k.karen 08.09.10, 00:03 Hurra, mamy 8-my września! Udało mi się przywitać ten dzień jeszcze nocną porą. To witam DZIEŃDOBRONOCNIE ...a od rana miłego dnia )))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 05:31 Właśnie chciałam to samo ogłosić, a Ty, Karen , mnie uprzedziłaś Ale dlaczego ten dzień jest taki ważny, to nie wiem. W przedpracnym pospiechu i porannym chaosie jestem...no i baaaaaardzo niewiele spałam, jak się zapewne domyślacie. Miłego dnia, drodzy :- Odpowiedz Link
hardy1 Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 06:26 Oooo...już? Witajcie Karen i AL oraz WKN Jak to - dlaczego ten dzień jest taki ważny? Ważny bo 8 września jest TYLKO JEDEN w roku Odpowiedz Link
zuza_anna Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 07:03 Dzień dobry AL, Karen, Hardy i WKN. Nie wiem, czy Karen ma to samo myśli, co ja Dziś, obchodzony jest Dzień Marzyciela. " Złota Rybka " Dzień dla tych wszystkich, którzy nie przestali marzyć... jak JA i TY i mają życzenia niespełnione Twórca DNIA MARZYCIELA Sławomir Rybka, napisał wiersz: Marzenie Coś co porusza nasze serca... Coś co rozjaśnia nasze wnętrza... Coś co pozwala kroczyć mimo przeciwności... Coś co buduje się z cegieł cierpliwości... Coś co dojrzewa w naszych sercach... Coś co rozkwita w naszych wnętrzach... Coś co wyrasta z ziarna uczciwości... Coś co wznosi się na gruncie ufności... Coś co otwiera bramy twórczości... Coś co rozpala wulkan aktywności... Coś co wypełnia nas radością... Coś co promieniuje miłością... Coś co podsycać może ogień... Coś czego źródłem jest iskra... Coś czego nie warto odkładać na jutro... Coś czego źródłem jest dzisiaj ! MM, niech Wam się spełnią wszystkie marzenia. Pięknego dnia wszystkim życzę Odpowiedz Link
hardy1 Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 07:36 Cześć Zuzko Oooo...jaki fajny dzień Na razie MM, trzeba na chlebek z omastą zarobić ... Odpowiedz Link
1zorro-bis Hurra! Nowe drzewko! 08.09.10, 07:39 witam wszystkich! Pogoda...niestety u mnie "do bani"...D: Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Hurra! Nowe drzewko! 08.09.10, 08:06 Hej Zorro! Zorka marzenie się spełniło, marzył o nowym wątku i ma Hardy, może w końcu komuś uda się wygrać w toto lotka, i marzenie o Rejsie, spełni się Odpowiedz Link
k.karen Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 10:01 A mnie właśnie spełniło się jedno marzenie... choć to za dużo powiedziane "marzenie". Raczej dostałam odpowiedź na jedno z nurtujących mnie od dawna pytań...nooo, szukałam długo takiego "wspólnego mianownika" - można by rzec - dosłownie bo dotyczy tego co "pod kreską" Ale póki co to idę zająć się ważnymi przyziemnymi sprawami bo daleko mi do...".Marzycielki" więc cytując "klasyka forumowego" mówię tylko - "papatki"! i pędzę realizować kolejny, dobrze zaplanowany dzień Ps Zuziu .... pięknegoooo dniaaaa.... Odpowiedz Link
k.karen Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 08:22 Al... Hardy ma rację - wyjątkowy i ważny bo tylko JEDEN Zuziu, nic nie wiedziałam, że dzisiaj jest "dzień marzyciela" Ale ja to chyba bardziej wolę planować choć przyznaję, że czasami też marzę Nooo widzisz Zorro - masz to swoje nowe drzewko A teraz już o właściwej porze: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO...i niech ten dzień będzie wyjątkowo DOBRY Odpowiedz Link
hardy1 Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 18:51 Dobrowieczornie zaglądam wreszcie na Podwórko Jest ktoś? Marzenia się spełniły? Jak czytam - na razie Karen jakieś marzenie się spełniło... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 19:07 jestem, jestem! A "maska" gdzies zniknela? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 19:51 Ach, jakże się cieszę, że istnieje Dzień Marzyciela. Jeżeli w tym dniu ludzie szczególnie marzą, to ileż pozytywnej energii się uwalnia, być może zapobiegła ona czemuś, może tylko jednemu wypadkowi drogowemu, może zmniejszyła gorączkę u jakiegoś chorego....a może to właśnie ona pozwoliła mi dzisiaj przeżyć moment, który wycisnął mi łzy z oczu. Jeżeli tak się stało, to już należy być wdzięcznym za ten dzień. Ja jestem Odpowiedz Link
hardy1 Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 20:52 O, jesteście Zasiedziałem się trochę u mego Szefa...ostatnio mnie zbyt często gania Ale to jutro...kto chce to przeczyta Marzenia, marzenia - może tak wreszcie Rejs, co AL? Albo coś na podobieństwo? A Ty Zorro? O czym marzysz, jeżeli to nie tajemnica? Odpowiedz Link
hardy1 Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 20:54 PS.No właśnie...Maska gdzieś się ukrywa z boku Podwórka...trzeba będzie Ją wygnać z zarośli...hej hej! Gdzie jesteś, Masko? Nie baw się w chowanego! Odpowiedz Link
zuza_anna Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 21:11 Marzenia nie są karane, to sobie marzę...jak się spełnią, to dobrze, jak nie, trudno... Rod Stewart - When I Need You Dobrej nocy. Dobranoc Odpowiedz Link
al-szamanka Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 21:29 Dobre podejście do sprawy, Zuzanko i świetny przykład ze spaniem, też iść muszę, bo to przecież prawie już się słaniam. Po 12-stu godzinach w pracy bardzo mi się to należny... Heeeej... Odpowiedz Link
hardy1 Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 21:31 Dobrej nocy Zuzko...wymarz we śnie...może się spełni Odpowiedz Link
m.maska Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 21:38 skoro juz tak glosno krzyczycie - to jestem... dziewczyny ida spac, a Wy tu tyle huku robicie - marzyc trzeba w ciszy i spokoju ...sie zakopalam troche w pieknych wspomnieniach... DOBRY WIECZÓR PODWÓRKO Odpowiedz Link
k.karen Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 22:06 O, cześć Maseczko Jutro dokończę oglądanie zdjęć w Twojej galerii. Te z Bawarii są cudne, nie jestem znawczynią ale te fotki wyjątkowo bardzo mi się podobają. Tak, jak to dobrze że możemy wspominać ))) Odpowiedz Link
hardy1 Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 22:12 Dobranoc AL Kiedy wreszcie normalnie będziesz pracowała a nie jak w drapieżnym kapitaliźmie., hę? No, wreszcie Maska dała głos" Wspomnienia wspomnieniami ale nie zapominaj o współczesności My jesteśmy żywi! Odpowiedz Link
k.karen Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 22:02 To nie było marzenie, Hardy a raczej oczekiwanie na rozwiązanie pewnej zagadki. Moja cierpliwość się opłacała. Ha! Naprawdę ten dzień a zwłaszcza poranek był dla mnie niezwykle...owocny )) Ale mniejsza o to, przed chwilą wróciłam po zaległych imieninach i wieczór też zapowiada się miło. Nie wiem jak u Was ale u mnie jest bardzo ciepło Dobry wieczór, Podwórko Odpowiedz Link
hardy1 Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 22:14 Jeżeli się opłaciło rozwiązanie zagadki to chyba dobrze, Karen? Do tego byłaś na imieninach, ciepło u Ciebie...miły wieczór Odpowiedz Link
k.karen Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 22:23 Dla mnie - bardzo dobrze! )) Wieczór jest naprawdę piękny, czuję lato... a nie mówiłam, że jeszcze będzie ciepło? Odpowiedz Link
hardy1 Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 23:26 Brawo, Karen! Jak się cieszysz to bardzo dobrze Trzeba chwytać to co życie daje...i cieszyć sie ze wszystkiego co daje powód do radości smutne chwile same przychodzą...więc nie marnujmy chwil radości Odpowiedz Link
m.maska Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 22:28 Karen, ale zapomnialas o dacie w tytulowym watku... watek Podworka potrzebuje daty - jak go potem odnalezc wsrod wielu innych? Fotki - piekne, zwlaszcza te z wnetrz - nie mojego autorstwa... gdzie mi tam do takich fotek. Dobrze, ze nie odbierali aparatow przed wejsciem, na kamerze nagralam przewodniczke(tylko glos i zalapal sie kawalek podlogi ) - tak bylo na Malcie...no chyba ze ktos mial aparat w guziku Odpowiedz Link
k.karen Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 22:31 No tak, wiedziałam, że coś sknocę...buuuu...data! Te fotki z wnętrz są świetne ale ja mówię o tych Twoich, te z panoramą góry, jezioro...ta mewa ( rybitwa czy jak to się nazywa) jest super! Odpowiedz Link
m.maska Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 22:37 Wyglada jak mewa... ale to spory kawalek od morza - a mewy fruwaja nad jeziorami? nie znam sie na tym... dzisiaj ksiezyc w nowiu a u mnie niebo przypomina cos w rodzaju zorzy polarnej - wiem ze kilka lat temu wiatry sprawily, ze zorza polarna byla widoczna az w polnocnych Wloszech - czy to mozliwe? czy tak sobie zmyslam? zna ktos odpowiedz? Odpowiedz Link
k.karen Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 22:49 Rybitwa chyba może być ale nie jestem pewna a co do zorzy to pierwsze słyszę żeby to zjawisko było widoczne w tak odległych od północy terenach. Może to tylko taka poświata? No nie wiem, dzisiaj jestem po imieninach mojej przyjaciółki i przyznam się, że w bardzo dobrym humorze...nooo, myśleć mi się nie chce I jak zaraz nie pójdę lulu to coś narozrabiam Lepiej już powiem DOBRANOC KOCHANI Odpowiedz Link
hardy1 Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 23:39 Muszę wreszcie znaleźć trochę czasu i zaglądnąć do Twojej nowej galerii, Masko "Trochę" bo wiem że to nie na krótkie 5 minut Odpowiedz Link
m.maska Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 23:49 To nie galeria, tylko albumik z wycieczki na jezioro Chiem Odpowiedz Link
m.maska Re: A jednak jest! :))) 08.09.10, 23:50 Tez padam na nos... wiec ktokolwiek zajrzy niech dobrze śpi i pięknie śni Dobranoc Podwórko Odpowiedz Link
al-szamanka Re: A jednak jest! :))) 09.09.10, 06:20 A ja się z nosa nieco podniosłam....i od razu do pracy ulatujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Dobrego dnia, mili Odpowiedz Link
1zorro-bis Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 07:34 brzmi to troche jak "Good Morning Vietnam" ale muzyki mi brak....Chociaz, zaraz cos poszukam! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 07:37 THE BEATLES- HERE COMES THE SUN Prosze bardzo.... Odpowiedz Link
hardy1 Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 07:37 Cześć z rańca AL, Zorro i Wszyscy No i co z tą muzyką, Zorro? Odpowiedz Link
k.karen Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 07:53 Dzieńdoberek Wszystkim którzy są, byli i będą To proszę, jest link HERE COMES THE SUN www.youtube.com/watch?v=CffNTvoa3CU&feature=relate I słonecznego dnia...a u mnie padalejeeeeeee ...buuu ale jest ciepło Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 08:18 www.youtube.com/watch?v=t0LDr2T12RE&feature=related prosze. Tutaj nastepny skopiowany link. ale dlaczego to sie potem nie otwiera, tega za cholere nie kapuje.... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 09:05 Zorro! Dzień dobry AL, Karen, Hardy, Zorro i WKN. Pogoda do bani! Spokojnego i miłego dnia. Edyta Gepert Odpowiedz Link
k.karen Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 10:07 O tak! Pogoda do bani...a ja i tak od wczorajszego rana mam świetny humor! ...nie pamiętam dobrze, czy to Tobie Zuzoanno podoba się kalanchoe? o, takie piękneee: Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 10:34 Dobrze, że chociaż Ty Karen, masz humor, bo mi nie dopisuje. Nawet wybrałam się na spacer w deszczu, bez parasola Pospacerowałam i wróciłam mokra. Wizytę do lekarza, odwołałam...nic mi się nie chce. Ale jak znam siebie, do wieczora mi przejdzie. Kalanchoe, podoba mi się. Piękny, dzięki, ale to nie o mnie chodzi Słucham Alizee, nawet fajnie śpiewa La Isla Bonita Odpowiedz Link
k.karen Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 10:49 Żartowałam, wiem że nie o Ciebie chodzi ale to fajnie że Ci się podoba Hej, uszy do góry! Nie jest tak strasznie jak mogło by się wydawać a w końcu zawsze możesz pomarzyć albo poczytać Sławomira Rybę czy jak mu tam Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Cos "inkszego".... 09.09.10, 11:07 i znowu cholerstwo nie jest aktywne.... Odpowiedz Link
k.karen Re: Cos "inkszego".... 09.09.10, 11:15 Zorrku, jak kopiujesz to ten link "podświetla" się na niebiesko? Może coś źle robisz z kopiowaniem? Odpowiedz Link
k.karen Re: Cos "inkszego".... 09.09.10, 11:25 no nie, bez sensu, musi być na niebiesko inaczej nic byś nie skopiował... hmmm...a czy kopiujesz linki z paska http (u góry )? Odpowiedz Link
k.karen Re: Cos "inkszego".... 09.09.10, 11:41 he he he..ale piękne zdjęcie znalazłam na TVN skojarzyło mi się z "wyprowadzić sztandar" Odpowiedz Link
hardy1 Re: Cos "inkszego".... 09.09.10, 13:12 k.karen napisała: > he he he..ale piękne zdjęcie znalazłam na TVN > skojarzyło mi się z "wyprowadzić sztandar" PS.Uzupełnię napis, który "wycięty" jest - "Polska PiS jest najważniejsza"... Jarkacz: "Wynocha! Wynoście sie ze sceny! No, szybciej bo pogonię!" Odpowiedz Link
k.karen Re: Cos "inkszego".... 09.09.10, 14:09 hardy1 napisał: > Jarkacz: "Wynocha! Wynoście sie ze sceny! No, szybciej bo pogonię!" Elunia i Joasia jako chór: "Ze spuszczoną głową powoli, idą poddanki z pisowej niewoli" W tle słychać:" oj dana dana, zostawta dziouchy tego jarka szatana!" Odpowiedz Link
hardy1 Re: Cos "inkszego".... 09.09.10, 14:31 k.karen napisała: > W tle słychać:" oj dana dana, zostawta dziouchy tego jarka szatana!" Chór: "bo świat realny jest poznawalny...lecz nie dla Jarka szatana! Oj dana..." Odpowiedz Link
k.karen Re: Cos "inkszego".... 09.09.10, 14:48 Nie wiem jakie są najnowsze informacje, czy Joasia "trzepnęła" już legitymacją? Czego jej życzę... Odpowiedz Link
hardy1 Re: Cos "inkszego".... 09.09.10, 15:32 Joasia "nie trzepnęła". Wierzy w Jarusia jak w Boga Ojca. On jej po łapkach a ona jego łapy uważa że całować jest niegodna... Usłyszałem zacytowany jeden z paragrafów Statutu PiS. Wystarczy dla potwierdzenia tego co pisałem - że ta partia jest partią typu wodzowskiego, niedemokratyczną. Cytuję z głowy: "O zawieszeniu lub odwieszeniu członka partii decyduje prezes partii". Jednoosobowo, żadne tam kolegialne władze... Mówiąc szczerze...nie płaczę nad losem Jakubiakowej, Migalskiego, prawdopodobnie i Kluzik-Rostkowskiej oraz Poncyliusza. To nie są "oszołomy". Świadomie się przyłączyli licząc na profity u Jarkacza. Profity uzyskali. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Cos "inkszego".... 09.09.10, 15:36 Właściwie Karen powinniśmy o "trzepaniu".,począwszy od obrazka, pisać na oddzielnym tematycznym wątku Codziennego wątku Podwórka nie brudźmy niejakim Jarusiem&conortes...szkoda na takiego kogoś... Odpowiedz Link
k.karen Re: Cos "inkszego".... 09.09.10, 15:57 Eeeetam...to nie jest temat ani na tu ani na osobny wątek. Lepiej go skończyć Odpowiedz Link
hardy1 Re: Cos "inkszego".... 09.09.10, 16:54 Właśnie. Mało kto jest wart oddzielnego wątku...prezesik JotKa na pewno nie. Szkoda wolnego czasu Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Cos "inkszego".... 09.09.10, 11:53 jak kopiuje to caly link jest niebieski. Potem naciskam klawisz prawy "kopiuj", potem wlaczam strone gdzie chce go umiescic, naciskam klawisz "przenies" i ...raz wychodzi na niebiesko i jest aktywny a raz na czarno i nie jest aktywny. To kabaret chyba? Odpowiedz Link
k.karen Re: Cos "inkszego".... 09.09.10, 12:10 Zorrek! A po co "przenieś"? Weź go po prostu "wklej"...hmmm...no ja się nie znam ale tak właśnie robię z linkami ( zdjęcia wklejam inaczej, przez IMG) ( kiedy chcesz "kopiuj" to powinno pokazać się małe okienko: Cofnij Wytnij Kopiuj Wklej Usuń Zaznacz wszystko Odpowiedz Link
m.maska Zorro.... udusze Cie 10.09.10, 00:01 Instrukcje masz, a teraz obrazkowo, jak dla dzieci: 1. Wjezdzasz mysza na adres(na gorze) 2. klikasz na ten adres prawym klawiszem myszy, pokazuje Ci sie cos takiego: 3. klikasz lewym klawiszem myszy na to KOPIEREN(w ten sposob mysz zapamietuje to co chcesz skopiowac) 4. idziesz na okno dialogowe, tzn. tu gdzie kazdy z Nas pisze 5. klikasz znowu prawym klawiszem, pokazuje Ci sie cos takiego: 6. klikasz lewym klawiszem na EINFÜGEN... link musi siedziec... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro.... udusze Cie 10.09.10, 07:44 www.youtube.com/watch?v=EJi6maTueSc tak zrobilem. Raz wychodzi, raz nie.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro.... udusze Cie 10.09.10, 12:09 www.youtube.com/watch?v=EJi6maTueSc a jednak cos musi byc nie tak... wkleilam Twoj link na gore i bylo OK... c.d. instrukcji 7. tu gdzie pisze, na dole jest WYSLIJ - zanim klepniesz wysllij, zrob PODGLAD - wtedy zobaczysz czy link jest aktywny tzn. niebieski, jesli jest aktywny - kliknij WYSLIJ, jesli nie to EDYTUJ i mozesz znowu poprawic... Zorro, Zorro - przyznaj sie, ze Ci sie juz nie chce uczyc... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro.... udusze Cie 10.09.10, 17:16 www.youtube.com/watch?v=EJi6maTueSc no i skopiowalem, wprowadzilem i.....? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro.... udusze Cie 10.09.10, 17:23 no i mam w prawym klawiszu myszki funkcje "kopieren". Klikam prawym paluszkiem zrobiony link lewym najpierw na niebiesko. Teraz klikam znowu prawym.....pojawia sie "einfügen" i...co wychodzi? G.... wychodzi! www.youtube.com/watch?v=EJi6maTueSc Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro.... udusze Cie 10.09.10, 17:32 Zorro... jak Ty to robisz? moze Nam zdradzisz... w punktach... bo to bardzo podobnie bylo, ze Tobie sie watek nie otwieral a wszystkim sie otwieraly - to co Ty nam tutaj demonstrujesz, to naprawde wielka sztuka... Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro.... udusze Cie 10.09.10, 17:51 No dobra, to moze tak... jak juz masz pod mysza skopiowane to tutaj gdzie piszesz kliknij lewym klawiszem na URL.... potem prawym na linii, gdzie jest http: i lewym na EINFÜGEN na koniec OK ale mimo wszystko czuje, ze sie wyglupiasz... a to juz w tym wieku nie wypada dorosle dzieci masz... co sobie pomysla ? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro.... udusze Cie 10.09.10, 18:19 to teraz mi moze uwierzysz ze nie moglem wejsc "pod szpilke"? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro.... udusze Cie 10.09.10, 18:23 prosze. Nie wyglupiam sie. Zrobilem tak jak powiedzialas .pl.youtube.com/watch?v=BXrfhJr5L5k Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro.... udusze Cie 10.09.10, 18:40 Teraz to juz posunales... ten link to juz jest nawet niepelny - podpadles, cos kombinujesz i nie wierze, ze nie mogles wejsc pod szpilke cos tu krecisz i udajesz... a moze Ty markujesz linka, a nie klikasz prawym zeby sie rozniebieszczyl caly? wtedy latwo zgubic jakas jedna litere i nie wychodzi jak trzeba... to jest po prostu niemozliwe - nie udawaj, zes taki komputerowy laik. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro.... udusze Cie 10.09.10, 18:49 www.youtube.com/watch?v=zFLMVDYDaac&feature=related przeciez nie moge na nic innego kliknac! Pisze "enfügen" to klikam i....masz. Co wychodzi. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro.... udusze Cie 10.09.10, 18:51 i teraz jeszcze raz... pl.youtube.com/watch?v=BXrfhJr5L5k Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro.... udusze Cie 10.09.10, 19:33 a ja klikam i mam www.youtube.com/watch?v=zFLMVDYDaac&feature=related Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro.... udusze Cie 11.09.10, 07:43 a ja to samo kopiuje, przenosze i..... www.youtube.com/watch?v=zFLMVDYDaac&feature=related wot , niespodziewajka! Odpowiedz Link
1zorro-bis Dzien dobry, "Podworeczko"! 11.09.10, 07:47 i pogoda, ciut, ciut lepsza.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dzien dobry, "Podworeczko"! 11.09.10, 07:50 a to na "dzien dobry"... www.youtube.com/watch?v=CmVvgo1wxh4 milego dnia! Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro.... udusze Cie 10.09.10, 19:36 a ten drugi, to tak www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=BXrfhJr5L5k JAJA SOBIE ROBISZ Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro.... udusze Cie 11.09.10, 07:44 absolutnie nie! www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=BXrfhJr5L5k prosze.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Cos "inkszego".... 10.09.10, 07:37 ja mam myszke niemiecka....Moze franca jest zlosliwa? Odpowiedz Link
hardy1 Re: Cos "inkszego".... 10.09.10, 07:50 ...a Maska na jakiej myszce Tobie Zorro podała przykład kopiowania i wstawiania linka? Też na niemieckiej, jak widać na wstawionych fotkach... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Cos "inkszego".... 10.09.10, 08:07 ale moja raz kopiuje raz nie. To taka myszka Steinbach widocznie.... Odpowiedz Link
k.karen Re: Cos "inkszego".... 10.09.10, 10:19 Ha! Zorro, dzięki temu że masz problemy z aktywnymi linkami to ja nauczyłam się czegoś nowego! No, to spróbuj jeszcze w ten sposób: Skopiuj link W oknie, gdzie gdzie piszesz swój post, kliknij niebieski prostokącik URL, wyskoczy okienko - wklej tam skopiowany link ( sprawdź czy "http nie jest podwójne, jeśli tak to skasuj drugi ), potem kliknij OK i powinno być już dobrze. Zamiast całego adresu będzie to: Tekst linka Odpowiedz Link
m.maska Re: Cos "inkszego".... 10.09.10, 12:19 Karen na Boga, to co tu piszesz, to juz wyzsza szkola jazdy... Pamietacie jak Zorro nie mogl wejsc na watek pod szpilka? cos ja czuje, ze to taka przewrotna bestia jest - caly dzien i polowe nastepnego, nie mogl sie "biedak" dostac pod szpilke...on to juz dawno ma opanowane... ja sie nie dziwie ze w przedszkolu to on obrywal jak robil inne dzieci w balona. Zorro - za nabijanie innych Podworkowiczow w butelke, moze Ci przypasc w udziale sprzatanie Podworka - lepiej uwazaj... przy czym wszelkiego rodzaju lopatek wykluczyc sie nie da. DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO, DZIEŃ DOBRY WSZYSCY OBECNI I WKN Odpowiedz Link
k.karen Re: Cos "inkszego".... 10.09.10, 13:24 No coś Ty! Maseczkooo!!! jaka "wyższa szkoła jazdy"?! Jeżeli ja - największy gamoń komputerowy- mogłam sama nauczyć się wklejać linki przez URL to na pewno Zorro to potrafi. Ale, ale...ja to już zaczynam podejrzewać, że nasz poczciwy Zorrek to tak tylko droczy się z nami bo jak może coś skopiować to zupełnie tego nie rozumiem, że ten link może być nieaktywny. Nooo, jeszcze nigdy nie miałam takiego zdarzenia a przecież wklejam tu linki od prawie roku...hmmm....nie wiem...wrrrr Odpowiedz Link
m.maska Re: Cos "inkszego".... 10.09.10, 13:36 No wiec otoz to Karen, to co nam tu pokazuje Zorro, to juz naprawde Uniwersytet - zrobic tak zeby link byl, ale zeby nie byl aktywny - juz sie sama zastanawialam, jak to mozliwe ... bo w koncu jego linki sa pelne, kiedy sie je wklei na gorze to dzialaja, wiec jak to robi, zeby bylo jak jest... o to jest pytanie i tajemnica, co wymyslil Zorro... Odpowiedz Link
k.karen Re: Cos "inkszego".... 10.09.10, 13:42 O! I to jest dopiero "wyższa szkoła jazdy" ale jazdy - Zorro Teraz oczekuję, że ON nam wytłumaczy jak "to" robi Odpowiedz Link
m.maska Re: Cos "inkszego".... 10.09.10, 13:51 A Zorro pewnie czeka na nowe drzewko, zeby sie mogl wykrecic od odpowiedzi - mowy nie ma - niech sklada wyjasnienia... Odpowiedz Link
k.karen Re: Cos "inkszego".... 10.09.10, 15:39 I co, Maseczko? Nie widać naszego "instruktora"? Zorrek! Ty sobie nie myśl, że Maseczka i ja Tobie odpuścimy! Mowy nie ma! Odpowiedz Link
m.maska Re: Cos "inkszego".... 10.09.10, 16:18 Pewnie, ze nie - na nowe drzewko przeniose pytanie... Odpowiedz Link
k.karen Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 11:11 o, teraz mi się przypomniało... miłośniczka kalanchoe lubi jamniki ale chyba obie tak samo lubicie koty? Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 11:45 Koty lubię, ale najbardziej psy, i kiedyś sobie wezmę ze schroniska, niedużą suczkę. Na razie nie mogę. Zatrzymałam smycz i obrożę, po swoim Jekusiu. Niedługo będzie trzy lata, jak go nie ma... Karen Odpowiedz Link
k.karen Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 12:03 No popatrz, popatrz Zuziu! A miłośniczce kalanchoe jej ostatni jamnik zszedł był jakiś rok temu, tak przynajmniej pisała. Oj, to przykre... Odpowiedz Link
hardy1 Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 13:16 Czy ktoś wspominał tu że dzisiaj czas na banię? Hmmm...gdzie i kiedy? A może poczekamy na zimniejsze dni? Odpowiedz Link
k.karen Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 13:59 Myślisz Hardy, że to jeszcze nie pora na uroczyste otwarcie podwórkowej sauny to znaczy bani? Odpowiedz Link
hardy1 Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 14:09 Masz rację, Karen. Przecież trzeba przeprowadzić "próbę generalną" sprawności podwórkowej sauny Tylko...jest mały kłopot...jeszcze jej nie postawiliśmy. Wpierw trzeba wybrać miejsce na banię... Odpowiedz Link
k.karen Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 20:11 Mam Hardy, mam miejsce. Basenowy silos już jest niepotrzebny! Zróbmy banię w tym miejscu, dobrze będzie? )) Odpowiedz Link
hardy1 Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 20:14 Ok. Ale tylko na zimę! Latem znów bedzie odkryty silos do kąpieli i nurkowania Odpowiedz Link
hardy1 Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 21:19 Nooooo Wielkąś mi uczyniła radość, moja droga Zuzanno, tą beczką drewnianą... zwaną także banią Mam nadzieję że jest kilkuosobowa... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 21:26 Chciałbyś w bani pomieścić całe Podwórko, Hardy...no nie wiem, Zuzanka bardzo się postarała, ale żeby od razu wszyscy mieli tam włazić...ja w gorącej wodzie siedzieć nie lubię, wolę letni prysznic. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 21:39 Hej AL Hardy, , chyba, chce żeby mu plecki umyć Odpowiedz Link
hardy1 Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 21:48 Fakt, Zuzko - trudno mi sięgać samemu do pleców A czochrać się jak niedżwiedź o drzewo niezbyt lubię Odpowiedz Link
hardy1 Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 21:42 ...nie musisz siedzieć, AL...możez stać lub się ciągle poruszać Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 21:55 Hardy, mam prezent dla Ciebie Odpowiedz Link
hardy1 Re: Dziendoberek Podwiorko...! 09.09.10, 21:59 sztuczne? Do mojej naturalnej skóry?! W życiu! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: A jednak jest! :))) 09.09.10, 22:00 Ha, Zuzanko , a ja mam jeszcze coś dla Hardego... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: A jednak jest! :))) 09.09.10, 22:28 Wspinaczka dla Hardego, AL, czy sztacheta ? Ładny widok Witki brzozowe do plecków Hardego, były by dobre Idę lulu. Dobranoc MM. Pięknych snów Odpowiedz Link
al-szamanka Re: A jednak jest! :))) 09.09.10, 22:33 Tobie też, Zuzanko, rozkosznych snów ...i sama pod kołderkę wskakuję Odpowiedz Link
hardy1 Re: A jednak jest! :))) 09.09.10, 22:46 Dobranoc Zuzko i AL A te sztachety od zapór śniegowych to same sobie używajcie do szorowania pleców... Odpowiedz Link
k.karen Re: A jednak jest! :))) 09.09.10, 23:50 Hardyyyyy! Jeżeli dobrze policzyłam to "zaliczyłeś" 16000 wpis! Brawo! Gratuluję...szampan? Odpowiedz Link
hardy1 Re: A jednak jest! :))) 09.09.10, 23:54 Ha! Dzięki Karen żeś przypilnowała Jasne że szampan! A teraz już dobranoc mówię Odpowiedz Link
al-szamanka Re: A jednak jest! :))) 10.09.10, 06:13 Oj Wy śpiochy, śpiochy A wstawać, na gwałtu rety się szykować, do pracy pędzić o ciemnościach... Oczywiście żartuję, kto może niechaj w łóżeczku leży ile wlezie....ja muszę pędzić Pięknego dnia, moi mili paaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
hardy1 Re: A jednak jest! :))) 10.09.10, 07:31 Dzieeeń dobry...pogoda nie zachęca do wstawania...mokro, mgła, pochmurnie...ale życie wymaga poświęceń, w tym opuszczenie ciepłego łoża jak się nawet nie chce ale jestem optymistą życiowym - znów jesteśmy dzień bliżej lata... Oooo. była już AL, jak ostatnio często się zdarza...cześć Pewnie jesteś już w pracy Mimo wszystko dobrego dnia Wszystkim, MM PS.Pierwszy raz mam takie "coś" - odwiedziłem Podwórko prawie godzinę wcześniej, napisałem to powyższe, wysłałem i...strona się zawiesiła. Teraz dopiero się uaktywniła ale tekst nie zniknął Więc wysyłam ponownie Odpowiedz Link
k.karen Re: A jednak jest! :))) 10.09.10, 10:22 Dzień dobry PODWÓRKO Miłego, spokojnego i słonecznego dnia życzę Wszystkim Odpowiedz Link
k.karen Re: A jednak jest! :))) 10.09.10, 16:00 hardy1 napisał" > > PS.Pierwszy raz mam takie "coś" - odwiedziłem Podwórko prawie godzinę wcześniej > , napisałem to powyższe, wysłałem i...strona się zawiesiła. Teraz dopiero się u > aktywniła ale tekst nie zniknął > Więc wysyłam ponownie Hardy, u mnie takie "coś" jest często ale nigdy jeszcze na tak długo. 3, 4 minuty i potem jest ok Chyba nam się zrobił szybki "kurs internetowy"? Odpowiedz Link
zuza_anna Dzień się budzi, w kolorze słońca...:))) 10.09.10, 07:35 AL, spokojnej pracy Słonko wychodzi zza chmur, i zapowiada się piękny dzień i weekend, aż chce się żyć ... Dzień dobry AL i WKN Wstawać śpiochy, czas na kawkę i do pracy... no, nie wszyscy muszą Słonecznego dnia MM. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Dzień się budzi, w kolorze słońca...:))) 10.09.10, 10:10 Cisza na podwórku, niektórzy pracują, a niektórzy śpią ... Dziś upiekłam, zostawiam Wam do kawy... Idę se... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: A jednak jest! :))) 10.09.10, 20:24 Ufffffff, drodzy, po dziewięciu dniach pracy i po przepracowaniu baaardzo intensywnych 85-ciu godzin, czuję się tak, jakbym zrzuciła z siebie skałę, a jednocześnie mam wrażenie, jakby u każdej nogi wisiało mi 20 kg ołowiu. Mam nadzieję, że do jutra ołów się ulotni, jako że dzień mam już ciekawie rozplanowany i lubię leciutko się poruszać A Zorro , jak widzę, ciągle się uczy Odpowiedz Link
hardy1 Re: A jednak jest! :))) 10.09.10, 23:02 Powiem to samo co AL - uffff....dopiero niedawno mogłem spokojnie siąść. Jest ktoś na Podwórku, moi mili? AL już śpi snem sprawiedliwie zmęczonej...ja też pewnie niedługo pójdę lulu i odpocząć...ale gdzie reszta? Też już śpicie? Odpowiedz Link
m.maska Re: A jednak jest! :))) 10.09.10, 23:24 AL, Zorro to taka postac w masce i na koniu i przypominam sobie, ze robil jankesow w balona - widac juz tak ma, ze musi... Odpowiedz Link
m.maska DOBRANOC PODWÓRKO 11.09.10, 00:19 Dobranoc Podwórko, zasuwam zaslony Kołysanka dla nieznajomej(link) Odpowiedz Link