sorel.lina 31.05.16, 09:28 Jak wywołać wesołość o poranku? Ano przypomnieć "dzieło" poetycko-muzyczno-patriotyczne! Miłej rozrywki, kochani! Niech nam żyje Andrzej Duda - utwór własny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorel.lina Re: Wesołość o poranku 31.05.16, 09:40 No! Łubu dubu w wazelinie - dobre danie na śniadanie! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Wesołość o poranku 31.05.16, 09:50 Na sniadanie wazeliny nie jadam. Wlasnie zjadlem dwa jogurty. Z wisniami. Bez wazeliny.... sorel.lina napisała: > > No! Łubu dubu w wazelinie - dobre danie na śniadanie! Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Wesołość o poranku 31.05.16, 09:35 Albo "dzieło" sztuki rzeźbiarskiej, takie na przykład: Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Wesołość o poranku 31.05.16, 09:58 Albo popatrzeć na małego człowieka, który myśli (?) że jest wieeelki i że się go zagranica boi. Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Wesołość o poranku 31.05.16, 10:01 A na deser - prawdziwe młode talenty! Fajnego, gorącego dnia, Podwórkowicze! Standard/LatinDance by Antonio & Maria Rosaria Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Wesołość o poranku 31.05.16, 10:36 Miałam już odejść do codziennych zajęć, ale... Manifestacje KOD-u to przy tym pestka! W dodatku to prawdziwy "szoł", poprowadzony przez pana prawnika Bogdana. A jakie tłumy zgromadził! Krosno24.pl - Manifestacja poparcia dla rządu Beaty Szydło (29.05.2016) Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Wesołość o poranku 31.05.16, 11:04 czy ja wiem......? Dzieci robione na sile na doroslych..... Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Wesołość o poranku 31.05.16, 11:32 1zorro-bis napisał: > czy ja wiem......? Dzieci robione na sile na doroslych..... To prawda, ale talent mają nieprawdopodobny! Taką giętkość ciała, wyczucie rytmu i muzykalność chyba trzeba mieć w genach, ale grzechem byłoby tych darów nie rozwijać. Natomiast wybory "małych miss" to dla mnie totalna głupota i krzywda wyrządzana psychice dziecięcej. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Wesołość o poranku 31.05.16, 12:14 dokladnie tak jest. To produkowanie malych Lolitek. Potem wyrastaja z nich.....stare Lolitki. Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Wesołość wieczorem 31.05.16, 17:54 Wesołość należy się nam także wieczorem. Zatem porcja kato-patrio-wazeliny na kolację! ZESPÓŁ MUZYCZNY ORO PRAWICA Odpowiedz Link
wscieklyuklad Pisięce matołectwo 31.05.16, 18:39 też naturalnie i z wypiekami na ryjach czyta jedyne juź opiniotwórcze forum na GW jakim jest debeściarskie Podwórko założone przez Ulissesa. No i matołectwo przeczytało radę, jak można nawiązać do śmiałej tradycji Drzymały tzn. jak uniknąć posądzenia o budowlaną samowolkę. No i doczytawszy się po paru miesiącach zrealizowało sugerowaną koncepcje stawiając Pomnik Chrystusa Króla na lawecie. Oczywiście rady Podwórka nie da się wcielić w życie na Kakowskim Przedgniezdziu gdyż trzeba by skonstruować lawety o długości kilkudziesięciu metrów i zdolne do udźwignięcia tysięcy megaton badziewia zwanego Tym Pomnikiem. Ale mimo wszystko miło woedzieć, źe jedynie Podwórko jest w stanie podsunął nawet matołowi cenny pomysł. Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Pisięce matołectwo 31.05.16, 21:00 O! Taką sztukę będzie się teraz promować: polską, swojską, katolicko-ludową! A jakże ta sztuka w dobry humor wprawia! www.facebook.com/327886427311584/videos/855533221213566/ Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Pisięce matołectwo 31.05.16, 21:04 Tytuł hicior powyżej Muczenie baranów ( do milczacych owieczek). Jeden z komentatorów podsumował to następująco: dojrzała sztuka sceniczna w wykonaniu kleryków. Ale i tak o niebo lepsza niż niejeden durny wierszyk na forach. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Wesołość o poranku 31.05.16, 22:44 "Niech nam żyje Andrzej Duda" Mało nie spadłem z krzesła ze śmiechu Pozostałe "wstawki" nie mniej rozweselające Przynajmniej odsapnąłem po ciężkim dniu Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Wesołość o poranku 31.05.16, 22:53 kraj zwariowal. Takiego zdebilenia nawet za najczarniejszych czasow komuny nie bylo....... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Wesołość o poranku 31.05.16, 22:55 i zdebilenia ciag dalszy....... poznan.naszemiasto.pl/artykul/rycerze-ksiedza-natanka-ochraniaja-pomnik-jezusa-na,3754103,artgal,t,id,tm.html Odpowiedz Link