Dodaj do ulubionych

Molestowanie

14.04.15, 09:48
Nie jest wcale takie złe!
Trzeba jedynie zachować granice molestacji, by nie popaść w konflikt z prawem.
Okrzyknięty przez publikatorżniki i swiatlejszą (choć pozostającą w infantylnej mniejszości) część z reguły mało kumającego narodku, Szanowny Pan Redachtor Kamil Durczok, został odciążamy z obowiązku troski o konieczność odpowiadania na kolejne pytanie Szanownej polskiej Prokuratury, w sprawie zgwałcenia większości podległych mu pracowniczek.
Okrutne czyny, jakich ów mediewalista się dopuścił nie spełniały kryteriów czynów zabronionych, gdyż jedno z nich polegało na SMS-wym słaniu słów miłych, drugie zaś na umówieniu z podwładną na gruncie nieneutralnym.
Zmartwiło mnie to tak wielce, że zakupiłem dzisiejszy numer GW, w którym wiele miejsca poświęcono obronie przed molestowaniem w miejscu dowolnym, zatem i w necie.
Podsumowując należałoby stwierdzić: Durczok, ty fajtłapo!
Obserwuj wątek
    • 1agfa Re: Molestowanie 14.04.15, 20:30
      W takim razie ja, który uważam za dobry obyczaj prawić Paniom komplementy tyczące stroju, urody itp, w świetle zmienionych obyczajów muszę zaprzestać takich "niecnych" praktyk.
      Jeszcze podpadnę pod paragrafy, a zanim się wybronię to dużo wody w Wiśle upłynie, nie mówiąc o powszechnie obowiązującej zasadzie: "...czy on ukradł. czy jemu ukradziono - ale coś tam było!! ...shock"
      Łatwo teraz (ten internet!!) o fałszywe oskarżenia i pomówienia, jak czytam big_grin

(...)
      > Okrutne czyny, jakich ów mediewalista się dopuścił nie spełniały kryteriów czyn
      > ów zabronionych, gdyż jedno z nich polegało na SMS-wym słaniu słów miłych, drug
      > ie zaś na umówieniu z podwładną na gruncie nieneutralnym.
      > Zmartwiło mnie to tak wielce, że zakupiłem dzisiejszy numer GW, w którym wiele
      > miejsca poświęcono obronie przed molestowaniem w miejscu dowolnym, zatem i w ne
      > cie.
      > Podsumowując należałoby stwierdzić: Durczok, ty fajtłapo!
      • sorel.lina Re: Molestowanie 14.04.15, 21:22
        Agfo, to ja Cię pomolestuję i powiem: zawsze, gdy się pojawisz, jakoś tak cieplej robi się na forum... smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka