest podwójne, jeśli tak to skasuj drugi ), potem kliknij OK i powinno być już dobrze.
                                                    Zamiast całego adresu będzie to:
                                                    Tekst linka
                                                  • 1zorro-bis Re: Cos "inkszego".... 10.09.10, 11:41
                                                    jazzpictures
                                                    zrobilem. I co ? NIC.
                                                  • m.maska Re: Cos "inkszego".... 10.09.10, 12:19
                                                    Karen na Boga, to co tu piszesz, to juz wyzsza szkola jazdy...
                                                    Pamietacie jak Zorro nie mogl wejsc na watek pod szpilka? cos ja czuje, ze to taka przewrotna bestia jest - caly dzien i polowe nastepnego, nie mogl sie "biedak" dostac pod szpilke...on to juz dawno ma opanowane... ja sie nie dziwie ze w przedszkolu to on obrywal jak robil inne dzieci w balona.
                                                    Zorro - za nabijanie innych Podworkowiczow w butelke, moze Ci przypasc w udziale sprzatanie Podworka - lepiej uwazaj... przy czym wszelkiego rodzaju lopatek wykluczyc sie nie da.

DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO, DZIEŃ DOBRY WSZYSCY OBECNI I WKN
                                                  • k.karen Re: Cos "inkszego".... 10.09.10, 13:24
                                                    No coś Ty! Maseczkooo!!! jaka "wyższa szkoła jazdy"?!
                                                    Jeżeli ja - największy gamoń komputerowy- mogłam sama nauczyć się
                                                    wklejać linki przez URL to na pewno Zorro to potrafi.
                                                    Ale, ale...ja to już zaczynam podejrzewać, że nasz poczciwy Zorrek
                                                    to tak tylko droczy się z nami big_grin big_grin big_grin bo jak może coś skopiować
                                                    to zupełnie tego nie rozumiem, że ten link może być nieaktywny.
                                                    Nooo, jeszcze nigdy nie miałam takiego zdarzenia a przecież wklejam
                                                    tu linki od prawie roku...hmmm....nie wiem...wrrrr
                                                  • m.maska Re: Cos "inkszego".... 10.09.10, 13:36
                                                    No wiec otoz to Karen, to co nam tu pokazuje Zorro, to juz naprawde Uniwersytet - zrobic tak zeby link byl, ale zeby nie byl aktywny - juz sie sama zastanawialam, jak to mozliwe smile... bo w koncu jego linki sa pelne, kiedy sie je wklei na gorze to dzialaja, wiec jak to robi, zeby bylo jak jest... o to jest pytanie i tajemnica, co wymyslil Zorro... big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • k.karen Re: Cos "inkszego".... 10.09.10, 13:42
                                                    O! I to jest dopiero "wyższa szkoła jazdy" ale jazdy - Zorro suspicious
                                                    Teraz oczekuję, że ON nam wytłumaczy jak "to" robi big_grin
                                                  • m.maska Re: Cos "inkszego".... 10.09.10, 13:47
                                                    No wlasnie... Zorro - czekamy https://i55.tinypic.com/25khsmq.gif
                                                  • m.maska Re: Cos "inkszego".... 10.09.10, 13:51
                                                    A Zorro pewnie czeka na nowe drzewko, zeby sie mogl wykrecic od odpowiedzi - mowy nie ma - niech sklada wyjasnienia...https://i55.tinypic.com/b8n78o.gif
                                                  • k.karen Re: Cos "inkszego".... 10.09.10, 15:39
                                                    I co, Maseczko? Nie widać naszego "instruktora"? big_grin
                                                    Zorrek! Ty sobie nie myśl, że Maseczka i ja Tobie odpuścimy! Mowy nie ma! big_grin big_grin big_grin
                                                  • m.maska Re: Cos "inkszego".... 10.09.10, 16:18
                                                    Pewnie, ze nie - na nowe drzewko przeniose pytanie... big_grin
                                              • k.karen Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 11:11
                                                o, teraz mi się przypomniało...
                                                miłośniczka kalanchoe lubi jamniki ale chyba obie tak samo lubicie koty? big_grin
                                                • zuza_anna Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 11:45
                                                  Koty lubię, ale najbardziej psy, i kiedyś sobie wezmę ze schroniska, niedużą suczkę. Na razie nie mogę. Zatrzymałam smycz i obrożę, po swoim Jekusiu. Niedługo będzie trzy lata, jak go nie ma...sad Karen smile
                                                  • k.karen Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 12:03
                                                    No popatrz, popatrz Zuziu! A miłośniczce kalanchoe jej ostatni jamnik zszedł był jakiś rok temu, tak przynajmniej pisała. Oj, to przykre...
                                                • hardy1 Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 13:16
                                                  Czy ktoś wspominał tu że dzisiaj czas na banię? Hmmm...gdzie i kiedy? wink
                                                  A może poczekamy na zimniejsze dni? smile
                                                  • k.karen Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 13:59
                                                    Myślisz Hardy, że to jeszcze nie pora na uroczyste otwarcie
                                                    podwórkowej sauny to znaczy bani? smile
                                                  • hardy1 Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 14:09
                                                    Masz rację, Karen. Przecież trzeba przeprowadzić "próbę generalną" sprawności podwórkowej sauny big_grin

Tylko...jest mały kłopot...jeszcze jej nie postawiliśmy. Wpierw trzeba wybrać miejsce na banię...wink
                                                  • k.karen Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 20:11
                                                    Mam Hardy, mam miejsce. Basenowy silos już jest niepotrzebny!
                                                    Zróbmy banię w tym miejscu, dobrze będzie? smile))
                                                  • hardy1 Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 20:14
                                                    Ok. Ale tylko na zimę!

Latem znów bedzie odkryty silos do kąpieli i nurkowania wink
                                                  • zuza_anna Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 21:00
                                                    Kto pierwszy ? big_grin

https://www.pristineblue.lt/imgs/20071101_eglinis-kubilas1.jpg.jpg
                                                  • hardy1 Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 21:19
                                                    Nooooo big_grin big_grin big_grin

Wielkąś mi uczyniła radość,
                                                    moja droga Zuzanno,
                                                    tą beczką drewnianą...
                                                    zwaną także banią big_grin

Mam nadzieję że jest kilkuosobowa...wink
                                                  • al-szamanka Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 21:26
                                                    Chciałbyś w bani pomieścić całe Podwórko, Hardy...no nie wiem, Zuzanka bardzo się postarała, ale żeby od razu wszyscy mieli tam włazić...ja w gorącej wodzie siedzieć nie lubię, wolę letni prysznic.
                                                  • zuza_anna Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 21:39
                                                    Hej AL smile Hardy, , chyba, chce żeby mu plecki umyć wink
                                                  • hardy1 Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 21:48
                                                    Fakt, Zuzko - trudno mi sięgać samemu do pleców big_grin A czochrać się jak niedżwiedź o drzewo niezbyt lubię wink
                                                  • hardy1 Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 21:42
                                                    ...nie musisz siedzieć, AL...możez stać lub się ciągle poruszać big_grin
                                                  • zuza_anna Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 21:55
                                                    Hardy, mam prezent dla Ciebie wink big_grin
                                                  • hardy1 Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 21:59
                                                    sztuczne? Do mojej naturalnej skóry?! shock W życiu! big_grin
    • al-szamanka Re: A jednak jest! :))) 09.09.10, 22:00
      Ha, Zuzanko , a ja mam jeszcze coś dla Hardego...

https://mein.salzburg.com/fotoblog/kameratest/assets_c/2008/05/Pinzgau-Zaun-thumb-600xauto.jpg
      • zuza_anna Re: A jednak jest! :))) 09.09.10, 22:28
        Wspinaczka dla Hardego, AL, czy sztacheta ? Ładny widok smile
        Witki brzozowe do plecków Hardego, były by dobre wink

Idę lulu. Dobranoc MM. Pięknych snów smile
        • al-szamanka Re: A jednak jest! :))) 09.09.10, 22:33
          Tobie też, Zuzanko, rozkosznych snów smile

...i sama pod kołderkę wskakuję
          • hardy1 Re: A jednak jest! :))) 09.09.10, 22:46
            Dobranoc Zuzko i AL smile
            A te sztachety od zapór śniegowych to same sobie używajcie do szorowania pleców...uncertain big_grin
            • k.karen Re: A jednak jest! :))) 09.09.10, 23:50
              Hardyyyyy! Jeżeli dobrze policzyłam to "zaliczyłeś" 16000 wpis!
              Brawo! Gratuluję...szampan? big_grin
              • hardy1 Re: A jednak jest! :))) 09.09.10, 23:54
                Ha! Dzięki Karen żeś przypilnowała big_grin Jasne że szampan!

A teraz już dobranoc mówię smile
    • al-szamanka Re: A jednak jest! :))) 10.09.10, 06:13
      Oj Wy śpiochy, śpiochysmile A wstawać, na gwałtu rety się szykować, do pracy pędzić o ciemnościach...
      Oczywiście żartuję, kto może niechaj w łóżeczku leży ile wlezie....ja muszę pędzić smile

Pięknego dnia, moi mili smile paaaaaaaaaaaaaaa
      • hardy1 Re: A jednak jest! :))) 10.09.10, 07:31
        Dzieeeń dobry...pogoda nie zachęca do wstawania...mokro, mgła, pochmurnie...ale życie wymaga poświęceń, w tym opuszczenie ciepłego łoża jak się nawet nie chce wink ale jestem optymistą życiowym - znów jesteśmy dzień bliżej lata...big_grin

Oooo. była już AL, jak ostatnio często się zdarza...cześć big_grin Pewnie jesteś już w pracy smile
        Mimo wszystko dobrego dnia Wszystkim, MM smile

PS.Pierwszy raz mam takie "coś" - odwiedziłem Podwórko prawie godzinę wcześniej, napisałem to powyższe, wysłałem i...strona się zawiesiła. Teraz dopiero się uaktywniła ale tekst nie zniknął big_grin
        Więc wysyłam ponownie smile
        • k.karen Re: A jednak jest! :))) 10.09.10, 10:22
          Dzień dobry PODWÓRKO smile

Miłego, spokojnego i słonecznego dnia życzę Wszystkim smile
        • k.karen Re: A jednak jest! :))) 10.09.10, 16:00
          hardy1 napisał"
          >
          > PS.Pierwszy raz mam takie "coś" - odwiedziłem Podwórko prawie godzinę wcześniej
          > , napisałem to powyższe, wysłałem i...strona się zawiesiła. Teraz dopiero się u
          > aktywniła ale tekst nie zniknął big_grin
          > Więc wysyłam ponownie smile

Hardy, u mnie takie "coś" jest często ale nigdy jeszcze na tak długo.
          3, 4 minuty i potem jest ok smile

Chyba nam się zrobił szybki "kurs internetowy"? wink
      • zuza_anna Dzień się budzi, w kolorze słońca...:))) 10.09.10, 07:35
        AL, spokojnej pracy smile
        Słonko wychodzi zza chmur, i zapowiada się piękny dzień i weekend, aż chce się żyć ... smile

https://lh6.ggpht.com/_NgRxaKPFpZE/TInAZwwdBNI/AAAAAAAAHIM/62SjBdyT6ZY/s512/IMG_1275.JPG

Dzień dobry AL i WKN smile Wstawać śpiochy, czas na kawkę i do pracy... no, nie wszyscy muszą wink Słonecznego dnia MM.
        • zuza_anna Re: Dzień się budzi, w kolorze słońca...:))) 10.09.10, 10:10
          Cisza na podwórku, niektórzy pracują, a niektórzy śpią ...
          Dziś upiekłam, zostawiam Wam do kawy... smile

https://lh4.ggpht.com/_NgRxaKPFpZE/TInm15kvp5I/AAAAAAAAHIk/C8CmjQOgcaA/s640/IMG_1277.JPG

Idę se... smile
    • al-szamanka Re: A jednak jest! :))) 10.09.10, 20:24
      Ufffffff, drodzy, po dziewięciu dniach pracy i po przepracowaniu baaardzo intensywnych 85-ciu godzin, czuję się tak, jakbym zrzuciła z siebie skałę, a jednocześnie mam wrażenie, jakby u każdej nogi wisiało mi 20 kg ołowiu. Mam nadzieję, że do jutra ołów się ulotni, jako że dzień mam już ciekawie rozplanowany i lubię leciutko się poruszaćsmile

A Zorro , jak widzę, ciągle się uczy wink wink wink
      • hardy1 Re: A jednak jest! :))) 10.09.10, 23:02
        Powiem to samo co AL - uffff....dopiero niedawno mogłem spokojnie siąść. Jest ktoś na Podwórku, moi mili? smile AL już śpi snem sprawiedliwie zmęczonej...ja też pewnie niedługo pójdę lulu i odpocząć...ale gdzie reszta? Też już śpicie? smile
      • m.maska Re: A jednak jest! :))) 10.09.10, 23:24
        AL, Zorro to taka postac w masce i na koniu i przypominam sobie, ze robil jankesow w balona - widac juz tak ma, ze musi... wink
    • m.maska DOBRANOC PODWÓRKO 11.09.10, 00:19
      https://i48.tinypic.com/1zbh1c3.jpg

Dobranoc Podwórko,

zasuwam zaslony
      https://www1.bestgraph.com/gifs/espace/etoiles/etoiles-16.gif

Kołysanka dla nieznajomej(link)
      • milky_way_1 Re: DOBRANOC PODWÓRKO 11.09.10, 00:57
        Głos z oddali

https://s6.tinypic.com/15dqadz_th.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka