Dodaj do ulubionych

Aż cały dygoczę z nerwów

21.07.17, 19:43
i paznokcie niemal do krwi gryzę, aż mi łabędzia szyi chodzi.

Bo wciąż nie kumam o co biega z jakąś tam Karin, komentarzem na ten temat w postaci ajne szwajne nacht music itd. w kontekście wybitnych, nagrodzonych w konkursie literackim moich opowiadań "Calineczka" i "Powrót Małego Księcia"(tytuł zniekształcono z naruszeniem copyrajta).
Teraz idziemy na wieczorny spacer z Sorell, ale chyba nie będę się w stanie skupić taki jestem zdenerwowany i zdezorientowany. No trudno. Może zapalona świeczka mi coś rozjaśni.
Obserwuj wątek
    • wscieklyuklad Re: Aż cały dygoczę z nerwów 22.07.17, 21:33
      Łojezu, kolejną noc będę gryzł palce do krwi.
      Bo wciąż nic nie wiem w temacie, a za dwa miesiące ma się ukazać... nie, nie napisze, bo niemieckojęzyczna tak jak do wydawnictwa wrocławskiego, pofatyguje się jeszcze i do mojej redakcji żeby robić mi czarny pijar i aby zerwano ze mną współpracę.
      • 1zorro-bis Re: Aż cały dygoczę z nerwów 22.07.17, 22:15
        WU.....ty sie austriackim ufryzowanym pudlem przejmujesz? Ach tak...bo to w dodatku...."noblista " jest. big_grin Pudel ufryzowany meczy teraz jakies grafomanskie teksty o kretynach....big_grin Nowy telst do nastepnego Nobla pewnie....big_grin
    • wscieklyuklad Re: Aż cały dygoczę z nerwów 22.07.17, 23:09
      https://bi.gazeta.pl/im/27/1b/15/z22134055V,Jaroslaw-Kaczynski-jako--Stalineczka---Wlepka-z-de.jpg

A jutro napiszę wierszyk o wydarzeniach w Wolsce. Chyba, źe zjem palce ze zdenerwowania, że doniosą na mnie do redachcji, żeby redachcja wypięła się na mnie i nie dała mi zarobić na współpracy, jak to było w redakcji we Wrocku, bo tam coś poszło i doniosło, źe zatrudniają wroga ludu i kościoła, ale się roznieśli po kraju i w efekcie z donosu dupa identyczna jak bydlę, które zakapowało (wykapany TW)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka