wscieklyuklad 17.01.17, 20:03 U Monisi wywiad z beatąsaskaprzepraszajeślipanipozwolikempą. Pytanie 1. Ile pytań uda się zadać Monisi? pytanie 2. Ile razy saską wypowie "ale jeśli pani pozwoli" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k.karen Re: Achtung 17.01.17, 20:38 Dałeś radę oglądać? Nie umiem odpowiedzieć na Twoje pytanie, ponieważ wyglądało to mniej więcej tak: - pani minist... - tratraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatraatratraaaaaaaaaaaaaaaatratraaaaaaaaaaaatratraaaaaaaaa traaaaaaaaaaaaaaaatraaaatraaaaaaaaaaaaa - ale pani mini... -traaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatratratartartaratraaaaaaaaaaaarrrrrrrratraaaaatraaatrablablablablablatraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatraaaaaa - a jak pani... -tratratarataratrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatrataratrataratratarataratra tratratraaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrtaratratarataratraaaaatratratra......................... - moim i państ.... - tratratraaaaaaaaaaaaaaaaaatratratrarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaatratartaratratra tratratratrataraaaaaaaaaaaaaaaaaatratratraaaatrataaaa... - moim państwa gościem była Beata K.. -traaaaaaaaaaaaaaaaaaaatratratara dziękuję Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Achtung 17.01.17, 20:42 Próbowałam oglądać, ale... no przykro mi, ale nie jestem masochistką! Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Achtung 17.01.17, 20:49 WU spasował i poszedł do drugiego pokoju oglądać sport, a ja sobie poczytam o "tajemnicach haremu", a ściślej o tym, jak nasza rodaczka (prawie) sułtana poskromiła i rządy kobiet w Wielkiej Porcie zaprowadziła. Odpowiedz Link
k.karen Re: Achtung 17.01.17, 21:03 To mamy wieczór książkowy i historyczny, bo ja czytam "SFINKS - Tajemnice historii" (3 części) Milej lektury, Sorell, i dobrej nocy Odpowiedz Link
hardy1 Re: Achtung 18.01.17, 15:27 Kempową? Oglądać albo jeszcze słuchać?! Trzeba być masochistą Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Achtung 18.01.17, 17:01 na tego babsztyla Kempe nie da sie po prostu patrzec. Dobrze, ze nie mam polskiej TV..... Odpowiedz Link