wscieklyuklad 27.01.17, 18:57 Przy okazji kolejnej rocznicy tego wydarzenia - trzeba pamiętać, że wyzwolił och Ruski Okupant! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: Rocznica 27.01.17, 22:09 U mnie w lokalnej gazecie byla wzmianka ze to JEDNAK ruskie wyzwolili " nazistowski oboz koncetracyjny w Polsce". Ciekawe, kiedy uslyszymy ze to jednak byli amerykanie? heheh. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Rocznica 27.01.17, 22:23 jakie Ruskie? Jakie Ruskie? To przeciez byl tajny oddzial ojca Kaczynskiego! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Rocznica 27.01.17, 22:55 Nawet nasze komuchy próbowały zafałszować historię wyzwoleńczą - kto oglądał Czterech pancernych i psa pamięta scenę wyzwolenia obozu przez załogę "Rudego". Mam pod swoją opieką dwie osoby, które przeżyły obóz - niechętnie dzielą się wspomnieniami co nie dziwi. Dziś mają ponad 90 lat. Ale mam też podopieczne, które wywieziono na Sybir - opowieści o jedzeniu trawy i psów wcale nie są literackim wymysłem. Doniesienia medyczne sugerują wpływ odpowiedniej diety na długość życia - tamtej akurat nikomu nie zalecam. Ale doniesienia medyczne kochają spekulacje. Ostatnio np. wykazano, że leworęczni żyją średnio o 9 lat krócej niż prawusy. To jakby a priori zły omen dla LEWACTWA - gdyby wprowadzić pojęcie genetyki politycznej to trzeba by uznać, że LEWACTWO po prostu jest z góry skazane na klęskę. Odpowiedz Link