1zorro-bis 17.09.17, 07:18 paru kiepskich artystow sie sk......o Publicznosc jednak NIE! opole.wyborcza.pl/opole/5,35086,22383970.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: OPOLE 2017...... 17.09.17, 07:29 autobusy ze "sciany wschodniej" nie dojechaly..... polityczek.pl/uncategorised/5467-kompromitacja-festiwalu-w-opolu-ludzie-wychodzili-bo-nie-dali-rady-tego-ogladac Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: OPOLE 2017...... 17.09.17, 07:34 Jezuuuuuu! Nawet pewnien pudel wystapil! "Over seventy.....": www.facebook.com/photo.php?fbid=261675484353282&set=gm.1503696789714206&type=3&theater Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: OPOLE 2017...... 17.09.17, 07:39 ....i troche HORRORU tez bylo! www.facebook.com/photo.php?fbid=720855131448042&set=gm.1848240058820386&type=3&theater Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: OPOLE 2017...... 17.09.17, 08:49 koszmar...... Czego sie dla forsy nie robi..... pislamizacja.pl/maryla-rodowicz-wystapila-z-zenkiem-martyniukiem-internauci-w-szoku/ Odpowiedz Link
k.karen Re: OPOLE 2017...... 17.09.17, 10:58 Zorro, ale to nagranie jest z... Sylwestra Odpowiedz Link
k.karen Re: OPOLE 2017...... 17.09.17, 10:55 To ominął mnie niezły kabaret, bo nie oglądałam Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: OPOLE 2017...... 17.09.17, 11:28 na szczescie nie mam u siebie TVP...... Ale wystarczylo mi to co zobaczylem na FN.... ZENADA!!!! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: OPOLE 2017...... 17.09.17, 12:12 Jak można się doczytać na fejsie dziadzia jaśP. bredziło takie kumety, źe znaczna część i tak lichej liczebnie widowni opuściła amfiteatr. Dziadzia "pietrzyło" coś o I wojnie Światowej, pomnikach i pozwoliło sobie na dytyramby ku czci zjawiska z sarkofagu i jego piesków. Stwierdził, iż po raz pierwszy w jego ( marnym -przypisek mój) wegetowaniu opozycja szkodzi rządowi i bardziej niż rząd Wolsce (debil przyznał tym samym, źe jego ulubieńcy jednak Wolsce szkodzą, tyle, że mniej). Bełkot sceniczny celnie podsumował syn Jacka Kuronia, który zachęcił dziadzia, by ten nie wycierał sobie mordy jego ojcem i Adamem Michnikiem, bo wtedy gdy oni siedzieli w więzieniu, ów działacz PZPR i ulubieniec komuszków podróżował sobie po świecie czesząc szmal. W pewnym wieku nie powinno się jednak występować publicznie. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: OPOLE 2017...... 17.09.17, 12:37 86Opole 2017. Im dłużej trwał benefis Jana Pietrzaka, tym bardziej widownia opolskiego amfiteatru świeciła pustkami. Widowisko ze specjalnej loży VIP śledził prezes TVP Jacek Kurski. Jego twarz nie wyrażała pozytywnych emocji. Częściej zerkał w ekran smartfona niż na scenę. Artykuł otwarty w ramach bezpłatnego limitu prenumeraty cyfrowej GW. Widzowie śledzący benefis Jana Pietrzaka mogli odnieść wrażenie, że amfiteatr jest pełen rozentuzjazmowanych ludzi. Wprawdzie do opolskiej publiczności raczej nie pasuje skandowanie hasła „cześć i chwała bohaterom” co było słychać w telewizji, jednak w relacji TVP dominowały oklaski, wiwaty i nawet zachęty do bisów. Operatorzy TVP skupiali się jednak na pokazywaniu wąskich kadrów, bo w rzeczywistości opolski amfiteatr świecił pustkami. Publiczność zaczęła wychodzić tuż przed końcem Koncertu Premier, a wcześniej widownia i tak nie była pełna. Żeby lepiej widzieć... Kiedy publiczność ruszyła do wyjścia, na scenę wkroczył wodzirej. - Proszę państwa, za chwilę kolejna część widowiska, tym razem na wesoło! Prośba jest taka, byście podeszli nieco bliżej, jeśli widzicie nieco wolnego miejsca w dolnych sektorach. A ja widzę! Jeśli więc macie ochotę podejść bliżej, by widzieć i słyszeć lepiej, to zapraszamy serdecznie do nas. Lepiej być bliżej niż dalej – zachęcał. Masowego wyjścia widowni z amfiteatru to jednak nie powstrzymało. – Dostaliśmy je od znajomych za darmo, to postanowiliśmy przyjść, by zobaczyć muzyków na Premierach. Pan Jan Pietrzak nas nie interesuje, więc wracamy do domu – tłumaczyła pani Jadwiga Lichoń. Eksodus ludzi przed koncertem Pietrzaka Opole 2017 – Jacek Kurski nie dotrwał do końca Na tarasie amfiteatru znajduje się strefa zarezerwowana dla VIP-ów. Ale w tym roku postawiono tam również namiot, do którego nawet osoby mające status VIP nie mają wstępu. To miejsce zarezerwowane dla specjalnych gości TVP. W sobotni wieczór gościł tam jej prezes Jacek Kurski. Był też poseł Antoni Duda z żoną, prywatnie stryj prezydenta RP Andrzeja Dudy. Jacek Kurski śledził co prawda to, co się działo na scenie, ale bez wielkiego entuzjazmu. Podczas gdy inni goście podrygiwali do piosenki z „Z PRL do Polski”, prezes tylko trochę poklaskał na zakończenie. Nie wyglądał też na skupionego na tym, co działo się na scenie. Co rusz szedł w głąb namiotu i zerkał na ekran smartfona. Do samego końca nie wysiedział. Po północy nie było go już widać w namiocie VIP na tarasie amfiteatru. Jan Pietrzak i prawie puste audytorium Im dłużej trwało widowisko, tym bardziej widownia się wyludniała. Do końca nie wytrwali nawet ludzie prawicy. Po kilku piosenkach amfiteatr opuścił Michał Siek, opolski kurator oświaty. – Myślałem, że zobaczę coś innego. Że będzie więcej piosenki i że żarty będą śmieszne. Chciałem dać szansę Pietrzakowi. Tymczasem jego wywody były przydługie i nie miały za grosz subtelności. Poczucie humoru niskich lotów i bazujące na obrażaniu innych w przekonaniu własnej wyższości. Szkoda czasu – powiedział nam pan Stanisław, który opuścił amfiteatr po pierwszej godzinie widowiska. – Dobrze, że nie zapłaciłem za bilet, inaczej byłaby to strata pieniędzy – dodał. Tymczasem kamerzyści desperacko szukali osób, które można byłoby pokazać na zbliżeniach i przebitkach z widowni. Jeden z nich stanął przed dwiema kobietami i zachęcał je gestami do bujania się. Te zrobiły to niechętnie, a gdy tylko kamerzysta odwrócił wzrok szybko przesiadły się na inne miejsce. Ostatecznie do finału dotrwało około 200 osób, które zgotowały Janowi Pietrzakowi owację. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: OPOLE 2017...... 17.09.17, 16:59 Żywmy nadzieję, że tomkolejny dowód faktyczny Wielkiej Miłości Suwerena do tego bydła. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: OPOLE 2017...... 18.09.17, 17:16 „Po sobotniej wpadce z koncertem Jana Pietrzaka, który grał do pustych ławek w amfiteatrze, TVP postanowiła się ubezpieczyć. Z zaplecza na widownię wyszła więc spora grupa młodych ludzi odstająca od reszty widzów nie tylko wiekiem, ale też entuzjazmem i znajomością tekstów wszystkich piosenek. W telewizji statyści udawali „wspaniałą opolską publiczność”, a kiedy ktoś rzeczywiście chciał do nich dołączyć, odganiała go ochrona. Zupełnie niepotrzebnie. Telewizyjni producenci nie zaufali widzom, a ci - choć rzeczywiście nie były to tłumy – mieli ochotę się bawić" – można przeczytać w opolskiej „Gazecie Wyborczej". Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: OPOLE 2017...... 18.09.17, 17:41 straszne.....Takiego GOWNA za najgorszych czasow komuny nie bylo! Odpowiedz Link