Dodaj do ulubionych

Wesołość o poranku

• k.karen Re: Wesołość o poranku 31.05.16, 09:31
      Sorellino! big_grin big_grin big_grin umarłam ze śmiechu big_grin big_grin big_grin
      • sorel.lina Re: Wesołość o poranku 31.05.16, 09:40

No! Łubu dubu w wazelinie - dobre danie na śniadanie! big_grin
        • 1zorro-bis Re: Wesołość o poranku 31.05.16, 09:50
          big_grinbig_grinbig_grin
          Na sniadanie wazeliny nie jadam. Wlasnie zjadlem dwa jogurty. Z wisniami.
          Bez wazeliny....big_grinbig_grin
          sorel.lina napisała:

>
          > No! Łubu dubu w wazelinie - dobre danie na śniadanie! big_grin
    • sorel.lina Re: Wesołość o poranku 31.05.16, 09:35
      Albo "dzieło" sztuki rzeźbiarskiej, takie na przykład:

http://i64.tinypic.com/1428sb8.jpg
      • sorel.lina Re: Wesołość o poranku 31.05.16, 09:58

Albo popatrzeć na małego człowieka, który myśli (?) że jest wieeelki i że się go zagranica boi.

http://i66.tinypic.com/2jeeh5d.jpg
          • 1zorro-bis Re: Wesołość o poranku 31.05.16, 11:04
            czy ja wiem......? smirk Dzieci robione na sile na doroslych.....smirk
            • sorel.lina Re: Wesołość o poranku 31.05.16, 11:32
              1zorro-bis napisał:

> czy ja wiem......? smirk Dzieci robione na sile na doroslych
              .....smirk

To prawda, ale talent mają nieprawdopodobny! Taką giętkość ciała, wyczucie rytmu i muzykalność chyba trzeba mieć w genach, ale grzechem byłoby tych darów nie rozwijać.
              Natomiast wybory "małych miss" to dla mnie totalna głupota i krzywda wyrządzana psychice dziecięcej.
              • 1zorro-bis Re: Wesołość o poranku 31.05.16, 12:14
                dokladnie tak jest. To produkowanie malych Lolitek.
                Potem wyrastaja z nich.....stare Lolitki.big_grinbig_grin
                • sorel.lina Re: Wesołość wieczorem 31.05.16, 17:54
                  Wesołość należy się nam także wieczorem.
                  Zatem porcja kato-patrio-wazeliny na kolację! smile

http://i66.tinypic.com/5weahl.jpg

• wscieklyuklad Pisięce matołectwo 31.05.16, 18:39
                    też naturalnie i z wypiekami na ryjach czyta jedyne juź opiniotwórcze forum na GW jakim jest debeściarskie Podwórko założone przez Ulissesa.
                    No i matołectwo przeczytało radę, jak można nawiązać do śmiałej tradycji Drzymały tzn. jak uniknąć posądzenia o budowlaną samowolkę.
                    No i doczytawszy się po paru miesiącach zrealizowało sugerowaną koncepcje stawiając Pomnik Chrystusa Króla na lawecie.
                    Oczywiście rady Podwórka nie da się wcielić w życie na Kakowskim Przedgniezdziu gdyż trzeba by skonstruować lawety o długości kilkudziesięciu metrów i zdolne do udźwignięcia tysięcy megaton badziewia zwanego Tym Pomnikiem.
                    Ale mimo wszystko miło woedzieć, źe jedynie Podwórko jest w stanie podsunął nawet matołowi cenny pomysł.
                    • wscieklyuklad Re: Pisięce matołectwo 31.05.16, 19:57
                      https://img.memnews.pl/upload/96426233f7ed6fb1ef569d3f2755f031.png
                      • sorel.lina Re: Pisięce matołectwo 31.05.16, 21:00
                        O! Taką sztukę będzie się teraz promować: polską, swojską, katolicko-ludową!
                        A jakże ta sztuka w dobry humor wprawia! big_grinbig_grinbig_grin

www.facebook.com/327886427311584/videos/855533221213566/
                        • wscieklyuklad Re: Pisięce matołectwo 31.05.16, 21:04
                          Tytuł hicior powyżej

Muczenie baranów ( do milczacych owieczek).

Jeden z komentatorów podsumował to następująco: dojrzała sztuka sceniczna w wykonaniu kleryków.

Ale i tak o niebo lepsza niż niejeden durny wierszyk na forach.
    • hardy1 Re: Wesołość o poranku 31.05.16, 22:44
      "Niech nam żyje Andrzej Duda" big_grin Mało nie spadłem z krzesła ze śmiechu big_grin Pozostałe "wstawki" nie mniej rozweselające big_grin
      Przynajmniej odsapnąłem po ciężkim dniu smile
      • 1zorro-bis Re: Wesołość o poranku 31.05.16, 22:53
        kraj zwariowal.
        Takiego zdebilenia nawet za najczarniejszych czasow komuny nie bylo.......smirk
        • 1zorro-bis Re: Wesołość o poranku 31.05.16, 22:55
          i zdebilenia ciag dalszy.......big_grinbig_grinbig_grin
          poznan.naszemiasto.pl/artykul/rycerze-ksiedza-natanka-ochraniaja-pomnik-jezusa-na,3754103,artgal,t,id,tm.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka