domelu 20.02.05, 18:31 informuje osoby, ktore korzystaly z aliasu forum.legionowo.org, ze od tej chwili adres ten, kieruje na inne forum dla wygody jest nowe przekierowanie, forum-gazeta.legionowo.org -> forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=93 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwitkows Re: forum.legionowo.org 20.02.05, 19:28 Wiedzialem, ze wyjdzie z tego jakies niezle swinstwo. Wypisuje sie juz z korzystania z "uprzejmosci" nieznanych mi osob. I po co mi bylo wpisywanie linka do tego forum we wszystkich mailach? Odpowiedz Link Zgłoś
domelu Re: forum.legionowo.org 20.02.05, 20:22 kwitkows napisał: > Wiedzialem, ze wyjdzie z tego jakies niezle swinstwo. (jesli "wiedziales" bylo nie korzystac, ze tak brutalnie sie wyraze) mianowicie, gdzie tu swinsto przepraszam? zrobilem alias dla siebie, ze wzgledu na "trudny url" gazetowy, a przy okazji podzielilem sie nim z innymi > Wypisuje sie juz z korzystania z "uprzejmosci" nieznanych mi osob. polak to taki twor, co do wszystkiego sie przyczepi, nawet jesli dzialanie bylo pomocne dla innych, nie dziwi mnie kompletnie ten post > I po co mi bylo wpisywanie linka do tego forum we wszystkich mailach? nie wiem? podalem go dla WYGODY innych, nie mialem wtedy w planach oddzielnego forum btw. zapewniam, ze gazeta-forum.legionowo.org sie nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
domelu Re: forum.legionowo.org 20.02.05, 22:18 domelu napisał: [..] > btw. zapewniam, ze gazeta-forum.legionowo.org sie nie zmieni tj. forum-gazeta.legionowo.org Odpowiedz Link Zgłoś